Пропоную ось таку страву:
Котлетоквасолю, чи то пак
Квасолекотлети ...То як кому більше подобається Головне, що два в одному - тут тобі і м"ясо, і гарнір...Зручно...
Рецепт чесно стирений у Висоцької, але готувала не я, а сестра, вона ж принесла на пробу гаряченьке, просто -таки підстрибуючи від захвату... і от з тих її захоплених слів я й пишу...вибачайте , може за які неточності...Насправді смачно...
Отже: беремо фарш. М"ясний.
Туди розмочуємо булочку в молоці. Часник роздавлюємо пласким боком ножа, тикаємо у фарш, туди ж - листочки лаврові, скільки не жалко
Ну, за смаком, тобто.Туди ж цедру одного апельсина, чуть мускатного горіха, суміш перців ( продається...) Ставимо в холод на годинку. Щоб аромату натягнуло, значить...Тим часом відварюємо напередодні замочену квасолю. Відварилася. Дістаємо наш фарш, витягаємо з нього лаврушку, часник , смажимо звичайні котлетки , тільки нічим не паніруємо, формуємо мокрими руками... Потому - смажимо цибулю кільцями ( в аутентичному рецепті - порей) Заливаємо водичкою , тушкуємо трохи..Складаємо у форму котлетки смажені, цибулю з рідиною, квасолю,туди ж можна й часник, що у фарш давали... закриваємо фольгою і в духовку хвилин на ...20 . Коли що не так - не кидайте в мене капцями разом із Висоцькою!!!