- 1 кг курячого філе - 100 гр твердого сиру - 100 гр заморожених овочів Мехікано ( в нього входить стручкова фасолька, горошок, кукурудза, перець, селера) - часник - сіль, перець - паніровочні сухарі, кунжутне насіня - 2 яйця - мука (для паніровки) - олія
Приготування: грудинку розрізаємо повздовж так щоб вийшла чим більша прощина для начинки. відбиваємо так як на відбивні, натираємо тертим часником, сіллю та перцем. Заморожені овочі відварюємо в підсоленій воді, проціджуємо. Сир потерти на терку. На готову відбивну викласти начинку, сир та овочі. Туго завернути рулетиком. Кінці будуть триматись, а якщо ні, то можна заколоти шпажками. Кунжутне насіння вимішати з сухарями. Панірувати: в муку, в яйце (розбите виделкою та злегка підсолене), в сухарі. Смажити на невеликому вогні на олії.
Рулетики можуть бути і самостійною стравою , так і з гарніром. Але дуже смачні та легкі на смак. Смачного. !
Це швидше навіть не рецепт, а спосіб подачі відомої страви. Готуєте м"ясні пальчики за улюбленим рецептом. Я цього разу на відбиті, притрушені сіллю й перцем шматочки м"яса клала терту моркву, змішану з посіченими цибулею і часником, згортала рулетиком, скріплювала шпичкою, обкачувала в сухарях, обсмажувала, а потім ще й трішки тушила. Потім обережно вийняла шпички, настромила на шашличні палички, поставила в склянки ( якщо не тримаються, можна закріпити в половинці картоплини чи яблука).прикрасила зеленою цибулею
я теж роблю такий очерет,але купляю трубочки вафельні і наповнюю фаршом.Тепер спробую зробити таким способом.
--------------------
Ви спитаєте чи працюю я? Так, я працюю 24 години на добу. Я МАМА! Я будильник, повар, двірник, вчитель, няня, лікар, будівельник, охоронець, фотограф, тренер, утішитель. Я не можу взяти лікарняне. Я працюю день і ніч. Зарплата моя - поцілунки і обійми!
Куряче філе ( або гомілка, стегенця)-1 кг Яблука 1-2 шт. Олія рослинна Сіль СОУС Мед -1 ст.л. Кетчуп -1 ст.л. Гірчиця - 1 ст. л. Соєвий соус - 1 ст.л. Все змішати. Я готувала 2 порції соусу. Дуже часто роблю без соєвого, теж смачно.
Підсмажити м"ясо на олії з обох сторін. Додати почищені , порізані шматочками яблука і трохи протушити. Полити соусом і потримати на повільному вогні 10-15 хвилин.
М"ясо на пару. Маринад 1літра води, 90г солі, 3 листочки лаврові,кілька перців гірких,кілька перців пахучих закип"ятити,остудити і покласти в нього м"ясо на 3-4 доби. Вийняти з маринаду,зв"язати. В кастрюлю кинути кілька горошин духмяного і гіркого перцю,лавровий листок,порізану цибулину і влити води неповну склянку. З меншої кастрюлі взяти кришку і обернувши її дном до верху опустити на дно кастрюлі. На кришку покласти вже зв"язане м"ясо і накрити кастрюлю кришкою.Поставити на маленький вогонь. Варити близько години. Пригощайтесь .