Приготування пісочного тіста
(Торти, тістечка і печиво з пісочного тіста дуже розсипчасті, тому вони називаються пісочними. При точному дотриманні рецепту хороше пісочне тісто можна приготувати дуже швидко) Рецептура пісочного тіста Продукти Кількість Мука, чайні стакани 1 1,5 2 2,5 3 Цукор, чайні стакани 1/4 1/3 1/2 2/3 1 Масло або маргарин, г 100 150 200 250 300 Яйця, шт 0,5 1 1,5 2 2 Вихід випічки, г 300 450 600 750 900
Звичайне безопарне дріжджове тісто
(З цього тіста можна приготувати звичайні булочки, пиріжки, пампушки і інші вироби з невеликою кількістю здоби (масло, цукор, яйця) Приготування звичайного безопарного дріжджового тіста Рецептура дріжджового безопарного тіста Продукти ...........................................................Кількість Мука пшенична, чайні стакани.....................1.............2...........3............4 Цукровий пісок ст. л. ..................................0-0,5........0-1........0-1,5.......0-2 Маргарин або олія, ст. л................................0-1..........0-2.........0-3........0-4 Яйця, шт......................................................0-1/4......0-1/2......0-3/4......0-1 Дріжджі г......................................................5.............10...........15........20 Сіль, ч. л......................................................1/8..........1/4..........1/3.......1/2 Вода або молоко, чайні стакани.....................1/4..........1/2..........3/4.........1 Вихід випічки, г............................................250..........500..........750......1000
Зараз на сайті
Всього на сайті: 20
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні