|
1 кг м'якоті телятини 1 кабачок 0,5 качана невеликої капустини 2 цибулі 2 моркви 300 г домашнього сиру 100 г майонезу 100 г сметани 3 зубки часнику улюблені трави (кріп, петрушка) сіль, перець до смаку 2-3 ст. ложки олії для підсмажування
Телятину порізати кусочками, як на відбивні, зовсім чуть-чуть відбити, посолити, поперчити, додати посічену зелень і відставити хв. на 20-30. На дно форми порізати кружечками кабачок і капусту - крупно. Злегка присолити. Стушити на олії порізану кружальцями цибулю і потерту на крупній терці моркву. Замариноване м'ясо викласти зверху на кабачок з капустою, на м'ясо викласти стушену моркву з цибулею і поверх викласти розтертий з сметаною, майонезом, сіллю, перцем і видушеним через часникодавку часником сир. Поставити в розігріту духовку на 1 год. - 1,10 год.
Телятинка виходить дуже ніжна і смачна.
Джерело: Від колеги з роботи.
|
|