150 г яловичини
125 г свинини
50 г ковбаси
40 г сала-шпика
30 г цибулі
150 г картоплі
50 г молока
1/2 шт. яйця
(462 кілокалорії)
Сало підсмажити на сковорідці, потім покласти нарізану циблю і спассерувати. Викласти шаром шматочки відвареної або смаженої яловичини, свинини, вареної ковбаси. Коли м'ясні продукти підрум'яняться, добавити шматочки відвареної картоплі, влити яєчно-молочну суміш і запекти піджарку в духовці. Подати до столу з огірками і помідорами.
Цю страву можна приготувати з одним із названих м'ясних продуктів.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua
Рецепт з книги "Питание для всех" (1980) А. И. Кочерга
В цій книзі багато різних піджарок, а сенс в них один, береш то що маєш в холодильнику, заливаєш яйцями та в духовку. Я її не пробувала, готувала для чоловіка оцю сковорідку, казав шо дуже-дуже смачно)))