Ще вчора запікала
РЕБРА З ЧОРНОСЛИВОММожливо вже хтось давав такий рецепт, а я не побачила.
я тоді вибачаюсь.
Брала 1кг. свинячих мясних ребер. Гарно перемішала з сіллю, перцем, паприкою, каррі, додала ще приправи
до мяса. Головне не пересолити!
300 гр. чорносливу без кісточок розпарила і добавила до мяса. Маринувала у вечері, а наступного дня все виклала в керамічну форму, на дно налила трошки кипяченої води, накрила все фальгою і поставила в духовку. Під фольгою мясо томилося на маленькому вогі біля години. Потім зняла фольгу, зробила більший вогонь і запікала до зарумянення мяса.
Мясо вийшло надзвичайно мяким, ароматним і смачним. На тарілці не залишилось навіть і чорнослива, все поїли...