Плоский шматок свинини з жирком (шийка добре підійде) посолити.
У каструлю налити трохи масла, розігріти і обсмажити свинину з усіх боків до золотистої скориночки.
Нарізати багато цибулі кільцями і засипати нею свинину, вогонь відразу збавити аби цибуля не згоріла. Додати лавровий лист, перець чорний горошком, спеції і трохи посолити.
Накрити кришкою і тушкувати, час від часу помішуючи (цибуля дасть сік, жодної рідини доливати не треба). Готувати приблизно півтори-дві години.
Свинина виходить ароматною і соковитою. Цибуля просочується м'ясними соками і теж дуже смачна.
Спеціально для відвідувачів сайту http://dreamfood.ua
Рецепт Юлі Jul-Jul з кукінга (слова автора. Фото, переклад мій)