Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » Рагу з кролика
 

Рагу з кролика

14 травня, 2008  |  Коментів (1)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

Рагу з кролика


(Якщо вам дісталося трохи кролячого м'яса, можете попробувати зробити це рагу)

600 г кролика
2 ст. л. маргарину
600 г картоплі
2 цибулини
морква
100 томатного соусу
зелень
перець, сіль

Оброблену тушку кролика розрубати на шматки, обсмажити з жиром, покласти в глибоку каструлю. Моркву, цибулю порізати дрібно, картоплю - кубиками, обсмажити і покласти в посуд з кроликом; додати води. Після закипання влити томатний соус і тушити при слабкому кипінні до готовності м'яса і овочів. При подачі до столу посипати подрібненою зеленню.

Порада:Для приготування рагу можна використовувати передню частину тушки.

Книга "Для вас, хозяйки" (1988 г)


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: лесик-лисик (29 грудня 2011 22:16)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
а я і не знала , що рагу з кролика можна робити .Я лише запікаю і тушу ,попробую і такий рецептик
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 13
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100