Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » Патисони фаршировані
 

Патисони фаршировані

4 серпня, 2013  |  Коментів (3)  |  Рубрика: Страви з м`яса, Кабачки та цукіні
 

Патисони фаршировані

15 шт патисонів діаметром 10-12 см.
800 гр яловичого фаршу
1 цибулина
2 зубчика часнику
1 баклажан
1 пучок петрушки
1 гілочка базиліку
1 помідор
1 яйце
оливкова олія
сіль
свіжезмелений чорний перець
сметана
сир твердий натертий

Патисони помити, обсушити. Зрізати у патисонів "кришечку", чайною ложкою вибрати насіння. Вичищені патисони обмазати оливковою олією та натерти сіллю. Викласти патисони на деко і запекти про температурі 230 градусів 15 хв.
Цибулю дрібно нарізати, часник подрібнити ножем, баклажан порізати на маленькі кубики, окремо подрібнити стебла петрушки, окремо нарізати листя петрушки і базиліку, стиглий помідор натерти на тертку (шкірку викинути).
Злегка підсмажити на оливковій олії цибулю і часник, потім додати подрібнені стебла петрушки - трішки протушкувати. Додати нарізаний баклажан. Все обжарити пару хвилин, додати помідор. Дати трішки випаруватися сокові (не пережарити!).
Фарш вимішати з сіллю, свіжезмеленим перцем, яйцем, зеленню петрушки та базиліку. Додати тушковані овочі. Добре перемішати.
Начинити запечені патисони фаршем:

Патисони фаршировані


Зверху обмазати сметаною:

Патисони фаршировані


Запікати в духовці при температурі 200 градусів Цельсія 20-30 хв. Ха 10 хвилин до завершення запікання патіссони присипати тертим сиром.

Подавати гарячими із сметаною.

Смачного!

Джерело: рецепт із сайту готовим дома, з моїми змінами

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: idianka (4 серпня 2013 18:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 94
Які гарненькі малючки! amam


--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
 



#2 написав: Канарейка (5 серпня 2013 11:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
я вже ті патісони,разів зо 3 їх готувала, правда по трішки іншому рецептику,проте які ті патісони смачненькі, Магда дякую за тещо нагадала мені про них!!!
 



#3 написав: Тереза (5 серпня 2013 17:08)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Цікава ідея з патісонами!!!Дякую за рецепт!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 51
Гостей: 25
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100