Баклажани наколоти вилкою та запекти в духовці до готовності, зняти шкірку, порізати крупно. Горячі баклажани полити соєвим соусом (або посипати сіллю), олією, порубати дрібно часник та перемішати.
(Я баклажани обсмажувала на пательні, о духовка була зайнята пирогом)Цибулю порізати півкільцями та обсмажити. Добавити до баклажанів.
М'ясной фарш приготувати, як для котлет/тефтелей
(я давала тільки яйце, часник, сіль та перець). Зробити тефтельку і обваляти в порошку солодкої паприки
(я обвалювала тільки в муці).
Тефтелі смажити на олії до готовності зі всіх сторін, можна накрити кришкою чи запекти в духовці. Готові тефтелі добавити до баклажанів, перемішати
(можна при бажанні добавити ложку томатної пасти чи декілька тушкованих томатів), подавати, посипавши зеленню.
Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua/
Рецепт від Jul-Jul Дуже-дуже смачно! Тільки фарш не беріть готовий, а перекрутіть самі шматок м'яса!