|
1 кг м'якоті свинини 2 ч. л. кмину 1 ч. л. каррі 1/4 ч. л. тертого мускатного горіха 2 ч. л. суміші улюблених трав (чебрець, базилік, майоран) 2 середнього розміру ріпчастих цибулі 100 г чорносливу сіль, свіжозмелений чорний перець до смаку 100 г олії кукурудзяної 100 г води
М'ясо помити, обсушити, порізати кусочками приблизно 5 см х 5 см. Скласти в посуд, в якому м'ясо буде маринуватись. Додати кмин, каррі, мускатний горіх, суміш трав, сіль і перець. Гарно вимішати і поставити до холодильника на ніч. На наступний день м'ясо перекласти до посудини в якій воно тушкуватиметься, додати порізану півкільцями цибулю, воду і олію, поставити на вогонь, щоб закипіло, тоді переставити до духовки і тушкувати на середньому вогні приблизно до 1 години (залежно від духовки). За 10 хв. до закінчення тушкування додати чорнослив. При подачі м'ясо притрусити зеленню петрушки і кінзи. На гарнір подавати, що смакує: картопля, рис, гречка і т.д.
Джерело: рецепт власний.
|
|