Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » Тушковані свинні реберця
 

Тушковані свинні реберця

5 грудня, 2009  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

Тушковані свинні реберця


1 кг свинних ребер
2-3 цибулини
сіль, мелений чорний перець
духмяний перець
паприка

Свинні ребра помити, обсушити, обжарити в невеликій кількості олії, добавити цбулю, нарізану півкільцями. Посолити, посипати перцем. Обжарити. Долити 1-1,5 ст. води, довести до кипіння, добавити духмяний перець, перець чорний горошком и тушкувати на невеликому вогні під кришкою до м'якості. За 5-10 хвилин до закінчення тушкування всипати 2 ч. л. паприки та лавровий лист - 3-4 шт.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (6 грудня 2009 10:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Натонька дуже апетитна фотографія а реберця напевно дуже смачніііііііііііііі winked
 



#2 написав: Кіра (16 травня 2012 13:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Дуже люблю реберця..ням-няи
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише Подоляночка ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 46
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100