Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » Тушковані свинні реберця
 

Тушковані свинні реберця

5 грудня, 2009  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

Тушковані свинні реберця


1 кг свинних ребер
2-3 цибулини
сіль, мелений чорний перець
духмяний перець
паприка

Свинні ребра помити, обсушити, обжарити в невеликій кількості олії, добавити цбулю, нарізану півкільцями. Посолити, посипати перцем. Обжарити. Долити 1-1,5 ст. води, довести до кипіння, добавити духмяний перець, перець чорний горошком и тушкувати на невеликому вогні під кришкою до м'якості. За 5-10 хвилин до закінчення тушкування всипати 2 ч. л. паприки та лавровий лист - 3-4 шт.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (6 грудня 2009 10:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 146
Натонька дуже апетитна фотографія а реберця напевно дуже смачніііііііііііііі winked
 



#2 написав: Кіра (16 травня 2012 13:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
Дуже люблю реберця..ням-няи
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіноча мода
  Пише Натонька (Сьогодні, 09:17)
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 23:49)
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 93
Гостей: 64
Користувачі: оксана, ThomasKinly, UcatagGuathy, AmbroseHat, bxivycmgnkg, lynxxheilmd, wqvvdpwafz, lyjzvfovimt
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100