Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » Тушковані свинні реберця
 

Тушковані свинні реберця

5 грудня, 2009  |  Коментів (2)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

Тушковані свинні реберця


1 кг свинних ребер
2-3 цибулини
сіль, мелений чорний перець
духмяний перець
паприка

Свинні ребра помити, обсушити, обжарити в невеликій кількості олії, добавити цбулю, нарізану півкільцями. Посолити, посипати перцем. Обжарити. Долити 1-1,5 ст. води, довести до кипіння, добавити духмяний перець, перець чорний горошком и тушкувати на невеликому вогні під кришкою до м'якості. За 5-10 хвилин до закінчення тушкування всипати 2 ч. л. паприки та лавровий лист - 3-4 шт.


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Іванка (6 грудня 2009 10:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 138
Натонька дуже апетитна фотографія а реберця напевно дуже смачніііііііііііііі winked
 



#2 написав: Кіра (16 травня 2012 13:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Дуже люблю реберця..ням-няи
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ ()
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ ()
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok ()
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 12
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100