|
500 г яловичини 1/2 скл. води 1 зубчик часнику для омлету: 1-2 цибулини ріпчасті 3 яйця 1,5 ст. л. молока сіль, чорний перець Паніровка: сухарі + мелена солодка паприка!
Пропустити приготовлену яловичину через м'ясорубку. Додати воду, сіль, перець, вичавлений часник, фарш добре збити.
1) Почистити цибулю, нарізати півкружальцями, обсмажити на олії до м'якості, влити розколочені з молоком яйця+сіль, перець до смаку, помішуючи приготувати рідкувату яєчню. Охолодити. Далі можна теж перемолоти, добре перемішати з фаршем.
2) Якщо вам більше сподобається, то зробіть більш по-святковому: омлет і дрібно різану цибульку посмажити окремо. З фаршу сформувати коржик, на нього покласти шматочок омлету, а на нього підсмажену цибульку, згорнути рулетиком.
Приготовані січеники запанірувати і обсмажити у фритюрі. Гарнірувати січеники смаженою картоплею, зеленим горошком, огірками.
P.S. Рецепт взято з авторської теми
Джерело: Рецепт 1й варіанту з "Нотаток галицьких бабусь. Кухня на будень", 2й варіанту з "Енциклопедії української кухні" Смачну паніровку побачила в Любані
|
|