Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з м`яса » М'ясні бризолі
 

М'ясні бризолі

20 травня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Страви з м`яса
 

М'ясні бризолі

400 грам фаршу
1 цибуля ріпчаста (зелена цибуля)
1 зубчик часнику
сіль - за смаком
перець чорний мелений
3 шт. яєць
майонез
2 шт. помідорів
спеції, зелень

Цибулю і часник пропустити через м'ясорубку або блендер і додати у фарш.
Я порізала зелену цибульку.
Посолити за смаком, поперчити. Можна додати у фарш улюблені спеції, але краще додавати їх просто в кляр. Тільки не перестарайтеся зі спеціями, тому є небезпека перебити смак м'яса. Фарш добре перемішати.

М'ясні бризолі



Тепер приготуємо кляр.

У невелику ємкість вбиваємо яйця. Злегка збиваємо їх вінчиком, блендером або вилкою.

Кількість яєць залежить від кількості кляру, який Ви хочете отримати. Яйця злегка перчимо й додаємо улюблені спеції, я додала лише перець і кріп, було смачно.
Добре збиваємо яйця і спеції в єдину масу.

Для збільшення обсягу можна додати воду.

М'ясні бризолі



Тепер формуємо з фаршу невеликі кульки.
Кожну кульку розплескуємо у такий собі м'ясний млинчик. Можна спочатку обкачати кульку у борошні , а потім зробити млинчик, а можна просто використати целофановий пакет.

М'ясні бризолі


На мілку тарілочку наливаємо кілька ложечок кляру, зверху викладаємо наш млинчик і зсовуємо на розігріту сковорідку з рослинним маслом.

М'ясні бризолі



М'ясні бризолі


М'ясні бризолі


Обсмажуємо з двох сторін.

Скручуємо рулетиком.

М'ясні бризолі



Коли трошки остигли на м'ясну сторону викладаємо майонез

М'ясні бризолі


та порізані помідори і порізану кубиками цибулю(зелену цибулю).

М'ясні бризолі


Скрутимо рулетиком, але можна і просто скласти навпіл, м'ясною стороною в середину.
Можна зв'язати зеленою цибулинкою і подаємо до столу.

М'ясні бризолі

P.S. Смачного!

Джерело: http://shefkuhar.com.ua

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Tatiana (20 травня 2013 20:52)


Група: Кондитер
Коментарів: 47
Смачна та оригінальна страва. Особливо, зараз, коли є багато зелені. Дякую за смачний рецепт a0a
 



#2 написав: Soni (20 травня 2013 20:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 15
Цитата: Tatiana
Смачна та оригінальна страва. Особливо, зараз, коли є багато зелені. Дякую за смачний рецепт



Смакуйте наздоров"я!
 



#3 написав: Lutik (21 травня 2013 12:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
я обожнюю бризолі, але сама їх ніколи не наважувалась приготувати...для мене було загадкою те, як їх на сковороду в яйці і щоб не порозлазилось...але ви так все гарно розказали і показали ...треба і собі спробувати)) дякую за рецептик)))
 



#4 написав: Канарейка (21 травня 2013 14:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 143
Soni,
Добрі брізолі no
 



#5 написав: Ірка-Шкірка (21 травня 2013 14:47)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Марічко, ти так гарно і смачно розписала все, що хочеться вже приготувати smile .
 



#6 написав: KASYA (21 травня 2013 19:55)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Ірка-Шкірка
Марічко, ти так гарно і смачно розписала все, що хочеться вже приготувати .


І мені теж winked


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#7 написав: Soni (21 травня 2013 21:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 15
Цитата: Ірка-Шкірка
Марічко, ти так гарно і смачно розписала все, що хочеться вже приготувати

Цитата: KASYA
І мені теж


Дякую дівчатка, смакуйте наздоров"я!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100