Цибулю і часник пропустити через м'ясорубку або блендер і додати у фарш.
Я порізала зелену цибульку.
Посолити за смаком, поперчити. Можна додати у фарш улюблені спеції, але краще додавати їх просто в кляр. Тільки не перестарайтеся зі спеціями, тому є небезпека перебити смак м'яса. Фарш добре перемішати.
Тепер приготуємо кляр.
У невелику ємкість вбиваємо яйця. Злегка збиваємо їх вінчиком, блендером або вилкою.
Кількість яєць залежить від кількості кляру, який Ви хочете отримати. Яйця злегка перчимо й додаємо улюблені спеції, я додала лише перець і кріп, було смачно.
Добре збиваємо яйця і спеції в єдину масу.
Для збільшення обсягу можна додати воду.
Тепер формуємо з фаршу невеликі кульки.
Кожну кульку розплескуємо у такий собі м'ясний млинчик. Можна спочатку обкачати кульку у борошні , а потім зробити млинчик, а можна просто використати целофановий пакет.
На мілку тарілочку наливаємо кілька ложечок кляру, зверху викладаємо наш млинчик і зсовуємо на розігріту сковорідку з рослинним маслом.
Обсмажуємо з двох сторін.
Скручуємо рулетиком.
Коли трошки остигли на м'ясну сторону викладаємо майонез
та порізані помідори і порізану кубиками цибулю(зелену цибулю).
Скрутимо рулетиком, але можна і просто скласти навпіл, м'ясною стороною в середину.
Можна зв'язати зеленою цибулинкою і подаємо до столу.