Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посиденьки у Олесі, готуємо смачно
ОЛЕСЯ
14 грудня 2012 03:31
Повідомлення #1


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Ласкаво прошу до мене в гості.
Живучи в різних куточках України, навчилась готувати деякі страви.
Сподіваюсь вони Вам сподобаються так як моїй родині, яка живе по всій Україні


Чернігівські
гарбузова каша

Закарпатські
Вареники з картоплею і бринзою
гомбовці із сиром (творогом)
Кіфлики (угорська кухня)
Машинкові ( угорське печення)
Паска без яєць
Солодка грудка
Кнедлі (книдлі , кнедлики)
Картопляні кнедлики зі сливами по- чеськи або картопляні гомбовці

Львівські
Французи
Зебра ( на олії)
Зебра на кефірі
Творожна паска

Без кордонів ( приготовані на Київщині )
Рулет Фантазія м"ясний
Гарбузові крученики

Хліб житній заварний
Дарницький хліб
Гарбузовий хліб
Хліб Столичний

Божевільний пиріг (до Посту)
Божевільні кексики
Пісне пісочне печиво

Золоті крапельки (із сиром)
Львівський сирник
Різдвяний сон
Осінній сирний від Романії (гарбузово - яблучний чізкейк)
Солодка насолода
Творожна запіканка як в дитсадку
Творожний пиріг
Кекс Творожне диво

Шоколадно-пломбірна фантазія
Нічна фантазія
Манно - творожна фантазія
Торт Снікерс
Кукурузний білий пух
Торт Київська сакура

Кекси вишневі на киселі
Шоколадні капкейки
Кекси на кислому молоці
Шоколадний кекс
Ванільні кексики (капкейки )

Кукурузний бісквіт
Бісквіт домашній (на кислому молоці)
Абрикосовий бісквіт
Індійський бісквіт (без яєць)
Гарбузовий пиріг із житньої муки

Вафельний тортик
Домашні цукерки Смак дитинства
Домашній шоколад
Глазуровані сирки

Абрикосові цукати
Цукати з кабачка

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 22 липня 2015 13:29
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 грудня 2012 03:34
Повідомлення #2


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Для маленьких і не тільки любителів м"яса


Рулет фантазія

Витягуєм мясо кролика або куряче 1 кг, що є в холодильнику, додаємо 1 куряче чи 2 перепелині яйця, 2-3 ст л манки, 1 цибулину, сіль за смаком і відправляємо у блендер.
Беремо фольгу і на неї викладаєм фарш. Потім викладаємо відварені перепелині яйця і згортаємо рулет як цукерку. Випікаємо у духовці при температурі 190-200 градусів, знизу підливаєм воду на протвень, щоб не підгоріло.

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 1 лютого 2014 11:00
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 грудня 2012 03:45
Повідомлення #3


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Божевільний пиріг (рецепт без яєць, пісна випічка) (рецепт тут)


Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 2 лютого 2014 01:41
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 грудня 2012 03:52
Повідомлення #4


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цю страву пам"ятаю з дитинства і тепер готую своїм діткам.
Гомбовці із сиру


Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 1 лютого 2014 13:14
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 грудня 2012 09:42
Повідомлення #5


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Дуже ніжний тортик Золоті крапельки(рецепт тут)

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 8 лютого 2014 22:44
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 грудня 2012 10:18
Повідомлення #6


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554


Шоколадно-пломбірна фантазія
поєднання пісного шоколадного манника та крему пломбір

Пісний шоколадний манник


1 ст манної крупи /250 мл/
1 ст води,
1 ст цукру
100 г муки
30 г какао-порошку (3 ст л з горкою)
100 мл олії,
1,5 ч л розпушувача,
1 п ванільного цукру/10 г/,
1 ч . л. коньяку,
цукати та горіхи за смаком /я їх не додаю/
У миску насипати 1 ст манної крупи , 1 ст цукру та ванільний цукор та 1 ст води, перемішати і залишити при кімнатній температурі на 2-3 год , щоб манка набухла. Потім вливаємо олію, коньяк і перемішуєм до однорідності. Додати просіяні через сито какао, муку з розпушувачем. Готове тісто повинне бути як густа сметана. Можна додати горіхи та цукати. Викласти тісто у змащену маслом форму.
Випікати 30-60 хв при ~180-200°С духовці (час випічки залежить від глибини форми, готовність перевіряється деревяною палочкою - щоб не липло тісто).

Якщо готовий манник випікати у формі діаметром 25 см, то можна розрізати вздовж і коржі змазати кремом чи варенням.

Крем Пломбір:

Змішуємо 300 г згущівки з 100 - 150 мл води, вводимо 5 взбитих жовтків і варимо близько 3-5 хвилин на маленькому вогні постійно помішуючи, щоб не пригоріло. Поки охолоджується суміш взбиваємо до білого 200 г масла. Чекаємо, щоб суміш охолола до кімнатної температури і взбиваємо разом з маслом до однорідності. За бажанням можна додати какао - я додала 3 ст л.

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 19 березня 2013 00:18
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 грудня 2012 11:38
Повідомлення #7


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554


Нічна фантазія
бісквіт з шоколадним кремом

Бісквіт на кислому молоці
від Інночки
300 мл кислого молока
2 курячі яйця середнього розміру
1 скл. цукру /у мене склянка 250 мл/
2,5 скл. пшеничного борошна
2 ч. л. соди /оцтом не гасимо бо є кисле молоко/

Вбити яйця з цукром, додати кисле молоко - вимішати.
Окремо змішуємо та пересіяну муку та соду. Усе змішуємо і випікаємо в духовці пи температурі 180-200 градусів .
Кількість коржів та час випікання залежать від вашої форми для випікання. Головне не відкривайте духовку перші 20 хвилин.


Крем:

600 мл молока
4 ст. л. кукурузного крохмалу або пшеничного борошна
3 жовтки
30 г цукру
70 г шоколаду.
100 г масла.
Кладемо на вогонь 500 мл молока. У цей час кукурузний крохмал або пшеничного борошна розбавляємо з 100 мл молока.
Взбиваємо жовтки з цукром і вводимо у крохмально- молочну суміш. Потім цю суміш вводимо у молоко, яке починає кипіти. Варимо на маленькому вогні до перших бульбашок, постйно помішуємо. Відкладаємо зварену суміш і кидаємо шоколад. Після охолоджуення суміш вводимо у взбите до білого кольору масло.
Рецепт крему з просторів інтернету

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 19 квітня 2013 15:28
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
14 грудня 2012 13:07
Повідомлення #8


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554

Божевільні кексики /рецепт без яєць, пісна випічка/
за основу взято Божевільний пиріг

2 ст цукру / у мене стакан 250 мл /
2,5 ст борошна
1/2 ст кокосової стружки
1/2 ст какао
3/4 ст олії
1 ч л солі
2 ч л соди
2 ст л (6%) яблучного оцту
20 г ванільного цукру
2 ст холодної води.
Борошно змішати з какао - пересіяти. Додати кокосову стружку, цукор, сіль, соду, ванільний цукор. Додати олію і оцет. Додати холодну воду. Тісто по консистенції має бути як сметана середньої густоти.
Випікати 30-40 хвилин при 180-200*С.

Обговорюємо тут

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 18 березня 2013 13:56
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Тереза
14 грудня 2012 22:56
Повідомлення #9


Файна господиня
  • 51

Репутація: 465
Група: Кондитер
Повідомлень: 841
Реєстрація: 18.03.2012

ICQ:--

Бали: 1621
ВІТАЮ З ВІДКРИТТЯМ ВЛАСНОЇ ТЕМИ!!!

Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
15 грудня 2012 23:40
Повідомлення #10


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Білосніжна скатертина землю вкрила,
Холодна зима на поріг наш ступила
А дитина руденького гарбуза підкотила.

І захотілось приготувати чогось сонячного.

Гарбузовий пиріг із житньої муки

Беремо гарбуза, обчищаємо і варимо у воді 10-15 хв.
Товчемо товкачкою зварений гарбуз, попередньо зливши усю воду.
1,5 ст гарбуза змішуємо з цедрою 1 лимона. Додаємо 2 яйця, 0,5 ст олії, 0,5 ст цукру. Цю суміш всипаємо до 1,5 ст муки, змішаної з 1 ч л соди.
Викладаємо у форму змащену маслом. Випікаємо при температурі 190-200 градусів до готовності.


Так як гарбуза ми за день усього на приготували то наступним був опробуваний рецепт Гарбузовий пиріг від Катерини gutka
Робила половину рецепта:
2 скл. тертого на грубо гарбуза, 1 скл. цукру, 3 яйця, 3 ч.л. кориці
1 ч.л.соди(гасити лим.соком), 1 пач. ванільного цукру, 3 скл.борошна
1 скл. (200 мл) олії, грецькі горіхи (жменька), 1 ст. л. меду.
яйця збити з цукром додати олію, борошно, ваніль, соду, корицю, мед. Все гарно вимішати ложкою додати гарбуз, горіхи. Тісто вилити на форму і випікати при температурі 180 гр. приблизно 50 хв. Готовий пиріг посипати цукровою пудрою.

Корицю і мед я не додавала і олія була оливкова

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 22 січня 2013 02:53
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 19 березня 2024 14:15

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 19
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100