Кукурудзяний бісквіт 1 скл ( 250 мл) кукурудзяна мука (110 г)
0,5 скл цукру
50 - 100 г молока (у разі необхідності
5 яєць середнього розміру
ванільний цукор
щіпка соли
Приготування
Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки збиваємо з цукром. Поступово вводимо кукурудзяну муку, якщо суміш густа додаємо 50-100 г молока, змішуємо.
Білки взбиваємо із щіпкою солі до м'яких піків. Акуратно вводимо білкову масу у кукурудзяне тісто.
Цей рецеп підходить для приготування і в духовці і у мультиварці.
Якщо готуємо у мультиварці, то випікаємо 55 хв в режимі Випічка.
У газовій духовці випікаємо при температурі 160-180 (час випічки залежить від форми). Готовність перевіряємо зубочисткою /якщо тісто не приклеюється, то бісквіт готовий. Якщо випікати у формі 22-24 см то корж можна розрізати вздовж на 3 частини.
Такий бісквіт може стати чудовою основою для ваших десертів.
діти їдять бісквіт навіть без крему Джерело http://multivarka-recepti.ru