Хочу приготувати
Шоколадне брауні з кавою пришоколадне і дуже смачнюще!!!
200 г шоколаду
3 ст л какао
2 ст л розчинної кави
100 г вершкового масла
3 великих яйця
1 ст цукру, ваніль
1 п розпушувача
1 ст муки
для глазурі:1 пл шоколаду, 50 мл вершків(будь-яких)
Розігріти духовку і форму застелити бумагою.Ростопити шоколад з маслом у мікрохвил.,або на водяній лазні,добавити кави і добре вимішати.Збити яйця,цукор,ваніль.Добавити шоколадну масу ,потім муку з какао і розрихлювачем.Перемішати,влити у форму і випікати 30хв.готовність перевіряти паличкою.Вона повинна вийти з вологими крихтами(але не сирими!)НЕПЕРЕТРИМАЙТЕ!!!
Помадка.Розтопити шоколад з вершками.Полити брауні.СМАЧНОГО!
Пляцок Порічкова пані
3 жовтки
- 2/3 стакани цукру-пудри
- 1 цукор ваніль
- 1 і 1/2 стакани пшеничного борошна
- 3 ложки картопляного борошна
- 3 ложки масла
- 5 ложок молока
- 2 ч ложки порошку до печива
- 1стакан порічок
на безе
- 3 білки
- щіпка солі
- 2 ложки соку з лимона
- 1 стакан цукру
Жовтки розтерти з цукром і ванілю. Поступово досипати обидва види борошна, вимішаного з порошком до печива. Долити розтоплене і остуджене масло. На кінці долити молоко і ще раз вимішати. Тісто викласти до форми, що посипаною мукою. Вкласти до нагрітої духовки до 180Ц і пекти 15хв
Охолоджені білки вимішати з соком з лимона і сіллю, збивати на піну, поступово всипати 0.5 ст цукору.
Порічки пропустити через мясорубку з 0.5 ст цукру.
Тісто вийняти з духовки, розмазати по ньому порічкову масу,викласти поверх збиті білки.. Знову вставити до духовки і пекти ще близько 20 хвилин аж безе зарум'яніє. В мене тривало ще 30 хвилин.
Печення гудзик
Головна » Рецепти Ірини (адміна)
« 1 2 ... 182 183 184 185 186 ... 191 192 »
Котлетки з цвітної капусти
Рецепти Ірини (адміна) 17/01/2010
Чудова,оригінальна закуска як до гарніру,так і до келішка горілочки,тобто як закуска на святковому столі.
1 головка цвіт.капусти
2яйця,2ст л майонезу,0.5ст кефіру
сіль.перець,муку(тісто має бути як на оладі)
1ч л розпушувача
зелень
Цвітну капусту розділити на найдрібніші суцвіття і обварити 3-4хв у підсоленій воді.Дати остинути.Нарізати соломкою цибулю,додати нарізаного кропу.Долити 2ст л майонезу,кефір,сіль,перець за смаком.Додати яйця,муку,розпушувач і добре все вимішати.Жарити на розігрітій олії до золотистого кольору з обидвох сторін.Смачні як і гарячі так і холодні.
Детальніше Неділя | 17:39 | Коментарів: (1)
Печенячко"ГУДЗИКИ"
Рецепти Ірини (адміна) 17/01/2010
200 гр муки
30 гр кукурузной муки
170 гр вершкового масла
50-60 гр пудри
ваниль
барвники
Замісити тісто,має бути гладеньке.Зкотуляти кульки і формуємо гудзики(я робила це з допомогою звичайного корка від бутилки).А потім підкрашуємо барвником.печемо 10-15хв при 200г.
Печенько пісочне на смак і розходиться митєво.
Сирник без сиру
Складники:
- 5 яєць
- 1 стак цукру пудри
- 2 польські киселя(у мене з яблучним смаком)
- 1 ванільний цукор
- 1/2 стак. масла
- 2 йогурти(я брала «Живинку» з яблуком)
1 стакан жирної сметани
- бісквіти або печиво на дно форми(у мене крекер молочний)
50гр масла і 1 яйце(можна обійтися!)
Тортівницю (в мене діаметр 22 см) викласти печивом або бісквітами подрібленими і змішаними з 50гр масла і 1 яйцем..
Жовтки розтерти з 1/2 стак. цукру пудри. Додати йогурти,сметану, кисілі, масло і легко зміксовати. Білки збивати в піну, а кінці додати 0.5стак цукру пудри і ванільний цукор. Делікатно вимішати з масою йогуртові-сметанною і перелити до тортівниці.
Духовку нагріти до темп. 160-170 ст. Ц., внизу установити велику бритванку і наповнити її гарячою водою. Тортівницю вставити на грати над бляхою. Пекти близько 1 год. і 20 хвилин (я пекла 2години!). Вимкнути духовку і залишити сирник до того, щоб цілком охолонув.
Зверху полила розтопленою плиткою шоколаду з яблучним смаком.
Мої коментаріїї.Як бачите на фото,цей "сирник" ще гарячий,а я його вже розрізала.Діти не дали йому охолонути,бо такі аромати по хаті гуляли що встояти було важко.
Немає з чим порівняти смак цієї випічки.Просто тане в роті.Пухкенький сирник без сиру