Цитата: Soni
Soni
,
Цитата: Галиночка
Галиночка
дякую що завітали в гості. Сподіваюсь вам тут сподобається
Вареники з картоплею та бринзою Тісто: 450 г муки, 160 мл води, 2 яйця, 1/2 ч л солі.
Муку просіяти і помістити у відерко для хлібопічки, додати яйця, воду та сіль. Установити програму "Тісто" /через 20 хв тісто вже готове.
Начинка. Відварюємо 500 г картоплі, зливаємо воду, товчемо товкачкою. Додаємо 3-4 ст.л. бринзи /
ось так виглядає /, 1 яєчний жовток (сирий), сіль, перець за смаком.
Готове тісто розкачуємо і вирізаємо кружкою одинакового розміру кружечки.
На середину кружечка кладемо по 1 ст л начинки. Краї вареника ретельно зліплюємо.
Вареники кидаємо у киплячу підсолену воду, злегка перемішуємо, щоб вони не прилипли до дна, після того як вареники вспливуть варимо 2-3 хвилини. Зварені вареники виймаємо шумівкою і кладемо в миску, зверху змащуємо вершковим маслом або поливаємо смальцем.
При бажанні вареники можна посипати смаженою цибулею, шкварками, полити сметаною.
Ці варники найбільше полюбляють у моїй сім"ї
Обговорюємо тут