Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посиденьки у Олесі, готуємо смачно
ОЛЕСЯ
17 грудня 2012 16:33
Повідомлення #11


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398

Львівський сирник
Беремо 500г домашнього творогу, 4 яйця, 100 г цукру, 1 ст.л. манки, жменя ізюму, цедру лимона, 100г масла кімнатної температури, ванильний цукор. Духовку розігріти до 190С. /якщо газова то 180 градусів/ Творог перетерти через сито, щоб він став ніжнішим. Яйця розділити на білки і жовтки. Жовтки взбити з цукром, додати ваніль, творог, масло, манку, цедру лимона, добре перемішати. Вмішати ізюм /я ізюм не додавала бо дитина виковирює/. Акуратно ввести взбиті до мягких піків білки. Форму для запікання змастити маслом і посипати мукою. Викласти суміш і випікати приблизно 40 хвилин, до золотистого кольору. Дати охолонути, витягнути сирник на тарілкую. Швидко розрівняти. Покласти на кілька годин у холодильник. Подавати краще холодним.


Рецепт від подруг

Відгуки пишемо тут

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 2 квітня 2013 17:45
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
18 грудня 2012 18:43
Повідомлення #12


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Ось таке печення ми печемо з донечкою в піст

ПІСНЕ ПІСОЧНЕ ПЕЧИВО
3 скл (250 мл) борошна
1 скл крахмалу
150 мл олії
на кінчику ножа сіль
1 ч л розпушувача
1 скл цукру
1 п /10 г / ванільного цукру
150 мл води.
Пересіяти муку, додати розпушувач та крохмал ретельно вимішати. Влити олію та перемішати.
Сіль, цукор, ванільний цукор розчинити у воді і додати у мучну суміш. Тісто повинне вийти мягке. Розкачуємо тісто - товщиною не більше 1 см і вирізаєм довільні фігурки або розрізаєм на кубики.
Печиво викладаємо на протвень і випікаємо близько 15 хв при температурі 180-200 градусів. Час випікання і температура залежить від вашої духовки. У газовій ставте меншу температуру ніж в електричній.

Рецептом поділилась подруга


Відгуки пишемо тут

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 19 квітня 2013 15:38
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
19 грудня 2012 16:02
Повідомлення #13


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398

Брала за основу Кекси вишневі на киселі

З деякими змінами - узяла 1 брикетик киселю /150 г/, 4 ст.л. крохмалу, 3 ст.л. цукру, 2 ст.л. вершків, сіль на кінчику ножа, 3 яйця, ванільний цукор, 1/2 ч л соди та 1/4 ч л лимонної кислоти.

Подрібнюємо кисіль. Борошно, соду, лимонну кислоту змішуємо пересіюємо. Додаємо сіль, цукор і ванільний цукор перемішуємо. У суху суміш вливаємо 3 взбиті яйця, додаємо вершки, добре перемішуємо. Викладаємо тісто у формочки і випікаємо при 180С - 15 хвилин.

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 19 грудня 2012 16:12
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
21 грудня 2012 02:19
Повідомлення #14


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
З наближенням Новорічних свят захотілося смачних домашній цукерок. Такий рецепт маю у свому блокноті
Домашні цукерки Смак дитинства
ось компоненти на фото.
Кладемо у каструлю 200 г масла, 1 ст. цукру /250 мл/, 1 п ванільного цукру , по 5 ст л какао та води і варимо до утворення густої суміші. Після охолодження у вказану суміш додаємо 200 г дитячої каші /Малютка, Малиш, яку вдома знайдете/. Далі з цієї суміші формуєте кульки або конуси. По рецепту цукерки обвалюють у вафельно-горіховій крошці, я брала кокосову стружку, а всередину кожної цукерочки клала горішок фундук.
За бажанням всередину можна покласти сухофрукти. І залежно від того, яку суміш використаєте, зміниться смак. Можна додати і ароматизатор або коняк чи ром - усе залежить від того, кого пригощатимете

Створення таких цукерок і для діток в радість



ВІдгуки пишіть
тут

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 16 березня 2017 12:00
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
21 грудня 2012 02:31
Повідомлення #15


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Шоколадні капкейки /18 шт/ (рецепт тут

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 16 лютого 2014 08:37
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
21 грудня 2012 03:57
Повідомлення #16


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Олеся, вітаю з гарною та смачною темкою!!Бажаю творчого натхнення на кухні та багато гараздів на свята!!Веселих свят!!

Повідомлення відредагував Ксенічка - 21 грудня 2012 04:00
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
21 грудня 2012 07:51
Повідомлення #17


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Спасибі за теплий прийом.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Soni
21 грудня 2012 09:00
Повідомлення #18


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Олеся вітаю з відкриттям темки!!!

Перейти на початок сторінки
Галиночка
21 грудня 2012 09:20
Повідомлення #19


Файна господиня
  • 51

Репутація: 719
Група: Кондитер
Повідомлень: 717
Реєстрація: 24.11.2011

ICQ:--

Бали: 2470
Вітаю з відкриттям темки!!!! Бажаю тобі часу і наснаги готувати і нас частувати смачненьким!!!! :1f7: :a0a: :a0a:
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
21 грудня 2012 12:35
Повідомлення #20


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Цитата: Soni
Soni
,
Цитата: Галиночка
Галиночка
дякую що завітали в гості. Сподіваюсь вам тут сподобається :3fb:

Вареники з картоплею та бринзою
Тісто: 450 г муки, 160 мл води, 2 яйця, 1/2 ч л солі.
Муку просіяти і помістити у відерко для хлібопічки, додати яйця, воду та сіль. Установити програму "Тісто" /через 20 хв тісто вже готове.

Начинка. Відварюємо 500 г картоплі, зливаємо воду, товчемо товкачкою. Додаємо 3-4 ст.л. бринзи /ось так виглядає /, 1 яєчний жовток (сирий), сіль, перець за смаком.
Готове тісто розкачуємо і вирізаємо кружкою одинакового розміру кружечки.
На середину кружечка кладемо по 1 ст л начинки. Краї вареника ретельно зліплюємо.
Вареники кидаємо у киплячу підсолену воду, злегка перемішуємо, щоб вони не прилипли до дна, після того як вареники вспливуть варимо 2-3 хвилини. Зварені вареники виймаємо шумівкою і кладемо в миску, зверху змащуємо вершковим маслом або поливаємо смальцем.
При бажанні вареники можна посипати смаженою цибулею, шкварками, полити сметаною.
Ці варники найбільше полюбляють у моїй сім"ї



Обговорюємо тут

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 9 лютого 2014 22:32
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 вересня 2017 18:28

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 70
Гостей: 57
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100