Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посиденьки у Олесі, готуємо смачно
Майя Шутенко
7 липня 2013 19:16
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

ОЛЕСЯ!!!Дякую за гарні рецепти і приємне спілкування на форумі!!
Хай кожний день приносить Вам радість,щастя та тільки приємні новини,а настрй буде -прекрасним завжди!!!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 7 липня 2013 19:18
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
19 липня 2013 08:44
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Учора спекла хлібчик з кількох видів борошна від Магди ( тут) та "Заварний" ( тут)

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
oksana_k
19 липня 2013 09:40
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Олеся,а що ви робите з сушеним кабачком?
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
19 липня 2013 11:51
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Цитата: oksana_k
Олеся,а що ви робите з сушеним кабачком?


Сушені овочі можна перемолоти - і Ви отримаєте свою власну і неповторну приправу. Можливо навіть смачніше від 10 овочів

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
19 липня 2013 13:33
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Як же нам жити без експериментів
І так залишився у мене корж із кефірного бісквіту ( рецепт тут ) він і став основою



Крем із десерту Білий пух (рецепт тут)
Готувала десерт для донечк, то трішки змінила технологію приготування крему
300 г шоколадної глазурі
600мл сметани 20%
2 ст.л.цукру пудри
2 ст.л.желатину
0,5 склянки гарячої води
Желатин залила гарячою водою і поставила, щоб розпустився.
У цей час на водяній бані взбила сметану ( для того щоб пройшла термообробку) і ввела у неї розчинений желатин.
У цю суміш закинула подрібнений білий шоколад.



Один із слоїв цього десерту сирник від Галини ( рецепт тут


Верхній слой ягідне желе
300 г пюре лісової малини
100 г сахара
сок 1/2 лимону
15 г желатину

Замочіть желатін у холодній воді і дайте набухнути.
У цей час у ягідне пюре додаємо цукор, розігріваємо на водяній бані.
Додайте желатин, мішайте до розчинення. Додаємо лимонний сік.

Зборка десерту
На корж із бисквіту заливаємо шоколадно-сметанний крем і на 15 хв в холодильник. Наступний слой сирник, заливаємо знову шоколадно-сметанною сумішшю і в морозилку на 15 хв
Зверху заливаємо ягідним желе і в холодильник.

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 1 серпня 2013 01:56
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
24 липня 2013 15:47
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Придивлялась я до тортика Красний бархат та мене налякала велика кількість барвника.
Заради експеременту взяла перевірений часом рецепт манника (рецепт є на головній тут) і додала 1/2 к. л. фарбника

А ще додала чудовий крем від Майї ( рецепт тут). З таким кремом будь-який корж неймовірна насолода

В результаті ми отримали рожеву спокусу


Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 24 липня 2013 21:55
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
27 липня 2013 17:38
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: ОЛЕСЯ
Придивлялась я до тортика Красний бархат та мене налякала велика кількість барвника.
Заради експеременту взяла перевірений часом рецепт манника (рецепт є на головній тут) і додала 1/2 к. л. фарбника

А ще додала чудовий крем від Майї ( рецепт тут). З таким кремом будь-який корж неймовірна насолода

В результаті ми отримали рожеву спокусу

Десерт-неймовірний,прекрасна ідея приготування)
Дорога ОЛЕСЯ!!!Такий апетитний і гарний тортик,коржі яскраві ,просто казка!Чудове поєднання кольорів ,-червоного і ніжно -жовтого.Супер)
Дякую за довіру до рецепту крему"Рафаелло" :3fb:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 28 липня 2013 16:59
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
30 липня 2013 01:59
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Абрикосовий бісквіт ( рецепт тут)

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 9 серпня 2013 00:42
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
30 липня 2013 19:17
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: ОЛЕСЯ
абрикосовий бісквіт

Олеся, а ти нам напишеш рецепт ? :smile:
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
30 липня 2013 23:06
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
ssaazzoonn,
Цитата: ssaazzoonn
Олеся, а ти нам напишеш рецепт ? :smile:

Рецепт написала на головну.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




21 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 21)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 вересня 2017 18:37

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 99
Гостей: 82
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100