Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посиденьки у Олесі, готуємо смачно
Майя Шутенко
7 липня 2013 19:16
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163

ОЛЕСЯ!!!Дякую за гарні рецепти і приємне спілкування на форумі!!
Хай кожний день приносить Вам радість,щастя та тільки приємні новини,а настрй буде -прекрасним завжди!!!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 7 липня 2013 19:18
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
19 липня 2013 08:44
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Учора спекла хлібчик з кількох видів борошна від Магди ( тут) та "Заварний" ( тут)

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
oksana_k
19 липня 2013 09:40
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 317
Група: Кондитер
Повідомлень: 371
Реєстрація: 1.07.2010

ICQ:--

Бали: 915
Олеся,а що ви робите з сушеним кабачком?
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
19 липня 2013 11:51
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Цитата: oksana_k
Олеся,а що ви робите з сушеним кабачком?


Сушені овочі можна перемолоти - і Ви отримаєте свою власну і неповторну приправу. Можливо навіть смачніше від 10 овочів

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
19 липня 2013 13:33
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Як же нам жити без експериментів
І так залишився у мене корж із кефірного бісквіту ( рецепт тут ) він і став основою



Крем із десерту Білий пух (рецепт тут)
Готувала десерт для донечк, то трішки змінила технологію приготування крему
300 г шоколадної глазурі
600мл сметани 20%
2 ст.л.цукру пудри
2 ст.л.желатину
0,5 склянки гарячої води
Желатин залила гарячою водою і поставила, щоб розпустився.
У цей час на водяній бані взбила сметану ( для того щоб пройшла термообробку) і ввела у неї розчинений желатин.
У цю суміш закинула подрібнений білий шоколад.



Один із слоїв цього десерту сирник від Галини ( рецепт тут


Верхній слой ягідне желе
300 г пюре лісової малини
100 г сахара
сок 1/2 лимону
15 г желатину

Замочіть желатін у холодній воді і дайте набухнути.
У цей час у ягідне пюре додаємо цукор, розігріваємо на водяній бані.
Додайте желатин, мішайте до розчинення. Додаємо лимонний сік.

Зборка десерту
На корж із бисквіту заливаємо шоколадно-сметанний крем і на 15 хв в холодильник. Наступний слой сирник, заливаємо знову шоколадно-сметанною сумішшю і в морозилку на 15 хв
Зверху заливаємо ягідним желе і в холодильник.

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 1 серпня 2013 01:56
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
24 липня 2013 15:47
Повідомлення #126


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Придивлялась я до тортика Красний бархат та мене налякала велика кількість барвника.
Заради експеременту взяла перевірений часом рецепт манника (рецепт є на головній тут) і додала 1/2 к. л. фарбника

А ще додала чудовий крем від Майї ( рецепт тут). З таким кремом будь-який корж неймовірна насолода

В результаті ми отримали рожеву спокусу


Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 24 липня 2013 21:55
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
27 липня 2013 17:38
Повідомлення #127


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: ОЛЕСЯ
Придивлялась я до тортика Красний бархат та мене налякала велика кількість барвника.
Заради експеременту взяла перевірений часом рецепт манника (рецепт є на головній тут) і додала 1/2 к. л. фарбника

А ще додала чудовий крем від Майї ( рецепт тут). З таким кремом будь-який корж неймовірна насолода

В результаті ми отримали рожеву спокусу

Десерт-неймовірний,прекрасна ідея приготування)
Дорога ОЛЕСЯ!!!Такий апетитний і гарний тортик,коржі яскраві ,просто казка!Чудове поєднання кольорів ,-червоного і ніжно -жовтого.Супер)
Дякую за довіру до рецепту крему"Рафаелло" :3fb:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 28 липня 2013 16:59
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
30 липня 2013 01:59
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Абрикосовий бісквіт ( рецепт тут)

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 9 серпня 2013 00:42
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ssaazzoonn
30 липня 2013 19:17
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 421
Група: Кондитер
Повідомлень: 1087
Реєстрація: 23.01.2012

ICQ:--

Бали: 963
Цитата: ОЛЕСЯ
абрикосовий бісквіт

Олеся, а ти нам напишеш рецепт ? :smile:
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
30 липня 2013 23:06
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
ssaazzoonn,
Цитата: ssaazzoonn
Олеся, а ти нам напишеш рецепт ? :smile:

Рецепт написала на головну.

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 04:54

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 39
Гостей: 31
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100