. Посиденьки у Олесі, готуємо смачно » Кулінарний форум Дрімфуд » Сторінка 8
   
 
Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посиденьки у Олесі, готуємо смачно
ОЛЕСЯ
30 січня 2013 20:22
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2680
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5442


Торт Снікерс

Тісто
2 яйця /середнього розміру/,
100 г цукру,
1 г ванільного цукру /1 маленька пачка/,
1 ст сметани / 250 мл/,
3 ст л какао ,
10 г розпушувача /1 маленька пачка/ ,
300 г муки .
Яйця взбиваємо з цукром, додаємо сметану. Окремо змішуємо та пересіюємо сухі компоненти муку, розпушувач, какао. Далі в цю суміш вливаємо яйцево-сметанну суміш.
Випікаємо корж / діаметр 26 см/ при температуре 180-200°C до готовності /перевіряємо зубочисткою/ .
Охолодити і розрізати на 2 частини.

Крем І
1 банка варенної згущівки,
200 г вершкового масла,
200 гр арахісу /смаженого/
Масло кімнатної температури взбиваємо до білого, додаємо згущівку по 1 ст л продовжуючи взбивати,
1 ч л коньяку /рому/.
Арахіс /підсмажений/ трохи подрібнити / у пакетик з-під молока чи кефіру кладемо горіхи, зверху розкачуємо качалкою/ і змішати з кремом.
Крем ІІ
2 ст л ванільного пудингу /можна 2 ст л крохмалу тоді додамо ванільний ароматизатор/
150 г цукру,
2 ст молока,
200 г вершкового масла.
450 мл молоко вилити у каструлю і довести до кипіння. 50 мл холодного молока розмішати 2 ст л пудингу і 100 г цукру, і влити у кипяще молоко при постійному помішуванні. Проварити 5 х в на невеликому вогні до загустіння. Охолодити.
Масло кімнатної температури взбити до білого і додавати по 1 ст л охолодженого пудингу. Пудинг та масло мають бути однакової температури, інакше крем звернеться!
Починаємо збирати торт. Коржі пропитати солодким сиропом / 1 цукру на 1 води, додаючи есенсію зі смаком шоколаду або рому)
Змащуємо кремом пудинговим №2 перший корж і кладемо в холодильник на 15 хв . Дістаємо з холодильника і викладаємо арахісовий крем № 1 повністю.

Беремо другий корж. змащуємо кремом № 2
накладаємо змащеною стороною на торт змащений кремом .
Змазуємо торт зі всіх боків кремом № 1. Кладемо у холодиильник, щоб крем охолов, а в цей час робимо шоколадну глазурь.

Шоколадна глазурь: 150 г шоколаду, 50 г вершкового масла, 50 мл вершків. Усе розчиняємо на маленькому вогні до однорідної маси. Глазурь має охолонути до кімнатної температури.
Дістаємо торт з холодильника, покриваємо глазурью та подрібненим арахісом


P.S. - рецепт брала на http://vitoria.livejournal.com/25227.html
Внесла деякі зміни від себе. В оригіналі у креми іде по 250 грам масла, як на мене то забагато. Зменшила до 200 грам



Обговорюємо тут

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 2 лютого 2014 02:27
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
KASYA
30 січня 2013 21:00
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Печу майже такий самий Снікерс, улюблений у мого сина.

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
2 лютого 2013 03:20
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2680
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5442
В продовження теми снікерса - думаю можна скомбінувати кілька рецептів
Ми хочемо отримати батончик Снікерс

Коржі мені сподобалися з цього рецепту № 1
Тісто:
5 яєць
1 ст. цукру
1 ст. борошна
ваніль
2 ст. л. молока
70-100 г чорного шоколаду
Відділити жовтки від білків, жовтки збити з цукром та ваніллю. В мисочку налити молоко і покласти шоколад поламаний на кусочки, розтопити в мікрохвильовці /водяній бані/, вимішати до однорідного стану, добавити до жовтків та збити.
Білки збити в міцну піну, добавити до шоколадної маси разом з мукою, обережно вимішати до однорідного стану, вилити в форму, випікати при 180 гр. близько 25-35 хвилин.
Готовий корж остудити, розрізати на дві частини.

Крем з арахісом 1 б згущенки + 200 масла + 150 - 200 г арахіса





Варто спробувати Домашній батончик http://www.liveinternet.ru/users/3588658/post145499415/

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 2 лютого 2013 11:59
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
4 лютого 2013 15:19
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2680
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5442
Робила цього разу глазуровані сирки із шоколадної глазурі /темної та білої). Дітям ці сирки дуже подобаються, особливо начинка.



Один сирок зробила з начинкою із смородини

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 8 листопада 2013 22:38
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
8 лютого 2013 18:01
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2680
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5442
Ванільні капкейки


120 г масла
130 г цукру
3 яйця
1 ч л ванільного екстракту (я давала кілька крапель ванільної есенсії)
200 г муки
1,5 ч.л. розпушувача ( я давала 1 ч л, бо в мене завжди підростає більше ніж в оригіналі)
1/4 ч.л. солі
60 мл молока
Розігріти духовку до 170 С°. У форму для мафінів кладемо бумажні чашечки.
Взбиваємо масло кімнатної температури, додаємо цукор і взбиваємо усе на великій швидкості до легкой и пушистої консистенції .
Додати яйця по одному за раз, взбиваючи кілька хвилин псля кожного додавання. Додати ванільну есенцію.
У окремій мисці змішати муку, розпушувач, сіль.
На низькій швидкості, по черзі додаючи додати суміш муки і молока у три заходи. Гарно вимішати лопаткою.
Рівномірно заповними тістом підготовані фори / більше 1/2 частини/, випікати протягом 17-20 хв.
Перевіряєм готовність зубочисткою, щоб тісто не прилипало.

Рецепт з http://julycupcakes.blogspot.com
Обговорюємо тут

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 11 березня 2013 15:28
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
13 лютого 2013 18:25
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2680
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5442
Іноді в холодильнику залишається кисле молоко, то в пошуках рецепту знайшла багато цікавих рецептів. Підпишу так як він у мене записаний

Пиріг "Зебра"від Галини Котяхової /у моєму виконанні/

3 яйця
1 ст цукру 250 г/,
1 ст кефіру /в мене кисле молоко/ - /250 мл/,
0,5 ч л соди гашеної оцтом /я не гасила бо є кефір/
2 ст муки /300 г - переважила на вазі/
2 ст л какао ,
щіпка солі.
Приготування: Збити яйця з цукром, влити в цю суміш кефір / кисле молоко/, соду. Змішати. Поступово додати муку. Розділити тісто на дві частини, в одну додати какао. Форму змастити рослинною олією і посипати злегка мукою.
У її центр викладати тісто наступним чином 1 ст л білого тіста, в центр білого 1 ст л тіста з какао, далі в центр тіста з какао знову біле тісто і так далі. Коли все тісто розлите, зробити узор, для цього ножиком чи тоненькою палочкою робимо довільний узор. Випікаємо в духовці при 180 град 30 хв.


На фото подвійна порція. Спочатку пекла із порошком Мрія /укр/ то світліший, а потім - з польським

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 6 березня 2014 15:34
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
24 лютого 2013 01:19
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2680
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5442
А ми сьогодні смакували булочки з різними начинками

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 24 лютого 2013 01:20
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
8 березня 2013 22:32
Повідомлення #78


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Дощ вітань відстукує слова на підвіконні,

Мелодія звучить на ноті "ля".

Все щастя, що заховане в долоні,

Хай сонечком всміхається здаля.

Для Вас в саду ростуть чудові квіти,

Сьогодні доля Вам в дарунок їх несе,

А посмішку дарує ніжне літо,

В якому Ви чарівна над усе
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
11 березня 2013 15:29
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2680
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5442
Дякую усім за привітання.
Нехай хороші слова, компліменти, увага, турбота, любов будуть у Вашому життя щодня, а не лише приурочені певним датам.
Усім дарую :a0a: :a0a: :a0a:

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 11 березня 2013 17:18
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
11 березня 2013 17:08
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: ОЛЕСЯ
Торт Снікерс від Олесі
Дуже апетитно виглядає тортик, бо сама дуже полюбляю снікерси. :winked: :amam:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




13 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 13)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2017 17:10

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Ідея оформлення пряників
  Пише Канарейка (15 листопада 2017 18:37)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише oksenya75 (29 жовтня 2017 18:01)
Як додати фото?
  Пише ОЛЕСЯ (28 жовтня 2017 15:22)
Вибір обігрівача приміщення
  Пише oksenya75 (28 жовтня 2017 01:19)
Цікаві місця у Києві
  Пише ОЛЕСЯ (14 жовтня 2017 05:32)
Привітання вчителям
  Пише ОЛЕСЯ (6 жовтня 2017 19:24)
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (24 вересня 2017 22:36)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 66
Гостей: 48
Користувачі: Галюнька
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100