Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посиденьки у Олесі, готуємо смачно
ОЛЕСЯ
30 січня 2013 20:22
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554


Торт Снікерс

Тісто
2 яйця /середнього розміру/,
100 г цукру,
1 г ванільного цукру /1 маленька пачка/,
1 ст сметани / 250 мл/,
3 ст л какао ,
10 г розпушувача /1 маленька пачка/ ,
300 г муки .
Яйця взбиваємо з цукром, додаємо сметану. Окремо змішуємо та пересіюємо сухі компоненти муку, розпушувач, какао. Далі в цю суміш вливаємо яйцево-сметанну суміш.
Випікаємо корж / діаметр 26 см/ при температуре 180-200°C до готовності /перевіряємо зубочисткою/ .
Охолодити і розрізати на 2 частини.

Крем І
1 банка варенної згущівки,
200 г вершкового масла,
200 гр арахісу /смаженого/
Масло кімнатної температури взбиваємо до білого, додаємо згущівку по 1 ст л продовжуючи взбивати,
1 ч л коньяку /рому/.
Арахіс /підсмажений/ трохи подрібнити / у пакетик з-під молока чи кефіру кладемо горіхи, зверху розкачуємо качалкою/ і змішати з кремом.
Крем ІІ
2 ст л ванільного пудингу /можна 2 ст л крохмалу тоді додамо ванільний ароматизатор/
150 г цукру,
2 ст молока,
200 г вершкового масла.
450 мл молоко вилити у каструлю і довести до кипіння. 50 мл холодного молока розмішати 2 ст л пудингу і 100 г цукру, і влити у кипяще молоко при постійному помішуванні. Проварити 5 х в на невеликому вогні до загустіння. Охолодити.
Масло кімнатної температури взбити до білого і додавати по 1 ст л охолодженого пудингу. Пудинг та масло мають бути однакової температури, інакше крем звернеться!
Починаємо збирати торт. Коржі пропитати солодким сиропом / 1 цукру на 1 води, додаючи есенсію зі смаком шоколаду або рому)
Змащуємо кремом пудинговим №2 перший корж і кладемо в холодильник на 15 хв . Дістаємо з холодильника і викладаємо арахісовий крем № 1 повністю.

Беремо другий корж. змащуємо кремом № 2
накладаємо змащеною стороною на торт змащений кремом .
Змазуємо торт зі всіх боків кремом № 1. Кладемо у холодиильник, щоб крем охолов, а в цей час робимо шоколадну глазурь.

Шоколадна глазурь: 150 г шоколаду, 50 г вершкового масла, 50 мл вершків. Усе розчиняємо на маленькому вогні до однорідної маси. Глазурь має охолонути до кімнатної температури.
Дістаємо торт з холодильника, покриваємо глазурью та подрібненим арахісом


P.S. - рецепт брала на http://vitoria.livejournal.com/25227.html
Внесла деякі зміни від себе. В оригіналі у креми іде по 250 грам масла, як на мене то забагато. Зменшила до 200 грам



Обговорюємо тут

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 2 лютого 2014 02:27
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
KASYA
30 січня 2013 21:00
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 544
Група: Кондитер
Повідомлень: 635
Реєстрація: 24.01.2012

ICQ:--

Бали: 1254
Печу майже такий самий Снікерс, улюблений у мого сина.

--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
2 лютого 2013 03:20
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
В продовження теми снікерса - думаю можна скомбінувати кілька рецептів
Ми хочемо отримати батончик Снікерс

Коржі мені сподобалися з цього рецепту № 1
Тісто:
5 яєць
1 ст. цукру
1 ст. борошна
ваніль
2 ст. л. молока
70-100 г чорного шоколаду
Відділити жовтки від білків, жовтки збити з цукром та ваніллю. В мисочку налити молоко і покласти шоколад поламаний на кусочки, розтопити в мікрохвильовці /водяній бані/, вимішати до однорідного стану, добавити до жовтків та збити.
Білки збити в міцну піну, добавити до шоколадної маси разом з мукою, обережно вимішати до однорідного стану, вилити в форму, випікати при 180 гр. близько 25-35 хвилин.
Готовий корж остудити, розрізати на дві частини.

Крем з арахісом 1 б згущенки + 200 масла + 150 - 200 г арахіса





Варто спробувати Домашній батончик http://www.liveinternet.ru/users/3588658/post145499415/

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 2 лютого 2013 11:59
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
4 лютого 2013 15:19
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Робила цього разу глазуровані сирки із шоколадної глазурі /темної та білої). Дітям ці сирки дуже подобаються, особливо начинка.



Один сирок зробила з начинкою із смородини

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 8 листопада 2013 22:38
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
8 лютого 2013 18:01
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Ванільні капкейки


120 г масла
130 г цукру
3 яйця
1 ч л ванільного екстракту (я давала кілька крапель ванільної есенсії)
200 г муки
1,5 ч.л. розпушувача ( я давала 1 ч л, бо в мене завжди підростає більше ніж в оригіналі)
1/4 ч.л. солі
60 мл молока
Розігріти духовку до 170 С°. У форму для мафінів кладемо бумажні чашечки.
Взбиваємо масло кімнатної температури, додаємо цукор і взбиваємо усе на великій швидкості до легкой и пушистої консистенції .
Додати яйця по одному за раз, взбиваючи кілька хвилин псля кожного додавання. Додати ванільну есенцію.
У окремій мисці змішати муку, розпушувач, сіль.
На низькій швидкості, по черзі додаючи додати суміш муки і молока у три заходи. Гарно вимішати лопаткою.
Рівномірно заповними тістом підготовані фори / більше 1/2 частини/, випікати протягом 17-20 хв.
Перевіряєм готовність зубочисткою, щоб тісто не прилипало.

Рецепт з http://julycupcakes.blogspot.com
Обговорюємо тут

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 11 березня 2013 15:28
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
13 лютого 2013 18:25
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Іноді в холодильнику залишається кисле молоко, то в пошуках рецепту знайшла багато цікавих рецептів. Підпишу так як він у мене записаний

Пиріг "Зебра"від Галини Котяхової /у моєму виконанні/

3 яйця
1 ст цукру 250 г/,
1 ст кефіру /в мене кисле молоко/ - /250 мл/,
0,5 ч л соди гашеної оцтом /я не гасила бо є кефір/
2 ст муки /300 г - переважила на вазі/
2 ст л какао ,
щіпка солі.
Приготування: Збити яйця з цукром, влити в цю суміш кефір / кисле молоко/, соду. Змішати. Поступово додати муку. Розділити тісто на дві частини, в одну додати какао. Форму змастити рослинною олією і посипати злегка мукою.
У її центр викладати тісто наступним чином 1 ст л білого тіста, в центр білого 1 ст л тіста з какао, далі в центр тіста з какао знову біле тісто і так далі. Коли все тісто розлите, зробити узор, для цього ножиком чи тоненькою палочкою робимо довільний узор. Випікаємо в духовці при 180 град 30 хв.


На фото подвійна порція. Спочатку пекла із порошком Мрія /укр/ то світліший, а потім - з польським

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 6 березня 2014 15:34
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
24 лютого 2013 01:19
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
А ми сьогодні смакували булочки з різними начинками

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 24 лютого 2013 01:20
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
8 березня 2013 22:32
Повідомлення #78


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Дощ вітань відстукує слова на підвіконні,

Мелодія звучить на ноті "ля".

Все щастя, що заховане в долоні,

Хай сонечком всміхається здаля.

Для Вас в саду ростуть чудові квіти,

Сьогодні доля Вам в дарунок їх несе,

А посмішку дарує ніжне літо,

В якому Ви чарівна над усе
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
11 березня 2013 15:29
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2931
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5554
Дякую усім за привітання.
Нехай хороші слова, компліменти, увага, турбота, любов будуть у Вашому життя щодня, а не лише приурочені певним датам.
Усім дарую :a0a: :a0a: :a0a:

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 11 березня 2013 17:18
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
лесик-лисик
11 березня 2013 17:08
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 695
Група: Кондитер
Повідомлень: 1089
Реєстрація: 3.11.2011

ICQ:--

Бали: 3166
Цитата: ОЛЕСЯ
Торт Снікерс від Олесі
Дуже апетитно виглядає тортик, бо сама дуже полюбляю снікерси. :winked: :amam:
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 09:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 44
Гостей: 41
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100