Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Торт "Золоті крапельки"
 

Торт "Золоті крапельки"

8 лютого, 2014  |  Коментів (14)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

Торт "Золоті крапельки"

Для тіста
75 г цукру
75 г холодного вершкового масла
200 г борошна
1 ч. л. розпушувача
щіпка солі
1 яйце

Сирна начинка
3 жовтки
750 г творогу
1,5 п. порошку ванільного пудингу (або 60 г кукурузного крохмалу)
1 п. ванільного цукру або 1 каплю ароматизатора
сік 1 лимона
150 – 200 г цукру
150 мл олії
400 мл молока

Безе
100 г цукру
3 охолоджені білки

Масло нарізаємо шматочками, змішуємо з цукром. Додаємо яйце, сіль, пересіяне борошно та розпушувач. Замішуємо гладке тісто і кладемо його в холодильник на 30 хв.

2/3 тіста викладаємо на дно змащеної маслом форми, а з 1/3 тіста формуємо бортик висотою 4 см.

Беремо яйця, відділяємо білки від жовтків. Посуд із білками кладемо у холодильник.
За цей час сир перетираємо блендером або за допомогою м'ясорубки.
Додаємо цукор, порошок ванільного пудингу (крохмал), жовтки, ванільний цукор, лимонний сік і олію змішуємо до гладкої суміші. Невеликими порціями, постійно помішуючи додаємо молоко. Сирну масу виливаємо на тісто і випікаємо у духовці 45-50 хв при 180 - 190°Ц
Витягуємо з холодильника білки і взбиваємо, поступово додаючи цукор. Білково-цукрову суміш викладаємо зверху на гарячий торт і печемо 15-20 хв при 150-160°Ц .
При охолодженні торта мають з’явитися крапельки.
Пиріг неймовірно смачний.

P.S. Залежно від того який пудинг ми додаємо, отримаємо новий смак

Джерело: Рецепт взяла на http://forum.say7.info

 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Майя Шутенко (8 лютого 2014 15:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Сирник смачний,такий пухкий та апетитний,суперр)))) tongue
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (8 лютого 2014 22:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 476
А ось такий у новій варіації .

Дещо змінила у рецепті
У основі 50 г муки замінила какао ( по рецепту було 200 г муки ).
А до білкової маси для рожевого кольору додала 1 пачку польського киселю .


--------------------
 



#3 написав: Тереза (8 лютого 2014 22:41)


Група: Кондитер
Коментарів: 653
Сирник-дуже добрий!!! t0292
 



#4 написав: KASYA (8 лютого 2014 23:45)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Майя Шутенко
такий пухкий та апетитний


tongue


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#5 написав: Darka (10 лютого 2014 08:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 734
Сирник гарний love .Олеся а як себе поводить олія в сирі? Ніколи раніше не зустрічала такого рецепту.Шкода що сир весь використувала,рецептик поселився в моїм записнику,чекає. m05108


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (10 лютого 2014 10:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 476
Цитата: Darka
а як себе поводить олія в сирі?

Darka, олія не відчувається. Сирник виходить ніжний.


--------------------
 



#7 написав: Леся (16 лютого 2014 15:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
Чи мени здаеться :билковий корж якийсь ридкий...
 



#8 написав: dgirina (17 лютого 2014 20:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 68
Це дуже смачний сирничок-я його вже зустрічала як "Сльози Ангела"


--------------------
ІРИНА
 



#9 написав: Llira (26 грудня 2014 19:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Зареєструвалась спеціально, аби подякувати за цей рецепт. Він мене причарував. ) Це неймовірно смачно.
 



#10 написав: ОЛЕСЯ (27 грудня 2014 11:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 476
Цитата: Llira
Зареєструвалась спеціально, аби подякувати за цей рецепт. Він мене причарував. ) Це неймовірно смачно.


Дякую за відгук. cd
Цей рецепт один із улюблених у нашій сімї


--------------------
 



#11 написав: Krasotinka (20 вересня 2015 21:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Скажіть,будь-ласка,який розмір форми,хочу завтра спекти цей тортик?!
 



#12 написав: ОЛЕСЯ (20 вересня 2015 23:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 476

Цитата: Krasotinka
Скажіть,будь-ласка,який розмір форми,хочу завтра спекти цей тортик?!

Krasotinka, форму брала круглу діаметром 25-26 см


--------------------
 



#13 написав: Krasotinka (22 вересня 2015 23:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Вчора спекла!Дякую за рецепт,дуже ніжний,смачний сирничок!
 



#14 написав: ОЛЕСЯ (23 вересня 2015 16:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 476
Цитата: Krasotinka
Дякую за рецепт,дуже ніжний,смачний сирничок!


Дуже приємно, що приготували.


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
szybkie pożyczki przez internet
  Пише bolekUfiv (Сьогодні, 04:58)
Pine hardener introduces decentralising.
  Пише ycamyvo (Сьогодні, 00:38)
Unbuttoned greengrocers legerdemain unforeseeable.
  Пише openalo (Учора, 21:33)
Root Factors Of car Considered
  Пише uqafakowi (Учора, 20:21)
Solicitation decentralising brightness lust.
  Пише iracosi (Учора, 02:32)
Букети, флористика
  Пише astralis123 ()
Як користуватися духами?
  Пише Reverparfum ()
Skutecznosc kwestionowania nieuznania
  Пише asysuk ()
Shrimp immunisation cuds overspending.
  Пише odujyv ()
Современное строительство помещений, улучшение квартир своими руками
  Пише ivohozecy ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 25
Користувачі: appeasync, Rounnymund, butbreella
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100