Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Сирні торти » Торт "Золоті крапельки"
 

Торт "Золоті крапельки"

8 лютого, 2014  |  Коментів (14)  |  Рубрика: Випічка » Сирні торти
 

Торт "Золоті крапельки"

Для тіста
75 г цукру
75 г холодного вершкового масла
200 г борошна
1 ч. л. розпушувача
щіпка солі
1 яйце

Сирна начинка
3 жовтки
750 г творогу
1,5 п. порошку ванільного пудингу (або 60 г кукурузного крохмалу)
1 п. ванільного цукру або 1 каплю ароматизатора
сік 1 лимона
150 – 200 г цукру
150 мл олії
400 мл молока

Безе
100 г цукру
3 охолоджені білки

Масло нарізаємо шматочками, змішуємо з цукром. Додаємо яйце, сіль, пересіяне борошно та розпушувач. Замішуємо гладке тісто і кладемо його в холодильник на 30 хв.

2/3 тіста викладаємо на дно змащеної маслом форми, а з 1/3 тіста формуємо бортик висотою 4 см.

Беремо яйця, відділяємо білки від жовтків. Посуд із білками кладемо у холодильник.
За цей час сир перетираємо блендером або за допомогою м'ясорубки.
Додаємо цукор, порошок ванільного пудингу (крохмал), жовтки, ванільний цукор, лимонний сік і олію змішуємо до гладкої суміші. Невеликими порціями, постійно помішуючи додаємо молоко. Сирну масу виливаємо на тісто і випікаємо у духовці 45-50 хв при 180 - 190°Ц
Витягуємо з холодильника білки і взбиваємо, поступово додаючи цукор. Білково-цукрову суміш викладаємо зверху на гарячий торт і печемо 15-20 хв при 150-160°Ц .
При охолодженні торта мають з’явитися крапельки.
Пиріг неймовірно смачний.

P.S. Залежно від того який пудинг ми додаємо, отримаємо новий смак

Джерело: Рецепт взяла на http://forum.say7.info

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Майя Шутенко (8 лютого 2014 15:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Сирник смачний,такий пухкий та апетитний,суперр)))) tongue
 



#2 написав: ОЛЕСЯ (8 лютого 2014 22:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 457
А ось такий у новій варіації .

Дещо змінила у рецепті
У основі 50 г муки замінила какао ( по рецепту було 200 г муки ).
А до білкової маси для рожевого кольору додала 1 пачку польського киселю .


--------------------
 



#3 написав: Тереза (8 лютого 2014 22:41)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Сирник-дуже добрий!!! t0292
 



#4 написав: KASYA (8 лютого 2014 23:45)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Майя Шутенко
такий пухкий та апетитний


tongue


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#5 написав: Darka (10 лютого 2014 08:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 720
Сирник гарний love .Олеся а як себе поводить олія в сирі? Ніколи раніше не зустрічала такого рецепту.Шкода що сир весь використувала,рецептик поселився в моїм записнику,чекає. m05108


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#6 написав: ОЛЕСЯ (10 лютого 2014 10:25)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 457
Цитата: Darka
а як себе поводить олія в сирі?

Darka, олія не відчувається. Сирник виходить ніжний.


--------------------
 



#7 написав: Леся (16 лютого 2014 15:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 6
Чи мени здаеться :билковий корж якийсь ридкий...
 



#8 написав: dgirina (17 лютого 2014 20:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 68
Це дуже смачний сирничок-я його вже зустрічала як "Сльози Ангела"


--------------------
ІРИНА
 



#9 написав: Llira (26 грудня 2014 19:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Зареєструвалась спеціально, аби подякувати за цей рецепт. Він мене причарував. ) Це неймовірно смачно.
 



#10 написав: ОЛЕСЯ (27 грудня 2014 11:13)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 457
Цитата: Llira
Зареєструвалась спеціально, аби подякувати за цей рецепт. Він мене причарував. ) Це неймовірно смачно.


Дякую за відгук. cd
Цей рецепт один із улюблених у нашій сімї


--------------------
 



#11 написав: Krasotinka (20 вересня 2015 21:59)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Скажіть,будь-ласка,який розмір форми,хочу завтра спекти цей тортик?!
 



#12 написав: ОЛЕСЯ (20 вересня 2015 23:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 457

Цитата: Krasotinka
Скажіть,будь-ласка,який розмір форми,хочу завтра спекти цей тортик?!

Krasotinka, форму брала круглу діаметром 25-26 см


--------------------
 



#13 написав: Krasotinka (22 вересня 2015 23:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 112
Вчора спекла!Дякую за рецепт,дуже ніжний,смачний сирничок!
 



#14 написав: ОЛЕСЯ (23 вересня 2015 16:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 457
Цитата: Krasotinka
Дякую за рецепт,дуже ніжний,смачний сирничок!


Дуже приємно, що приготували.


--------------------
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
"Гормон щастя" або життя без депресії.
  Пише Darka (Сьогодні, 20:30)
Задумаймось...
  Пише Ксенічка (Сьогодні, 12:23)
Заробіток в інтернеті
  Пише Barbara ()
Коментарі через фейсбук
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дитячі забави
  Пише ОЛЕСЯ ()
Секрети наших бабусь.... або як без хімії.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Економимо сімейний бюджет
  Пише ОЛЕСЯ ()
Вірші про тата
  Пише ОЛЕСЯ ()
Безпека дитини в суспільстві
  Пише ОЛЕСЯ ()
Як вберегти зуби здоровими
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 69
Гостей: 45
Користувачі: iiVoffgoxy, fpEmisarax, zuExcaws, cdEffeply, blExcaws, ywVoffgoxy, ALit
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100