Такий тортик пекла доні на день народження
Корж - Індійський бісквіт рецепт
тутКрем 1 :
пюре гарбузове 300 мл
2 яйця курячі,
1 жовток
3 ст. л. цукру
150 мл сметани
по 1- 2 пшеничного борошна та крохмалю картопляного
Для приготування гарбузового крему нам треба гарбузове пюре: нагріти із сметаною (густою) до кипіння
Тим часм збити яйця і жовток з цукром до пишної маси:
Додати борошно і кромаль і ще раз добре збити. Далі у посуд з яєчно-борошняною сумішшю тонкою цівкою вливати гаряче гарбузове пюре, весь час збиваючи. Утворену суміш довести до кипіння, постійно помішуючи, але не кипятити.
Ще гарячий крем можна знову збити 1-2 хвилини — він стане повністю однорідним і шовковистим. Охолодити крем, помішуючи.
Крем 2 це 400 - 500 яблучне пюре (можна замінити будь яким варенням (не дуже солодким). + 1 п. кольорового желатину Приготування
тут