Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Посиденьки у Олесі, готуємо смачно
ОЛЕСЯ
15 червня 2013 10:58
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Цитата: KASYA
божевільними кексиками в моєму виконанні.

Цитата: KASYA
Кексики і кава чекають!


Спасибі за смачне і апетитне втілення рецепту. Чекай гостей

--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
15 червня 2013 15:39
Повідомлення #102


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: ОЛЕСЯ
Кукурузний бісквіт

Олесічка, так цікаво та смачно!!

Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
15 червня 2013 17:23
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Найбільше моїм смакують торт Київська сакура (рецепт тут)

та пляцок "Сакура" від Катерини (рецепт тут)

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 2 лютого 2014 02:07
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
16 червня 2013 20:32
Повідомлення #104


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398

Бісквіт домашній (бісквіт на кислому молоці)
Інгредієнти:
300 мл кислого молока
2 курячі яйця середнього розміру
1 скл. цукру /у мене склянка 250 мл/
2,5 скл. пшеничного борошна
2 ч. л. соди /оцтом не гасимо, бо є кисле молоко/

Вбити яйця з цукром, додати кисле молоко - вимішати.
Окремо змішуємо пересіяну муку та соду.
Акуратно вводимо сухі компоненти у рідкі.
Випікаємо у духовці пи температурі 160-180 градусів .
Кількість коржів та час випікання залежать від вашої форми для випікання. Головне не відкривайте духовку перші 20 хвилин.
Бісквіт смачнющий. Спасибі Інні за цю смакоту.

Хліб Столичний (рецепт тут)

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 2 лютого 2014 02:38
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
17 червня 2013 00:14
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Минулого року сушила усе, що бачила на базарі укріп, петушку, зелену цибулю, кабачки, перець, помідори, ягоди (чорницю, малину, полуницю), шовковицю, яблука, груші, абрикоси та сливу. Ось деякі фото



Перед сушкою продукти я завжди промиваю .
Яблука, груші, помідори (опускаю на кілька секунд у кипячу воду і шкірка сама відстає), сливи очищаю від кожури, бо з шкіркою жосткуваті виходять.
Підготовлені до сушки продукти нарізаю товщиною в 1-2 см.

Зберігаю банки із сушкою у сухому і темному місці, де немає вологості.

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 18 червня 2013 15:01
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Roksolana
17 червня 2013 00:35
Повідомлення #106


Файна господиня
  • 51

Репутація: 569
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 586
Реєстрація: 27.12.2011

ICQ:--

Бали: 1354
дуже гарно все виглядає сушене, колір невтрачений а головне вітаміни і смакові якості, молодець господинька!!! :m05004:

--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
Перейти на початок сторінки
Darka
18 червня 2013 05:52
Повідомлення #107


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1274
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Олеся,вразили мене твої сушені заготовки.Молодець..................Засушувати це дуже добре,раніше наші бабці тільки все сушили.Я памятаю моя мама розпарувала сушені чорниці і робила пиріжки.То так було смачно,особливо зимою,ті ягоди були як свіжі,пахли.................А грушки,такі коричневі ,подовгасті сушились в пєцу а потім варили узвар,ті грушки були цілі і коли зварились то всередині були солодкі як мед. :m05108:

--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Ксенічка
18 червня 2013 09:58
Повідомлення #108


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1068
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3209
Реєстрація: 18.10.2011

ICQ:--

Бали: 1656
Цитата: ОЛЕСЯ
Минулого року сушила усе, що бачила на базарі укріп, петушку, зелену цибулю, кабачки, перець, помідори, ягоди (чорницю, малину, полуницю), шовковицю, яблука, груші, абрикоси та сливу. Ось деякі фото

Олесічка, таку красу заготовила!! :love: Смак чаю з такою смакотою дуже насичений та ароматний!!

Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
18 червня 2013 10:52
Повідомлення #109


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Цитата: Roksolana
дуже гарно все виглядає сушене, колір невтрачений а головне вітаміни і смакові якості,

Цитата: Darka
засушувати це дуже добре,раніше наші бабці тільки все сушили

Цитата: Ксенічка
Смак чаю з такою смакотою дуже насичений та ароматний!!


Roksolana
Darka
Ксенічка

дівчата спасибі за гарні слова.

Сушені ягоди та фрукти ми брали з дітьми у дорогу. Вони їли їх як цукерки

Повідомлення відредагував ОЛЕСЯ - 18 червня 2013 13:15
--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
ОЛЕСЯ
18 червня 2013 19:21
Повідомлення #110


Файна господиня
  • 51

Репутація: 613
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2663
Реєстрація: 12.10.2012

ICQ:--

Бали: 5398
Ось цьогорічна сушка банани, малина, полуниця та шовковиця


--------------------
смачно як в матусі
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




10 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 10)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 вересня 2017 18:33

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише ОЛЕСЯ (2 серпня 2017 14:38)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 18:20)
Робота з аерографом у кондитерському мистецтві
  Пише ОЛЕСЯ (1 серпня 2017 16:05)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (28 липня 2017 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (27 липня 2017 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина (26 липня 2017 17:08)
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo (25 липня 2017 13:55)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka (15 липня 2017 20:50)
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka (9 липня 2017 21:20)
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня (3 липня 2017 21:34)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 84
Гостей: 70
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100