Давайте додамо сюди посиланнячка на страви котрі є на сайті, що підходять до "Системи мінус 60" Так корисне і смачне буде в одному місці.А тут ви можете знайти опис та розповідь про саму систему.. Пушинка створила дуже гарну тему по " Системі мінус 60"
А так як кожен знаємо що маємо в арсенальчику вже приготовленого і виставленого тут, то не важко буде поповнити каталог).. Ласкаво прошу!! Хто вважає це заняттячко доречним долучайтесь.
Я доповню трошки. Я от переглянула рецепти, на Дрімфуді є дууже багато страв, які підходять по системі, але туди входить олія чи сметана або томатна паста. Але якщо можна зменшити кількість олії до мінімуму, а сметану брати не жирну, томатну пасту - на пюре з помідорів, або ці ж страви вживати до 2 год., або варіант - не додавати цих ігредієнтів у страви взагалі, то все можна готувати. Ну я думаю, що мене зрозуміють ті, які харчуються по системі. Я ж обрала декілька страв, у яких можна обійтись без олії, чи сметани, вершкового масла, або зменшити до мінімуму.
Дівчатка яка я рада що користуэтесь системою і таку темку зробили... я от знову до неі вертаюсь, бо бачу що самого спорту за мало, а хочеться бути цукеркою.
Дівчатка яка я рада що користуэтесь системою і таку темку зробили... я от знову до неі вертаюсь, бо бачу що самого спорту за мало, а хочеться бути цукеркою.
Пушинка, дякую за гарну тему та хороше починання!!
Цитата: tay
риба печена
Танічка, дякую за так вчасне доповнення. Буду готувати рибку.)