Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Пісні страви » Салат "Вітамінний фаворит"
 

Салат "Вітамінний фаворит"

20 березня, 2013  |  Коментів (4)  |  Рубрика: Пісні страви, Овочеві
 

Салат "Вітамінний фаворит"

1 буряк
1 морквина
1 ківі
прованські трави
оливкова олія
сік лимона
перець
сіль
мід

Цей салатик дуже корисний та гарно підійде до столу в часі посту.
Готуємо. Відваримо буряк та моркву. Почистимо ківі та відварені овочі. Поріжемо все як нам подобається, кубиками, брусочками чи скибками. Посолимо та поперчимо. Полиємо заправкою. Готуємо її так: в мисочці змішаємо оливкову олію, 1 ч. л лимонного соку та 1/2 ч. л меду і трави. Викладаємо на тарілку салат так як Вам подобається.
А тепер про користь продуктів, що входять до складу цього салату.
Жінкам корисні властивості ківі більш ніж сподобаються. Споживаючи його можна попередити появу сивини у волоссі, значно поліпшити ліпідний обмін в організмі, спалити непотрібні жири і привести себе у форму. Доведено, що одна штучка ківі здатна попередити появу тяжкості в шлунку, допоможе позбавитися від печії, виведе зайвий натрій з організму (це корисно тим, хто любить солону їжу). Ківі – справжня комора природи, в нім знаходиться маса вітамінів, вуглеводи, білки, мікроелементи, клітковина. По багатьом показникам ківі – рекордсмен серед інших ягід і фруктів.
Прованські трави містять велику кількість активних речовин: ефірні олії, гіркоти і багато мікроелементів. Вони збуджують апетит, сприяють нормальному травленню. При дієті, додаючи в їжу прованські трави, можна отримати корисні апетитні страви, які допомагають знизити негативний вплив на організм жирної їжі.
А тепер лідер за корисністю та популярністю — морква. Відомо, що вона багата на бета-каротин, з якого утворюється вітамін А. Але з сирої моркви його засвоюється значно менше, ніж із вареної чи тушкованої. До того ж порівняно з сирою у вареній моркві міститься втричі більше антиоксидантів, які сприяють запобіганню розвитку раку.
Буряк. Цей коренеплід складається до 10% з цукрів, в його невеликому обсязі вистачає місця для білка, жиру, клітковини, фарбувальних речовин, органічних кислот. Кальцій, магній, калій, фосфор, йод і залізо присутні тут у складі мінеральних солей.
Смачного Вам!!

Джерело: Моя фантазія..

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Roksolana (21 березня 2013 03:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
Легко, просто, смачно, і головне корисно! a0a


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#2 написав: Ксенічка (21 березня 2013 11:57)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Цитата: Roksolana
Легко, просто, смачно, і головне корисно!

Роксоланочко, щиро дякую!!
 



#3 написав: daisy (21 березня 2013 20:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 37
Ксенічка, смачна у вас "фантазія". b5a
 



#4 написав: Ксенічка (23 березня 2013 13:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Цитата: daisy
Ксенічка, смачна у вас "фантазія"

daisy, щиро дякую. Запрошую пригощатись !!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100