Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з субпродуктів » Печеня з курячої печінки
 

Печеня з курячої печінки

7 грудня, 2013  |  Коментів (7)  |  Рубрика: Страви з субпродуктів
 

Печеня з курячої печінки

300 г курячої печінки
1 цибулина
1 солодкий червоний перець
2 середніх яблука
невеликий пучок зеленої цибулі
1,5 ст. л. олії
0,5 - 1 ч. л . меленої паприки
сіль, чорний перець за смаком

Печінку вимити, розрізати кожну навпіл. Цибулю почистити, порізати кубиками. Я різала усе соломкою. Перець і яблука вимити, видалити серцевину, м'якоть нарізати. Зелену цибулю вимити, обсушити і нарізати навскоси.
Печінку обсмажити на олії, 3 хв. Перекласти на блюдо, накрити, зберігати теплою.
Покласти в цю ж сковороду цибулю, і солодкий перець, готувати 2 хв. Додати яблука і зелену цибулю, готувати ще 2 хвилини. Повернути печінку в сковороду.
Приправити сіллю, перцем і паприкою. Влити 2 ст. л. води і готувати на середньому вогні 2-3 хв. Зняти з вогню і відразу ж подати до столу.

P.S. Дуже смачна печіночка. І звичайно її можна їсти на обід (до 2год.), тим хто харчується по системі.

Джерело: http://olgavb-osa.livejournal.com/

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Roksolana (8 грудня 2013 07:09)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 67
мммм, виглядає дуже смачно!!! t0242


--------------------
Ранок з щастя починається, щастя мамі усміхається!
 



#2 написав: Іванка (8 грудня 2013 12:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 144
На вигляд дуже смачно. winked
 



#3 написав: Тереза (8 грудня 2013 12:22)


Група: Кондитер
Коментарів: 644
Печіночка-така ніжна!!!Фото-супер! p0127
 



#4 написав: LiLu (8 грудня 2013 13:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 148
Цитата: Roksolana
виглядає дуже смачно!!!

Цитата: Іванка
На вигляд дуже смачно.

Цитата: Тереза
Печіночка-така ніжна!!


Дівчата спробуйте! Вона дуже ніжна і зовсім не суха. Яблука надають чудовий смак


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#5 написав: oksana d (8 грудня 2013 22:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Смакота!
 



#6 написав: Darka (9 грудня 2013 20:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 719
Це насправді дуже смачна печінка,подавали колись таку у Львові в одному ресторані.Дуже дякую за рецепт. a0a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#7 написав: KASYA (11 грудня 2013 20:19)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Готую інколи подібну, з яблуком - t0242 смакота!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Колядки на Дрімфуді
 
Нове на форумі
 
Сирник на горіховому тісті
  Пише Натонька (Учора, 18:45)
Тут ми спілкуємось)
  Пише Darka (Учора, 00:03)
Робота обвалювальником м'яса в Литві
  Пише 2eu.work ()
Робота кухарем // піццайоло в Литві
  Пише 2eu.work ()
Цікаві мультфільми та передачі для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Ідеї для школи
  Пише Окса99 ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пляцок "Американський"
  Пише Іванка ()
Яблучний пляцок пані Ліди
  Пише Іванка ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 17
Користувачі: byEmisarax, uxtetsjazy, jvdvzbwsiec, viwwduohpm, butetsjazy, sjRuispuh, blExcaws, gvjywkglxio, hzixxenwweu
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100