Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з субпродуктів » Запечені язики
 

Запечені язики

15 жовтня, 2012  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Страви з субпродуктів
 

Запечені язики


4 свинних (телячих) язика
5-6 зубчиків часника
5-6 лаврових листка
приправа "Хмелі-сунелі"
приправа "Тим'ян" (не обов'язково, але з нею ароматніше)

Часник пропустити через часникодавилку.
Змішати сіль та приправу.
Язики помити і натерти сумішшю солі і приправ та змастити часником.
Підготувати фольгу, необхідно зробити декілька шарів з фольги, причому, один шар накласти на інший.
Лавровий лист подрібнити руками.
Половину покласти на фольгу, зверху покласти язики і посипати ще зверху.
Завернути добре язики в фольгу і залишити маринуватись на годину.
Духовку розігріти до 200 градусів.
Запікати язики на решітці на середньому рівні близько півтори години...
Теплі язики очистити від шкірки, порізати і насолоджуватись...
Язики готуються у власному соці, що робить їх соковитими та дуже смачними!

Дуже вдячна за рецепт elena_110 з Кукінга та Еленці


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: natalsya (15 жовтня 2012 10:13)


Група: Гості
Коментарів: 0
яка смакота !
 



#2 написав: uliana_y (15 жовтня 2012 14:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
о ,дуже добре!!Дякую за рецепт!!!)Маю два язики і не знала,що то з ними придумати!)


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#3 написав: ssaazzoonn (18 жовтня 2012 08:31)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Яка смакота !!!!!!!!! winked
 



#4 написав: Кіра (18 жовтня 2012 12:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
СУПЕР смачноі корисно!!!!!!
 



#5 написав: сівіка (18 жовтня 2012 22:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
дякую за рецепт.а то язик у нас неходовий...а це щось дуже смачно...
 



#6 написав: oksana d (4 листопада 2012 19:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 299
Смакота! winked
 



#7 написав: senia (1 грудня 2012 18:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
я в цьому маринаді залишаю язикі на 2-5 днів на холоді, а потім вже запікаю, ще додаю сік лімона та трішечкі олії
 



#8 написав: Галиночка (7 грудня 2012 21:43)


Група: Кондитер
Коментарів: 20
Сьогодні пекла. Вийшло значно смачніше, ніж варений язик. Приправи додають гарного смаку!!! Дякую за рецепт!
 



#9 написав: Ксенічка (18 лютого 2013 17:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Страва досить гарна і як різновид звичного нам приготування язика дуже цікава .Пригодиться обов"язково,дякую Натонько!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100