Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з субпродуктів » Запечені язики
 

Запечені язики

15 жовтня, 2012  |  Коментів (9)  |  Рубрика: Страви з субпродуктів
 

Запечені язики


4 свинних (телячих) язика
5-6 зубчиків часника
5-6 лаврових листка
приправа "Хмелі-сунелі"
приправа "Тим'ян" (не обов'язково, але з нею ароматніше)

Часник пропустити через часникодавилку.
Змішати сіль та приправу.
Язики помити і натерти сумішшю солі і приправ та змастити часником.
Підготувати фольгу, необхідно зробити декілька шарів з фольги, причому, один шар накласти на інший.
Лавровий лист подрібнити руками.
Половину покласти на фольгу, зверху покласти язики і посипати ще зверху.
Завернути добре язики в фольгу і залишити маринуватись на годину.
Духовку розігріти до 200 градусів.
Запікати язики на решітці на середньому рівні близько півтори години...
Теплі язики очистити від шкірки, порізати і насолоджуватись...
Язики готуються у власному соці, що робить їх соковитими та дуже смачними!

Дуже вдячна за рецепт elena_110 з Кукінга та Еленці


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: natalsya (15 жовтня 2012 10:13)


Група: Гості
Коментарів: 0
яка смакота !
 



#2 написав: uliana_y (15 жовтня 2012 14:27)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
о ,дуже добре!!Дякую за рецепт!!!)Маю два язики і не знала,що то з ними придумати!)


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#3 написав: ssaazzoonn (18 жовтня 2012 08:31)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
Яка смакота !!!!!!!!! winked
 



#4 написав: Кіра (18 жовтня 2012 12:07)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
СУПЕР смачноі корисно!!!!!!
 



#5 написав: сівіка (18 жовтня 2012 22:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
дякую за рецепт.а то язик у нас неходовий...а це щось дуже смачно...
 



#6 написав: oksana d (4 листопада 2012 19:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
Смакота! winked
 



#7 написав: senia (1 грудня 2012 18:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
я в цьому маринаді залишаю язикі на 2-5 днів на холоді, а потім вже запікаю, ще додаю сік лімона та трішечкі олії
 



#8 написав: Галиночка (7 грудня 2012 21:43)


Група: Кондитер
Коментарів: 20
Сьогодні пекла. Вийшло значно смачніше, ніж варений язик. Приправи додають гарного смаку!!! Дякую за рецепт!
 



#9 написав: Ксенічка (18 лютого 2013 17:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Страва досить гарна і як різновид звичного нам приготування язика дуже цікава .Пригодиться обов"язково,дякую Натонько!!!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 21:26)
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Сьогодні, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka (Учора, 23:58)
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 73
Гостей: 59
Користувачі: law
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100