Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з птиці » Куряча грудка по модній технології
 

Куряча грудка по модній технології

17 березня, 2012  |  Коментів (27)  |  Рубрика: Страви з птиці
 

Куряча грудка по модній технології



інгредієнти:

4 курячі грудки, 1 л молока, сіль і улюблені вами спеції.

Солимо і посипаємо спеціями грудки, залишаємо на 10 хвилин.
Доводимо до кипіння молоко, вимикаємо і відразу ж занурюємо в нього курячі грудки так, щоб вони були повністю покриті молоком.
Закриваємо каструлю кришкою і укутуємо в ковдру так, як ми це робимо з кашами та картоплею. Залишаємо на годину. Після чого дістаємо з молока, кладемо на друшляк, щоб все зайве стекло, охолоджуємо і нарізаємо на медальйони.

Ніжне, соковите м'ясо, буквально тане в роті. І, що важливо, ніяких підсмажених шкідливих кірочок, ніякої сухості.Смачного!!

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з vkycnovsem.livejournal.com


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Klybnichka (17 березня 2012 18:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 6
Апетитне м`яско! Легко готувати! Спробую обов`язково!
 



#2 написав: uliana_y (17 березня 2012 18:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
оригінальний рецепт)Ще такого не бачила і не їла)


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#3 написав: Кіра (17 березня 2012 21:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
я теж не бачила))) дякую) ОРИГІНАЛЬНИЙ рецептик)
 



#4 написав: Рімма (17 березня 2012 21:10)


Група: Кондитер
Коментарів: 11
Цікавинка!!!Спеціями натирати саме перед подачею на стіл? А воно сируватим не виходить?
 



#5 написав: LiLu (18 березня 2012 10:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Дівчата приготуйте!!Не пожалієте!
Цитата: Рімма
Спеціями натирати саме перед подачею на стіл? А воно сируватим не виходить?


Ні ні! Спеціями натерти перед тим ,як занурити у молоко.Запевняю ,що сирим не буде!!


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#6 написав: Славочка (18 березня 2012 15:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Цікаво! має бути соковите м'ясо!
 



#7 написав: Ксенічка (19 березня 2012 15:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Цитата: LiLu
Дівчата приготуйте!!Не пожалієте!

Світланка і знову так незвично та цікаво.Чудова та талановита молода господиня.І знає де знайти щось цікаве і вміє вчасно приготувати та порадити нам "сестрам по ремеслу" love
 



#8 написав: Ластівка (20 березня 2012 07:41)


Група: Модератор
Коментарів: 40
хтось це робив вже?
щодо спецій, то якщо логічно: при загуренні в молоко вони відліпнуть))))а на фото прикрашено виглядає. Світулька, ану розказуй чиє фото і що там недоговорюєш? ))))


--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
 



#9 написав: LiLu (20 березня 2012 07:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Ластівка
хтось це робив вже?
щодо спецій, то якщо логічно: при загуренні в молоко вони відліпнуть))))а на фото прикрашено виглядає. Світулька, ану розказуй чиє фото і що там недоговорюєш? ))))


Вкрала я фото! lol ану попробуйте зробити і побачите!В мене філейка накрилась молоком, та так як вона " горбата"зверху, то через молоко було видно той горбик тобто в мене молока не було цілий баняк, шоб вона плавала вільно і як витягнула спеції залишались ,хоч багато і порозпливалось, бо була ше травка всяка!і я легенько поставила філе в молоко і так само витягла,тому спеції затримались, ай! ну як Вам ще пояснити.
І не говоріт звідки фото ,бо я ся сильно нервую bully


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#10 написав: наталька (20 березня 2012 21:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 13
досить оригінальний рецепт, і дійсне без смаження і всяких шкідливих канцерогенів шо утворюються при смажені, я думаю що це заслуговоє на те щоб спробувати, Світланко спасибі за цікавий рецепт


--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
 



#11 написав: Ластівка (20 березня 2012 21:55)


Група: Модератор
Коментарів: 40
хотілось би почути хто робив і які відчуття. мене ще одне цікавить: чи провариться воно. чи не буде сирувате?


--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
 



#12 написав: LiLu (20 березня 2012 22:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Ластівка
хотілось би почути хто робив і які відчуття. мене ще одне цікавить: чи провариться воно. чи не буде сирувате?

Ну а чо Ви не хочете спробувати? Шкода єдного філе ?? smile Кажу ж Вам, шо не буде воно сирувате ніяким , мої гості їли,я їла,всьо супер добре! і всі по кусочку тото висмакували, як воно зроблене! бо чули ,шо то не варене, ні не смажене!


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#13 написав: Ластівка (23 березня 2012 21:48)


Група: Модератор
Коментарів: 40
пробувала)))як на мене вартувало б його під прес


--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
 



#14 написав: Ірина12 (31 березня 2012 00:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Приготувала куряче філе згідно цього рецепту і не розчарувалася. Спеції гарно пристали до м"яса. Охолоджене філе добре тримає форму(при нарізанні не кришиться) і на смак дійсно ніжне.
 



#15 написав: лесик-лисик (3 квітня 2012 17:20)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
я в перше чую, що з мясом нічого робити не потрібно.Рецептик просто клас і без всяких добавок.
 



#16 написав: ginger (13 квітня 2012 19:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
готувала. використала як дієтичний рецепт (син недавно мав жовтуху). смак - на любителя, трохи водянистий.
 



#17 написав: NataFFka (24 жовтня 2012 16:06)


Група: Гості
Коментарів: 0
М"яско вийшло суперське! Мягесеньке, ніжнесеньке. Для дієтичного харчування winked
 



#18 написав: KASYA (29 січня 2013 14:01)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже хороший рецепт. Все зробила, як радила LiLu - результатом більше ніж задоволена. Думаю, що буду робити частенько. winked


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#19 написав: Ксенічка (19 лютого 2013 14:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Як гарно що так багато позитивних відгуків.Чекаю знову чогось такого дивовижного..
 



#20 написав: Ксенічка (24 лютого 2013 00:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
LiLu, ще день і розповім про свою спробу love Дякую за рецепт love
 



#21 написав: Ксенічка (26 лютого 2013 14:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Цитата: LiLu
мої гості їли,я їла,всьо супер добре! і всі по кусочку тото висмакували, як воно зроблене! бо чули ,шо то не варене, ні не смажене!

LiLu дякую за смачне м"яско!! Приготувала я його нарешті lol Так важко до чогось етаконького lol відважитись. І от звітую про вдіяний експеримент ТУТ :)) моя спроба no . М"яско гарно пасуватиметься якщо додавати його до салатів на зміну звичайній вареній курячій грудинці love .Смак салатів одразу стане цікавішим love Ще раз дякую за цікаву ідейку!! belay
 



#22 написав: gutka (26 лютого 2013 16:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
так багато відгуків, а я пропустила рецепт, треба спробувати приготувати
 



#23 написав: LiLu (6 березня 2013 23:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Ксенічка
LiLu дякую за смачне м"яско!! Приготувала я його нарешті

Цитата: KASYA
Дуже хороший рецепт. Все зробила, як радила LiLu - результатом більше ніж задоволена.

Цитата: NataFFka
М"яско вийшло суперське! Мягесеньке, ніжнесеньке. Для дієтичного харчування

Дуже рада, що сподобався рецепт smile Готуйте і дивуйте свої родини smile
Ксенічка! Добре шо у Вас тоже спеції полишались зверху, а то бачите як мене допитували, як партизана за ту знимку юй !!


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#24 написав: Ксенічка (7 березня 2013 16:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Цитата: LiLu
Ксенічка! Добре шо у Вас тоже спеції полишались зверху, а то бачите як мене допитували, як партизана за ту знимку юй !!

Так спершу завжди є сумніви, як надумуєш щось випробувати, так і я вагалась.Але результатом дуже задоволена!! Дякую!! belay
 



#25 написав: KASYA (14 травня 2013 20:53)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Куряча грудка по модній технології від LiLu

Дуже ніжне і смачне м"яско. В молоко це додала лавровий листок і кусочок мускатного горіха. М"яско натерла базиліком, орегано, кмином, перцем і морською сільлю з часником. Решту все за рецептом.




LiLu, дякую, буду готувати часто.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#26 написав: Ксенічка (15 травня 2013 13:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Ще раз дякую за цікаву ідею.



 



#27 написав: LiLu (2 жовтня 2013 22:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Ксенічка
Ще раз дякую за цікаву ідею.

Цитата: KASYA
LiLu, дякую, буду готувати часто.


Оооо дівчата, Ви готували її, молодці. На здоров'я Вам!



--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 24
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100