Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з птиці » Куряча грудка по модній технології
 

Куряча грудка по модній технології

17 березня, 2012  |  Коментів (27)  |  Рубрика: Страви з птиці
 

Куряча грудка по модній технології



інгредієнти:

4 курячі грудки, 1 л молока, сіль і улюблені вами спеції.

Солимо і посипаємо спеціями грудки, залишаємо на 10 хвилин.
Доводимо до кипіння молоко, вимикаємо і відразу ж занурюємо в нього курячі грудки так, щоб вони були повністю покриті молоком.
Закриваємо каструлю кришкою і укутуємо в ковдру так, як ми це робимо з кашами та картоплею. Залишаємо на годину. Після чого дістаємо з молока, кладемо на друшляк, щоб все зайве стекло, охолоджуємо і нарізаємо на медальйони.

Ніжне, соковите м'ясо, буквально тане в роті. І, що важливо, ніяких підсмажених шкідливих кірочок, ніякої сухості.Смачного!!

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з vkycnovsem.livejournal.com


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Klybnichka (17 березня 2012 18:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 6
Апетитне м`яско! Легко готувати! Спробую обов`язково!
 



#2 написав: uliana_y (17 березня 2012 18:56)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 42
оригінальний рецепт)Ще такого не бачила і не їла)


--------------------
Життя, як велика непрочитана книга!
Так багато в ній ілюстрованих подій,
а ти, крутишся, вертишся, як дзига
і плекаєш в серціі сотні надій!
 



#3 написав: Кіра (17 березня 2012 21:05)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
я теж не бачила))) дякую) ОРИГІНАЛЬНИЙ рецептик)
 



#4 написав: Рімма (17 березня 2012 21:10)


Група: Кондитер
Коментарів: 11
Цікавинка!!!Спеціями натирати саме перед подачею на стіл? А воно сируватим не виходить?
 



#5 написав: LiLu (18 березня 2012 10:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Дівчата приготуйте!!Не пожалієте!
Цитата: Рімма
Спеціями натирати саме перед подачею на стіл? А воно сируватим не виходить?


Ні ні! Спеціями натерти перед тим ,як занурити у молоко.Запевняю ,що сирим не буде!!


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#6 написав: Славочка (18 березня 2012 15:29)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Цікаво! має бути соковите м'ясо!
 



#7 написав: Ксенічка (19 березня 2012 15:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Цитата: LiLu
Дівчата приготуйте!!Не пожалієте!

Світланка і знову так незвично та цікаво.Чудова та талановита молода господиня.І знає де знайти щось цікаве і вміє вчасно приготувати та порадити нам "сестрам по ремеслу" love
 



#8 написав: Ластівка (20 березня 2012 07:41)


Група: Модератор
Коментарів: 40
хтось це робив вже?
щодо спецій, то якщо логічно: при загуренні в молоко вони відліпнуть))))а на фото прикрашено виглядає. Світулька, ану розказуй чиє фото і що там недоговорюєш? ))))


--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
 



#9 написав: LiLu (20 березня 2012 07:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Ластівка
хтось це робив вже?
щодо спецій, то якщо логічно: при загуренні в молоко вони відліпнуть))))а на фото прикрашено виглядає. Світулька, ану розказуй чиє фото і що там недоговорюєш? ))))


Вкрала я фото! lol ану попробуйте зробити і побачите!В мене філейка накрилась молоком, та так як вона " горбата"зверху, то через молоко було видно той горбик тобто в мене молока не було цілий баняк, шоб вона плавала вільно і як витягнула спеції залишались ,хоч багато і порозпливалось, бо була ше травка всяка!і я легенько поставила філе в молоко і так само витягла,тому спеції затримались, ай! ну як Вам ще пояснити.
І не говоріт звідки фото ,бо я ся сильно нервую bully


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#10 написав: наталька (20 березня 2012 21:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 13
досить оригінальний рецепт, і дійсне без смаження і всяких шкідливих канцерогенів шо утворюються при смажені, я думаю що це заслуговоє на те щоб спробувати, Світланко спасибі за цікавий рецепт


--------------------
Подлинное счастье стоит недорого: если за него приходится платить высокую цену, значит, это фальшивка.
Коко Шанель
 



#11 написав: Ластівка (20 березня 2012 21:55)


Група: Модератор
Коментарів: 40
хотілось би почути хто робив і які відчуття. мене ще одне цікавить: чи провариться воно. чи не буде сирувате?


--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
 



#12 написав: LiLu (20 березня 2012 22:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Ластівка
хотілось би почути хто робив і які відчуття. мене ще одне цікавить: чи провариться воно. чи не буде сирувате?

Ну а чо Ви не хочете спробувати? Шкода єдного філе ?? smile Кажу ж Вам, шо не буде воно сирувате ніяким , мої гості їли,я їла,всьо супер добре! і всі по кусочку тото висмакували, як воно зроблене! бо чули ,шо то не варене, ні не смажене!


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#13 написав: Ластівка (23 березня 2012 21:48)


Група: Модератор
Коментарів: 40
пробувала)))як на мене вартувало б його під прес


--------------------
Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу
Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу
і мудрість відрізнити одне від другого
 



#14 написав: Ірина12 (31 березня 2012 00:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Приготувала куряче філе згідно цього рецепту і не розчарувалася. Спеції гарно пристали до м"яса. Охолоджене філе добре тримає форму(при нарізанні не кришиться) і на смак дійсно ніжне.
 



#15 написав: лесик-лисик (3 квітня 2012 17:20)


Група: Кондитер
Коментарів: 49
я в перше чую, що з мясом нічого робити не потрібно.Рецептик просто клас і без всяких добавок.
 



#16 написав: ginger (13 квітня 2012 19:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
готувала. використала як дієтичний рецепт (син недавно мав жовтуху). смак - на любителя, трохи водянистий.
 



#17 написав: NataFFka (24 жовтня 2012 16:06)


Група: Гості
Коментарів: 0
М"яско вийшло суперське! Мягесеньке, ніжнесеньке. Для дієтичного харчування winked
 



#18 написав: KASYA (29 січня 2013 14:01)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Дуже хороший рецепт. Все зробила, як радила LiLu - результатом більше ніж задоволена. Думаю, що буду робити частенько. winked


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#19 написав: Ксенічка (19 лютого 2013 14:52)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Як гарно що так багато позитивних відгуків.Чекаю знову чогось такого дивовижного..
 



#20 написав: Ксенічка (24 лютого 2013 00:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
LiLu, ще день і розповім про свою спробу love Дякую за рецепт love
 



#21 написав: Ксенічка (26 лютого 2013 14:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Цитата: LiLu
мої гості їли,я їла,всьо супер добре! і всі по кусочку тото висмакували, як воно зроблене! бо чули ,шо то не варене, ні не смажене!

LiLu дякую за смачне м"яско!! Приготувала я його нарешті lol Так важко до чогось етаконького lol відважитись. І от звітую про вдіяний експеримент ТУТ :)) моя спроба no . М"яско гарно пасуватиметься якщо додавати його до салатів на зміну звичайній вареній курячій грудинці love .Смак салатів одразу стане цікавішим love Ще раз дякую за цікаву ідейку!! belay
 



#22 написав: gutka (26 лютого 2013 16:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
так багато відгуків, а я пропустила рецепт, треба спробувати приготувати
 



#23 написав: LiLu (6 березня 2013 23:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Ксенічка
LiLu дякую за смачне м"яско!! Приготувала я його нарешті

Цитата: KASYA
Дуже хороший рецепт. Все зробила, як радила LiLu - результатом більше ніж задоволена.

Цитата: NataFFka
М"яско вийшло суперське! Мягесеньке, ніжнесеньке. Для дієтичного харчування

Дуже рада, що сподобався рецепт smile Готуйте і дивуйте свої родини smile
Ксенічка! Добре шо у Вас тоже спеції полишались зверху, а то бачите як мене допитували, як партизана за ту знимку юй !!


--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



#24 написав: Ксенічка (7 березня 2013 16:04)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Цитата: LiLu
Ксенічка! Добре шо у Вас тоже спеції полишались зверху, а то бачите як мене допитували, як партизана за ту знимку юй !!

Так спершу завжди є сумніви, як надумуєш щось випробувати, так і я вагалась.Але результатом дуже задоволена!! Дякую!! belay
 



#25 написав: KASYA (14 травня 2013 20:53)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Куряча грудка по модній технології від LiLu

Дуже ніжне і смачне м"яско. В молоко це додала лавровий листок і кусочок мускатного горіха. М"яско натерла базиліком, орегано, кмином, перцем і морською сільлю з часником. Решту все за рецептом.




LiLu, дякую, буду готувати часто.


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#26 написав: Ксенічка (15 травня 2013 13:28)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
Ще раз дякую за цікаву ідею.



 



#27 написав: LiLu (2 жовтня 2013 22:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 147
Цитата: Ксенічка
Ще раз дякую за цікаву ідею.

Цитата: KASYA
LiLu, дякую, буду готувати часто.


Оооо дівчата, Ви готували її, молодці. На здоров'я Вам!



--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей!
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Жіночі роздуми...
  Пише Darka (Сьогодні, 02:32)
Твори добро-2
  Пише Darka (Учора, 23:58)
Вафельниця
  Пише ОЛЕСЯ ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
В гостях у Оксани - 3
  Пише oksana d ()
Таргани, мурашки, комарі - комашки шкідники
  Пише Тереза ()
Що в нас нині на столі - 7
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 20
Гостей: 12
Користувачі: ArtOfBeautyWal
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100