Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з птиці » Паровий курячий рулет
 

Паровий курячий рулет

18 жовтня, 2013  |  Коментів (6)  |  Рубрика: Страви з птиці
 

Паровий курячий рулет

два види курячого м'яса: курячі ніжки і куряче філе.
петрушка, кріп, часник
сіль , перець.


Курячу ніжку звільнити від кісточки і шкіри. Накрити харчовою плівкою і злегка відбити. М'ясо посолити і поперчити.
Дрібно нарізати зелень петрушки, кропу і часник.
На відбиту курячу ніжку покласти шматочок філе і гарненько притрусити зеленню і часником. За бажанням можна додати ще якихось овочів. Згорнути м'ясо рулетом , щільно обмотати фольгою і закріпити кухонною ниткою .
Скласти рулети в пароварку і готувати протягом 1 години. Готові рулети можна їсти як в холодному вигляді , так і в гарячому .

P.S. Рецепт для вечері системного харчування smile Ситно та поживно!

Джерело: З офіц. групи "система мінус 60"

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: tay (18 жовтня 2013 19:47)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Свєтуля, ну ти молодчинка winked Такий смачний рулетик belay . Рецептик уже у закладочках


--------------------
Чудеса трапляються! Треба лише їх запросити траплятися до себе!
 



#2 написав: oksana d (18 жовтня 2013 21:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 304
winked
 



#3 написав: KASYA (18 жовтня 2013 23:40)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: tay
Свєтуля, ну ти молодчинка Такий смачний рулетик . Рецептик уже у закладочках


Обов'язково буду готувати!


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#4 написав: Ксенічка (21 жовтня 2013 14:06)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 848
Дуже гарний рулетик!! А ще дякую за системне доповнення!!! love
 



#5 написав: Кіра (9 листопада 2013 14:02)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
мммммммммммм........обожнюю курочку)
 



#6 написав: Валюша (26 серпня 2014 22:31)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 8
А ще в середину можна загорнути яйце. Тільки потрібно його взбити і пожарити тоненько.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Знак якості
  Пише Katys_Cakes (Сьогодні, 11:10)
worfyjrqcc
  Пише rurlswire (Сьогодні, 01:58)
Відпочинок з дітками. Що брати і як їхати
  Пише ОЛЕСЯ (Учора, 02:28)
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
Шацькі озера
  Пише tride ()
Поради
  Пише GalyaEV ()
Таблиця множення
  Пише наталія3105 ()
Жіноча мода
  Пише Натонька ()
Сирник "Асорті"
  Пише Оксанка_Б ()
Універсальний подарунок
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 62
Гостей: 41
Користувачі: rurlswire, lxbxvhdeqwc, appeasync, TignAgix, rurlswire, butbreella, butbreella
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100