Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Японський"
 

Пляцок "Японський"

9 грудня, 2010  |  Коментів (39)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Японський"


0,5 кг маку
0,5 скл. горіхів
0,5 скл. родзинок
1 пачка маргарину (250 г)
400 г цукру
1 пачечка порошку до печева
9 яєць
12 ст. л. манки
1 кг яблук (600 г чищених, натертих на дрібній терці)

Мак запарити та перемолоти
Білки збити з цукром, потім по одному добавити жовтки. Влити розтоплений маргарин. Добавити горіхи, родзинки, яблука, манку та порошок до печива. Акуратно перемішати та випікати в духовці до готовності.

Я пекла на пів порції. Ціла порція на велику бритванку. Муки нуль! Відчуваю, що той пляцок стане хітом, дуже вже смачний, печіть, не пошкодуєте! Чому так називається - не знаю)))

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з села Доброгостів! Там печуть найсмачніші пляцки на празники!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Vajnrauh (9 грудня 2010 12:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 11
Вав!ОгО який красень!Так і проситься щоб його вкусили!Просто супер!! winked
 



#2 написав: нетік (9 грудня 2010 13:16)


Група: Модератор
Коментарів: 75
супер пляцок. в мене є схожий рецепт, тільки замість манки йде мука і назва його "Смітник". раджу всім спробувати, неперевершено.


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#3 написав: Натонька (9 грудня 2010 14:51)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
нетік, в мого назва ліпша laughing


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: Irenka (9 грудня 2010 15:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 5
І звідки такі прікольні японські пляцки в Доброгостові печуть? fellow Треба і собі спробувати дуже багатий winked по складу.
 



#5 написав: Ірка-Шкірка (9 грудня 2010 15:24)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Цитата: нетік
назва його "Смітник"

ні, то не назва, а якась образа заздрісної сусідки smile ...
смакота! дуже дуже давно бачила такий рецепт з такою назвою - пояснення назви не було.
lol це, певно, як і в м'ясі по-по-французьки ніц французького нема - лапожабоїди про такий рецепт не знають...
 



#6 написав: Натонька (9 грудня 2010 18:36)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Irenka, в них там всі такий дар мають - пекти файні пляцки)) То я вже переконалась в тому сто разів))
Цитата: Ірка-Шкірка
це, певно, як і в м'ясі по-по-французьки ніц французького нема - лапожабоїди про такий рецепт не знають...

чим люди керуються коли дають назву своїм стравам, ото інтересно.. Але я вирішила, шо може на то була якась важлива причина)) І взагалі.. я вважаю, шо раз вже до тебе прийшов рецепт з якоюсь назвою, то нечесно його міняти, правда ж? Най воно буде французьке чи японське чи німецьке smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: sunnygirl (9 грудня 2010 19:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Натонька пляцок дуже цікавий мені дуже хочеться його смекти має бути дуже смачно.
 



#8 написав: Яруська (9 грудня 2010 19:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 25
Дуже гарно виглядає! winked При нагоді спробую!
Цитата: Натонька
Най воно буде французьке чи японське чи німецьке

О, о! Німецьке нам вчора обіцяли спекти! lol
 



#9 написав: ІНЕСА (9 грудня 2010 20:51)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 25
Цитата: Яруська
О, о! Німецьке нам вчора обіцяли спекти! lol

lol
А пахне аж до мене))))
 



#10 написав: lingrod (9 грудня 2010 22:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 7
Натонька, невже півкіло маку?
Але я теж відчуваю - що я буду його робити на свята, і він стане окрасою солодкого столу!
 



#11 написав: Natalyi (9 грудня 2010 22:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
А я вже його спекла...Дуже смачний ! tongue


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#12 написав: gutka (9 грудня 2010 23:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
а я маю такий рецепт, тільки він у мене має іншу назву, тісто смачненьке, ось тільки де ти дістала так багато маку?
 



#13 написав: lana (10 грудня 2010 14:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 47
wink Як не назови- а пляцок навіть виглядає ,ой як смачно!!!!!
 



#14 написав: Натонька (10 грудня 2010 20:42)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Цитата: gutka
де ти дістала так багато маку?

а шо то проблема? smile Купила кілограм на базарі

Цитата: lingrod
стане окрасою солодкого столу!

Я теж його свята буду повторювати smile

Цитата: Natalyi
А я вже його спекла...Дуже смачний !

А де фотка? m0554


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#15 написав: Volo-shka (11 грудня 2010 09:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
І я вже спекла цього пляцка) Різати будем сьогодні, тоді відзвітуюсь і сфоткаю, думаю буде смачно, бо тісто пробувала смачне))
 



#16 написав: natka04 (12 грудня 2010 02:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 10
Натонько,пляцок дуже апетитний,обов"язково спробую спекти,а чи нема в тебе ще якого рецепту тих Доброгостівських пляцків,раз вони такі смачні?
 



#17 написав: gutka (12 грудня 2010 12:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
Цитата: Натонька
Купила кілограм на базарі

власне в п"ятницю вирвалась на базар, бо запросила гості на суботу, то натрапила на мак, продавали на лотку, купуй скільки можеш: 100 грам - 4 грн.
 



#18 написав: Натонька (13 грудня 2010 12:25)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#19 написав: Iruna (13 грудня 2010 15:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Пляцок сьогодні спекла. Чудовий!
 



#20 написав: gutka (13 грудня 2010 16:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
Цитата: Натонька
в нас 30 грн кілограм.. У Львові кажуть, шо 28

треба їхати на Львівщину по мак, а може у місті дешевше - бо у нас в Млинові часто-густо загинають ціни, а рецептів випічки з маком маю чимало в книзі - немає самого головного - маку
 



#21 написав: Ірця (15 грудня 2010 11:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 64
Прикольно,я хочу!А при скількох градусах пекти?І що робити з горіхами?
 



#22 написав: Натонька (15 грудня 2010 21:47)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Цитата: Ірця
А при скількох градусах пекти?

Десь 180
Цитата: Ірця
І що робити з горіхами?

Можна дати в пляцок, а можна з'їсти.. тоді пляцок буде без горіхів smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#23 написав: Ірця (17 грудня 2010 23:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 64
Дякую за відповідь,питання про горіхи не дурнувате,судячи з кепкуючої відповіді request справа в тім,що горішки можна перемолоти,а можна подрібнити трохи грубше ножем,можна цілі дати smile
 



#24 написав: Натонька (18 грудня 2010 00:27)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Ірця, зовсім не мала наміру кепкувати, просто трішки пожартувала smile А горіхи то вже кожен по смаку дає, хто як любить, хтось грубше ріже, хтось дрібніше


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#25 написав: Іруся (25 грудня 2010 11:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
І я вже собі переписала пляцок, сподобався рецепт , якраз шукала шось нове на вихідні спекти на пробу , бо на Різдво в мене празник дома, хочеться шось нового понапікати)))))
 



#26 написав: marinka (8 вересня 2011 13:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Люди! То є така смакота!!!! belay
 



#27 написав: Adriana (23 вересня 2011 23:03)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже дякую за рецепт!!!! Пляцок спекла, навіть вдався :)сподобався, тільки я горіхи занадто подрібнилаі вони мало відчувались. А цікаво якщо замість манки додати муку який він тоді? Хто пробував відгукніться.
 



#28 написав: Кіра (16 жовтня 2011 21:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 293
дуже люблю мак....багато маку. Має бути смачнющий! дякую
 



#29 написав: Ксенічка (11 лютого 2012 21:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 846
О,маковник!!У нього так багато шанувальників!! b5a
 



#30 написав: alinka (31 березня 2012 18:38)


Група: Гості
Коментарів: 0
а підскажіть будь ласочка що таке порошок для печіва? це панірувальні сухарі, чи ні? feel
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Сьогодні, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d (Учора, 14:07)
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 75
Гостей: 57
Користувачі: Mariasch, Dargothdola, JamesjAish
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100