Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Японський"
 

Пляцок "Японський"

9 грудня, 2010  |  Коментів (39)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Японський"


0,5 кг маку
0,5 скл. горіхів
0,5 скл. родзинок
1 пачка маргарину (250 г)
400 г цукру
1 пачечка порошку до печева
9 яєць
12 ст. л. манки
1 кг яблук (600 г чищених, натертих на дрібній терці)

Мак запарити та перемолоти
Білки збити з цукром, потім по одному добавити жовтки. Влити розтоплений маргарин. Добавити горіхи, родзинки, яблука, манку та порошок до печива. Акуратно перемішати та випікати в духовці до готовності.

Я пекла на пів порції. Ціла порція на велику бритванку. Муки нуль! Відчуваю, що той пляцок стане хітом, дуже вже смачний, печіть, не пошкодуєте! Чому так називається - не знаю)))

Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт з села Доброгостів! Там печуть найсмачніші пляцки на празники!


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Vajnrauh (9 грудня 2010 12:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 11
Вав!ОгО який красень!Так і проситься щоб його вкусили!Просто супер!! winked
 



#2 написав: нетік (9 грудня 2010 13:16)


Група: Модератор
Коментарів: 75
супер пляцок. в мене є схожий рецепт, тільки замість манки йде мука і назва його "Смітник". раджу всім спробувати, неперевершено.


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#3 написав: Натонька (9 грудня 2010 14:51)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
нетік, в мого назва ліпша laughing


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: Irenka (9 грудня 2010 15:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 5
І звідки такі прікольні японські пляцки в Доброгостові печуть? fellow Треба і собі спробувати дуже багатий winked по складу.
 



#5 написав: Ірка-Шкірка (9 грудня 2010 15:24)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Цитата: нетік
назва його "Смітник"

ні, то не назва, а якась образа заздрісної сусідки smile ...
смакота! дуже дуже давно бачила такий рецепт з такою назвою - пояснення назви не було.
lol це, певно, як і в м'ясі по-по-французьки ніц французького нема - лапожабоїди про такий рецепт не знають...
 



#6 написав: Натонька (9 грудня 2010 18:36)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Irenka, в них там всі такий дар мають - пекти файні пляцки)) То я вже переконалась в тому сто разів))
Цитата: Ірка-Шкірка
це, певно, як і в м'ясі по-по-французьки ніц французького нема - лапожабоїди про такий рецепт не знають...

чим люди керуються коли дають назву своїм стравам, ото інтересно.. Але я вирішила, шо може на то була якась важлива причина)) І взагалі.. я вважаю, шо раз вже до тебе прийшов рецепт з якоюсь назвою, то нечесно його міняти, правда ж? Най воно буде французьке чи японське чи німецьке smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: sunnygirl (9 грудня 2010 19:11)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Натонька пляцок дуже цікавий мені дуже хочеться його смекти має бути дуже смачно.
 



#8 написав: Яруська (9 грудня 2010 19:39)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 25
Дуже гарно виглядає! winked При нагоді спробую!
Цитата: Натонька
Най воно буде французьке чи японське чи німецьке

О, о! Німецьке нам вчора обіцяли спекти! lol
 



#9 написав: ІНЕСА (9 грудня 2010 20:51)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 25
Цитата: Яруська
О, о! Німецьке нам вчора обіцяли спекти! lol

lol
А пахне аж до мене))))
 



#10 написав: lingrod (9 грудня 2010 22:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 7
Натонька, невже півкіло маку?
Але я теж відчуваю - що я буду його робити на свята, і він стане окрасою солодкого столу!
 



#11 написав: Natalyi (9 грудня 2010 22:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 43
А я вже його спекла...Дуже смачний ! tongue


--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
 



#12 написав: gutka (9 грудня 2010 23:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
а я маю такий рецепт, тільки він у мене має іншу назву, тісто смачненьке, ось тільки де ти дістала так багато маку?
 



#13 написав: lana (10 грудня 2010 14:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 45
wink Як не назови- а пляцок навіть виглядає ,ой як смачно!!!!!
 



#14 написав: Натонька (10 грудня 2010 20:42)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Цитата: gutka
де ти дістала так багато маку?

а шо то проблема? smile Купила кілограм на базарі

Цитата: lingrod
стане окрасою солодкого столу!

Я теж його свята буду повторювати smile

Цитата: Natalyi
А я вже його спекла...Дуже смачний !

А де фотка? m0554


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#15 написав: Volo-shka (11 грудня 2010 09:03)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 40
І я вже спекла цього пляцка) Різати будем сьогодні, тоді відзвітуюсь і сфоткаю, думаю буде смачно, бо тісто пробувала смачне))
 



#16 написав: natka04 (12 грудня 2010 02:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 10
Натонько,пляцок дуже апетитний,обов"язково спробую спекти,а чи нема в тебе ще якого рецепту тих Доброгостівських пляцків,раз вони такі смачні?
 



#17 написав: gutka (12 грудня 2010 12:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
Цитата: Натонька
Купила кілограм на базарі

власне в п"ятницю вирвалась на базар, бо запросила гості на суботу, то натрапила на мак, продавали на лотку, купуй скільки можеш: 100 грам - 4 грн.
 



#18 написав: Натонька (13 грудня 2010 12:25)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#19 написав: Iruna (13 грудня 2010 15:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Пляцок сьогодні спекла. Чудовий!
 



#20 написав: gutka (13 грудня 2010 16:18)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
Цитата: Натонька
в нас 30 грн кілограм.. У Львові кажуть, шо 28

треба їхати на Львівщину по мак, а може у місті дешевше - бо у нас в Млинові часто-густо загинають ціни, а рецептів випічки з маком маю чимало в книзі - немає самого головного - маку
 



#21 написав: Ірця (15 грудня 2010 11:15)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
Прикольно,я хочу!А при скількох градусах пекти?І що робити з горіхами?
 



#22 написав: Натонька (15 грудня 2010 21:47)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Цитата: Ірця
А при скількох градусах пекти?

Десь 180
Цитата: Ірця
І що робити з горіхами?

Можна дати в пляцок, а можна з'їсти.. тоді пляцок буде без горіхів smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#23 написав: Ірця (17 грудня 2010 23:53)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
Дякую за відповідь,питання про горіхи не дурнувате,судячи з кепкуючої відповіді request справа в тім,що горішки можна перемолоти,а можна подрібнити трохи грубше ножем,можна цілі дати smile
 



#24 написав: Натонька (18 грудня 2010 00:27)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Ірця, зовсім не мала наміру кепкувати, просто трішки пожартувала smile А горіхи то вже кожен по смаку дає, хто як любить, хтось грубше ріже, хтось дрібніше


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#25 написав: Іруся (25 грудня 2010 11:16)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 12
І я вже собі переписала пляцок, сподобався рецепт , якраз шукала шось нове на вихідні спекти на пробу , бо на Різдво в мене празник дома, хочеться шось нового понапікати)))))
 



#26 написав: marinka (8 вересня 2011 13:12)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Люди! То є така смакота!!!! belay
 



#27 написав: Adriana (23 вересня 2011 23:03)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже дякую за рецепт!!!! Пляцок спекла, навіть вдався :)сподобався, тільки я горіхи занадто подрібнилаі вони мало відчувались. А цікаво якщо замість манки додати муку який він тоді? Хто пробував відгукніться.
 



#28 написав: Кіра (16 жовтня 2011 21:11)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
дуже люблю мак....багато маку. Має бути смачнющий! дякую
 



#29 написав: Ксенічка (11 лютого 2012 21:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
О,маковник!!У нього так багато шанувальників!! b5a
 



#30 написав: alinka (31 березня 2012 18:38)


Група: Гості
Коментарів: 0
а підскажіть будь ласочка що таке порошок для печіва? це панірувальні сухарі, чи ні? feel
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 12
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100