Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Перший поцілунок"
 

Пляцок "Перший поцілунок"

10 січня, 2009  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Перший поцілунок"


6 жовтків
3/4 ст цукру
150 г маргарину
1 ст. л горілки
0,5 ч. л. соди, оцет
2 ст. муки
Замісити тісто і поставити в холодильник на 30 хвилин.

Пляцок "Перший поцілунок"


Воно м'яке, липнуче до рук.

Випекти з цього тіста один корж.
Для другого коржа нам треба 4 білки збити, і помалу додавати 1 ст. цукру, збиваючи. Потім легенько перемішати з 1 ст. горіхів. Пекти 2 години при температурі 170 градусів.

Пляцок "Перший поцілунок"


Збірка. Корж пісочний, на нього крем заварний з 2 ст. л. розчинної кави, а зверху корж-безе.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Коко Шанель (23 грудня 2009 16:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 30
Ой! Колись, (дуже давно) коли я була зовсім юною, під час навчання в технікумі, ми часто з подружками відвідували одну кав"ярню, де подавали такі тістечка, і звалися вони "Краківські" Ну, може не зовсім такі, але дуже схожі! Аж запахли вони мені! Обов"язково приготую, спробую відродити смак юності!
 



#2 написав: Натонька (23 грудня 2009 17:22)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
І не пошкодуєте! Смак просто супер!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Наталюня (27 лютого 2015 11:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Цитата: Натонька
Смак просто супер!

Погоджуюсь на всі 100 %. Чудесне поєднання смаків - горіхи, кавовий крем і дуже смачне пісочне тісто на жовтках (якщо пекти на домашніх яйцях - то виходить такого яскравого жовтого кольору). Натонько, дякую за чудовий рецепт! Я цей пляцок печу певно вже років зо два, один з моїх улюблених :) а в білки додаю горіхи мелені, як буде нагода, то попробую спекти з подрібненими!
 



#4 написав: Галушка (8 квітня 2015 17:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
а за дві години при 170 градусах корж не згорить?
 



#5 написав: Наталюня (9 квітня 2015 09:51)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Цитата: Галушка
а за дві години при 170 градусах корж не згорить?

Галушка, в Натоньки на фото дуже гарний пляцок, не схоже, що безе в неї згоріло. А от те, що я пекла, то таки трохи перепечене було, я правда давненько його пекла, але пригадую, що таки 2 години не тримала в духовці. Десь 1,5 години при 170 градусах...
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Сьогодні, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d (Учора, 14:07)
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 74
Гостей: 56
Користувачі: Mariasch, Asteroizxu, Dargothdola, JamesjAish
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100