Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Перший поцілунок"
 

Пляцок "Перший поцілунок"

10 січня, 2009  |  Коментів (5)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Перший поцілунок"


6 жовтків
3/4 ст цукру
150 г маргарину
1 ст. л горілки
0,5 ч. л. соди, оцет
2 ст. муки
Замісити тісто і поставити в холодильник на 30 хвилин.

Пляцок "Перший поцілунок"


Воно м'яке, липнуче до рук.

Випекти з цього тіста один корж.
Для другого коржа нам треба 4 білки збити, і помалу додавати 1 ст. цукру, збиваючи. Потім легенько перемішати з 1 ст. горіхів. Пекти 2 години при температурі 170 градусів.

Пляцок "Перший поцілунок"


Збірка. Корж пісочний, на нього крем заварний з 2 ст. л. розчинної кави, а зверху корж-безе.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Коко Шанель (23 грудня 2009 16:33)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 30
Ой! Колись, (дуже давно) коли я була зовсім юною, під час навчання в технікумі, ми часто з подружками відвідували одну кав"ярню, де подавали такі тістечка, і звалися вони "Краківські" Ну, може не зовсім такі, але дуже схожі! Аж запахли вони мені! Обов"язково приготую, спробую відродити смак юності!
 



#2 написав: Натонька (23 грудня 2009 17:22)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
І не пошкодуєте! Смак просто супер!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Наталюня (27 лютого 2015 11:18)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Цитата: Натонька
Смак просто супер!

Погоджуюсь на всі 100 %. Чудесне поєднання смаків - горіхи, кавовий крем і дуже смачне пісочне тісто на жовтках (якщо пекти на домашніх яйцях - то виходить такого яскравого жовтого кольору). Натонько, дякую за чудовий рецепт! Я цей пляцок печу певно вже років зо два, один з моїх улюблених :) а в білки додаю горіхи мелені, як буде нагода, то попробую спекти з подрібненими!
 



#4 написав: Галушка (8 квітня 2015 17:47)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
а за дві години при 170 градусах корж не згорить?
 



#5 написав: Наталюня (9 квітня 2015 09:51)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 88
Цитата: Галушка
а за дві години при 170 градусах корж не згорить?

Галушка, в Натоньки на фото дуже гарний пляцок, не схоже, що безе в неї згоріло. А от те, що я пекла, то таки трохи перепечене було, я правда давненько його пекла, але пригадую, що таки 2 години не тримала в духовці. Десь 1,5 години при 170 градусах...
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 16
Гостей: 8
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100