|
Маковий корж: 2 скл. меленого маку 4 яйця 1 скл. цукрової пудри 2 ст. л. борошна 1 п. ванільного цукру 1 ст. л. меду 100 г масла 1 п. порошку до печива 2 кг яблук
Горіховий корж: 5 яєць 5 ст. л. цукру 5 ст. л. мелених горіхів 3 ст. л. борошна 2 ст. л. сухарів 1 ст. л. порошку до печива Крем: 1 скл. цукру 0,5 л молока 2 жовтка 2 ст. л. борошна 300 г масла
Маковий корж: Збити білки з цукровою пудрою і додавати по одному жовтку. Зменшити обороти у міксері поступово добавляти борошно,пор.до печива,ваніль,мед,масло(кімнатної темп.) в кінці мак.Яблука почистити та нарізати плястерками. Деко застелити папером для випічки,змастити маргарином,щедро посипати сухарями,викласти яблука,а зверху яблук вилити маковий бесквіт. Горіховий корж: Окремо вимішати горіхи,борошно,пор.до печива,сухарі. Збити білки з цукром додавати по одному жовтку,постійно збивати,а у кінці вимішати з горіхами. Крем: Жовтки втерти з цукром,борошном, додати молока і заварити. Заварний крем остудити та збити з маслом Форма 20*30 Перекладати:на дно горіховий корж, змастити кремом маковий корж яблука зверху - змастити кремом
|
|