Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Тюльпан"
 

Пляцок "Тюльпан"

31 жовтня, 2008  |  Коментів (15)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Тюльпан"


Тісто:
6 яєць, 250 г маргарину і 1 ст. цукру розтерти. Додати 2 ст. л. олії, 1 п. ванільного цукру, 2 ст. муки і 1 ст. л. розпушувача. Розділити тісто на чотири частини. До однієї додати 0,5 ст. сухого маку, перемішати. У іншу частину тіста 90 г киселю в порошку. У третю - кокосову стружку. У четверту - 2 ст. л. какао.
Викласти тісто, так як показано на фото.

Пляцок "Тюльпан"


Так випекти 2 коржі. Перекласти улюбленим кремом.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Sashen_Ka (16 березня 2009 11:02)


Група: Гості
Коментарів: 0
Пляцок з маком дуже смачнезний!!!
 



#2 написав: Натонька (16 березня 2009 11:22)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
То точно! smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: olga (16 жовтня 2009 10:42)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дівчата, а хто вже пік цього пляцка? Як він? belay
 



#4 написав: Натонька (16 жовтня 2009 10:45)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Я пекла)
Шось трошки подібне на бисквіт. Якщо спекти собі до чаю, то добре, а якщо хочете на гості, то виберіть щось складніше smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: gutka (1 травня 2011 14:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
а для цього пляцка ти напевно велику бляшку використовувала?
 



#6 написав: Натонька (2 травня 2011 17:06)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
gutka, велику, а потім перерізала вздовж


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: Lesly (20 березня 2012 20:09)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт! Але хотіла б порадитися на рахунок крему, зробила із звичайним сметанним, але коржі вийшли все одно трохи сухуваті.Може хтось щось порадить? smile
 



#8 написав: Gorgy (12 листопада 2012 17:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
ще такого не зустрічала - цікаво спробувати...


--------------------
Найшкідливіший гризун - комп'ютерна мишка. Саме вона згризає левову частку нашого часу...;)
 



#9 написав: Анна (18 грудня 2012 20:03)


Група: Гості
Коментарів: 0
Для того, щоб коржі були смачніші, треба зробити пропитку з цукрового сиропу...Дякую.

 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 41
Гостей: 32
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100