Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Тюльпан"
 

Пляцок "Тюльпан"

31 жовтня, 2008  |  Коментів (15)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Тюльпан"


Тісто:
6 яєць, 250 г маргарину і 1 ст. цукру розтерти. Додати 2 ст. л. олії, 1 п. ванільного цукру, 2 ст. муки і 1 ст. л. розпушувача. Розділити тісто на чотири частини. До однієї додати 0,5 ст. сухого маку, перемішати. У іншу частину тіста 90 г киселю в порошку. У третю - кокосову стружку. У четверту - 2 ст. л. какао.
Викласти тісто, так як показано на фото.

Пляцок "Тюльпан"


Так випекти 2 коржі. Перекласти улюбленим кремом.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Sashen_Ka (16 березня 2009 11:02)


Група: Гості
Коментарів: 0
Пляцок з маком дуже смачнезний!!!
 



#2 написав: Натонька (16 березня 2009 11:22)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
То точно! smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: olga (16 жовтня 2009 10:42)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дівчата, а хто вже пік цього пляцка? Як він? belay
 



#4 написав: Натонька (16 жовтня 2009 10:45)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
Я пекла)
Шось трошки подібне на бисквіт. Якщо спекти собі до чаю, то добре, а якщо хочете на гості, то виберіть щось складніше smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: gutka (1 травня 2011 14:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
а для цього пляцка ти напевно велику бляшку використовувала?
 



#6 написав: Натонька (2 травня 2011 17:06)


Група: Адміністратор
Коментарів: 507
gutka, велику, а потім перерізала вздовж


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: Lesly (20 березня 2012 20:09)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт! Але хотіла б порадитися на рахунок крему, зробила із звичайним сметанним, але коржі вийшли все одно трохи сухуваті.Може хтось щось порадить? smile
 



#8 написав: Gorgy (12 листопада 2012 17:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
ще такого не зустрічала - цікаво спробувати...


--------------------
Найшкідливіший гризун - комп'ютерна мишка. Саме вона згризає левову частку нашого часу...;)
 



#9 написав: Анна (18 грудня 2012 20:03)


Група: Гості
Коментарів: 0
Для того, щоб коржі були смачніші, треба зробити пропитку з цукрового сиропу...Дякую.

 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Паштет з сала і м"яса (від Ірця)
  Пише Darka (Учора, 02:10)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Балакуня ()
Універсальний подарунок
  Пише KsunkaKsu ()
Полімерна глина
  Пише ОЛЕСЯ ()
Капкейки
  Пише Umari ()
Трошки мистецтва
  Пише Umari ()
Форми для пасок та ягнят
  Пише Umari ()
Що в нас нині на столі - 8
  Пише Umari ()
Страви з гарбуза.
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичні, дієтично-лікувальні страви
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 67
Гостей: 46
Користувачі: gwgxwfufoyg, Yasmincins, nvcxykulhss, fzazwbxvdwy, zixvejnuwj, nvdyzhcwmku, fvwvwatbieq
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100