Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Тюльпан"
 

Пляцок "Тюльпан"

31 жовтня, 2008  |  Коментів (15)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Тюльпан"


Тісто:
6 яєць, 250 г маргарину і 1 ст. цукру розтерти. Додати 2 ст. л. олії, 1 п. ванільного цукру, 2 ст. муки і 1 ст. л. розпушувача. Розділити тісто на чотири частини. До однієї додати 0,5 ст. сухого маку, перемішати. У іншу частину тіста 90 г киселю в порошку. У третю - кокосову стружку. У четверту - 2 ст. л. какао.
Викласти тісто, так як показано на фото.

Пляцок "Тюльпан"


Так випекти 2 коржі. Перекласти улюбленим кремом.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: Sashen_Ka (16 березня 2009 11:02)


Група: Гості
Коментарів: 0
Пляцок з маком дуже смачнезний!!!
 



#2 написав: Натонька (16 березня 2009 11:22)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
То точно! smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: olga (16 жовтня 2009 10:42)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дівчата, а хто вже пік цього пляцка? Як він? belay
 



#4 написав: Натонька (16 жовтня 2009 10:45)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
Я пекла)
Шось трошки подібне на бисквіт. Якщо спекти собі до чаю, то добре, а якщо хочете на гості, то виберіть щось складніше smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: gutka (1 травня 2011 14:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
а для цього пляцка ти напевно велику бляшку використовувала?
 



#6 написав: Натонька (2 травня 2011 17:06)


Група: Адміністратор
Коментарів: 500
gutka, велику, а потім перерізала вздовж


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: Lesly (20 березня 2012 20:09)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт! Але хотіла б порадитися на рахунок крему, зробила із звичайним сметанним, але коржі вийшли все одно трохи сухуваті.Може хтось щось порадить? smile
 



#8 написав: Gorgy (12 листопада 2012 17:26)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
ще такого не зустрічала - цікаво спробувати...


--------------------
Найшкідливіший гризун - комп'ютерна мишка. Саме вона згризає левову частку нашого часу...;)
 



#9 написав: Анна (18 грудня 2012 20:03)


Група: Гості
Коментарів: 0
Для того, щоб коржі були смачніші, треба зробити пропитку з цукрового сиропу...Дякую.

 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Вафельниця
  Пише Cherevichok (Сьогодні, 19:26)
Салат "Веснянка"
  Пише oksana d (Учора, 14:07)
В'язання гачком (крючком)
  Пише Романна ()
Щоб в будинку було тепло
  Пише ОЛЕСЯ ()
Жіночі роздуми...
  Пише Darka ()
Твори добро-2
  Пише Darka ()
Таблиця множення
  Пише ОЛЕСЯ ()
Скарги, пропозиції...
  Пише Натонька ()
Дитячі хвороби і лікування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Миколайчики (свято наближається)
  Пише Натонька ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 68
Гостей: 43
Користувачі: Kvitochka, Galya, olea69
 
 
  © 2009-2016 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100