Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок з вишнями та маком
 

Пляцок з вишнями та маком

13 січня, 2009  |  Коментів (30)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з вишнями та маком


Тісто:

1 скл. цукру
250 г маргарину
4 жовтки
3 ст. л. сметани
3 скл. борошна
2 ст. л. розпушувача

Тісто повинно бути м'якше, чим на вареники. Розділити на 3 частини. У одну додати 3 ст. л. какао і поставити в холодильник. Одну частину білого тіста розкласти на деку, на неї викласти макову масу.

Макова маса:

1 скл. маку (запарити)
1 ст. л. вершкового масла
0,5 скл. цукру
1 яйце (жовток цілий, білок збити)
3 ст. л. борошна
1 ч. л. розпушувача

Поверх макової маси натерти чорне тісто.

Пляцок з вишнями та маком


Випекти корж.

Другу частину тіста викласти на деко. На неї вишні і горіхи.

Пляцок з вишнями та маком


Зверху піну з 4 білків і 1 скл. цукру.

Випекти другий корж.

Крем заварний

Рецепт спеціально приготований для відвідувачів http://dreamfood.ua



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: като (16 березня 2009 22:35)


Група: Гості
Коментарів: 0
дуже смачно. Буду далі експерементувати. Дякую. wink
 



#2 написав: Натонька (18 березня 2009 09:14)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Рада, шо було смачно smile
Експерементуйте на здоров'ячко))))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: уляночка (15 квітня 2009 18:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Натонька, хочу спекти цей пляцок в четвер, на Паску. дуже сподобалась фотографія. wink
Але в мене є питання:
1. скільки давати горіхів і вишні (в репті не вказано, а на око боюсь переборщити)
2.чи треба пропитувати ці 2 коржі (щоб не були засухі)
3.при якій температурі випікати і скільки потрібно часу ( у мене електродуховка)

Наперед дякую за відповіді
 



#4 написав: Натонька (15 квітня 2009 22:40)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
1)Та то все на око даю. Горіхів так аби файно прикрило корж, а вишні багато точно не буває. От на фото видно, вишні в мене було мало, бо купила заморожену, а вона як розмерзлась, її стало дуже мало...
2) Непропитую ніколи, раз попробувала пропитати лікером торт, то як кусала, лікер тік по бороді))))
По білках не треба лити нічого точно, бо будуть мокрі. Тай взагалі, пропитують ніби хіба бісквіти. Одним словом, я не пропитувала)
3) Ой, точно не пам'ятаю, десь 180 - 25-30 хв. Можу і помилятись...

Бажаю удачі! Шоб вийшов смачний і всіх потішив!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: уляночка (20 квітня 2009 11:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Натонька, вийшов дужецікавий і смачний пляцок!дякую за рецепт! записую в свою кулінарну книгу. wink
 



#6 написав: Натонька (20 квітня 2009 22:14)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Дуже рада)
А як крем?


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: уляночка (23 квітня 2009 15:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Заварний Крем зробила свій (давно провірений, рецепт бабусі). А ще додала до нього каву розчинену в горілці. Вийшло дуже смачно.....
 



#8 написав: Натонька (23 квітня 2009 16:18)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
А фотки пляцка нема? І де рецепт крему? Чому ще не на форумі? ] smile
Я спеціально тему створила, прошу написати рецепт сюди Креми до тортів, пляцків


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#9 написав: sunnygirl (2 червня 2009 20:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Дуже смачний пляцок пекла і буду ще пекти всім рекомендую приготувати.
 



#10 написав: natashka (21 вересня 2009 18:48)


Група: Гості
Коментарів: 0
пiдкажiть чи можна пляцок пропитати згущонкою?
 



#11 написав: Натонька (22 вересня 2009 09:36)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Не треба нічого пропитувати, бо воно не пропитається ітак. На одному коржі мак, він не пропустить думаю пропитки, а на другому збиті білки. Він ітак буде солодкий smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#12 написав: okcana (12 листопада 2009 15:56)


Група: Гості
Коментарів: 0
скажіть будь-ласка, а бізе на другому коржі спечеться чи ні? В мене духовка, бізе пече при 100.А корж при 180. як в такому випадку бути? Порадьте!!!!!!!!!!!!!!
 



#13 написав: Натонька (12 листопада 2009 16:20)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Воно не буде сильно сухим... Подивіться на картинку - я пекла при тій темпераратурі, яку вказала.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#14 написав: okcana (20 листопада 2009 13:51)


Група: Гості
Коментарів: 0
за 10хв.бізе згоріло,(180градусів) вишні я використовувала в своєму соці-корж вийшов на любителя,оскільки вишні кислі.Перш ніж печи добре подумайте, як що ви не маєте навиків кулінарії
 



#15 написав: Натонька (20 листопада 2009 22:00)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Немогло бізе згоріти... Ні в якому випадку. Дівчата ось пекли і кажуть, що все добре. Є ціла купа пляцків, де йде бізе зверху на корж і ніколи нічого не горить. Бізе навіть не встигає гарно зарум'янитись, не то що згоріти.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#16 написав: ІНЕСА (23 листопада 2009 22:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 25
Пляцок просто суперовий.Смак неперевершений!!!!!!!!Печеться всьо дуже добре і нічого не горить.Дякую НАТОНЬКА!!!!!! smile
 



#17 написав: gutka (23 листопада 2009 22:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
підтримую тебе Наталя в жодному разі мені безе при 180 градусах не згоріло, рецепти всі чудові
 



#18 написав: Mariyka (3 грудня 2009 14:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за чудовий рецепт!!!!!!Все вдалося !!!Мої гості були вражені!!! smile smile smile
 



#19 написав: Натонька (3 грудня 2009 15:12)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Дякую за відгук! smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#20 написав: dana (3 січня 2010 18:16)


Група: Гості
Коментарів: 0
Завтра буду пекти по вашому рецепту,дуже цікавий пляцок,дякую за рецепт.
 



#21 написав: Лілія (11 лютого 2011 17:37)


Група: Гості
Коментарів: 0
Робила все за рецептом. Вийшло дуже смачно, усій родині сподобалося. Всі були в захваті. Дякую за такий гарний рецепт!
 



#22 написав: Вікторія Сабадаш (3 січня 2012 11:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
Дуже люблю пляцки з кислинкою. Складні. Саме такі підходять після ситного застілля. Прощавай фігура. m05002


--------------------
Якщо ви хочете сніданок у ліжко - спіть на кухні.
 



#23 написав: halateja (5 січня 2012 23:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт!
Пляцок дійсно смачний та цікавий!
 



#24 написав: natlis (9 травня 2012 19:31)


Група: Гості
Коментарів: 0
Пекла на Паску.Дуже всім смакував! Дякую!!!
 



#25 написав: Ксенічка (26 лютого 2013 15:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 756
Чудовий пляцочок!!Дякую за смачні рецепти.Їх ніколи не буває досить.А хочеться ще і ще !! love
 



#26 написав: curlyheaded (13 вересня 2013 17:09)


Група: Гості
Коментарів: 0
Доброго дня! Скажіть будь ласка для якого розміру форми цей рецепт?
 



#27 написав: Натонька (13 вересня 2013 23:35)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
curlyheaded,
довжина форми 40 см.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#28 написав: Olaola (27 січня 2014 21:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Як правильно класти корж з вишень, бізе має бути зверху? І чи треба змащувати кремом?

Хтось може дати зараз відповідь, я зовсім новачок у випіканні))
 



#29 написав: Натонька (28 січня 2014 08:52)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Olaola, бізе зверху, а потім помастити його кремом, а можна бізе до низу, одним словом, фантазуйте! Як поставите, так і буде smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#30 написав: Натонька (22 квітня 2014 13:51)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Пекла свій пляцочок на Великдень.



--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в09:52:24

я щойно спробувала і воно мені додалось, так на хрестик натискала
Відповісти
Марія Митник
Марія Митник
Вчора в23:11:05

Дівчатка!Як зробити закладку з Головної. Натискаю на +. а воно не зберігається, хоч колись завжди закидалось...
Відповісти
mona liza
mona liza
Вчора в15:24:52

дівчата порадьте рецепт консервованої квасолі в томатному соусі(без помідорів ,баклажанів)
Відповісти
Натонька
Натонька
20 серпня 2014

Маруня, ні, я нікого не переводила нікуди, чесно! Можливо ви просто не заходили цілий рік на сайт? Там якось стоїть така штука, що як рік не заходиш, то потім викидує з сайту
Відповісти
Маруня
Маруня
19 серпня 2014

Доброго дня,
вітаю усіх зі святом!
Натонько, мене було переведено у статус гостя, це я порушила якісь невідомі мені правила?
Відповісти
Натонька
Натонька
18 серпня 2014

maryana0511,
фото там мікроскопічне, тому я його не пропустила. Фото має бути таке як у всіх
Відповісти
maryana0511
maryana0511
16 серпня 2014

Натонька,Я пробувала додати рецепт,як готовити рис і фото,Але чомусь не виставили його.А фото якого розміру має бути?
Відповісти
Натонька
Натонька
15 серпня 2014

maryana0511,
Додайте до того рису фото нормального розміру
Відповісти
maryana0511
maryana0511
15 серпня 2014

Хто хоче індійський морський рис.Можу поділитись.
Відповісти
ro_sa
ro_sa
15 серпня 2014

Я роблю таку заправку властиво без рецепту. Просто в банячок ріжу помідори і трохи болгарського перцю, варю поки все добре розвариться і перетираю через друшляк, щоб усунути шкірки. Тоді трохи солі до смаку, закипіло і розливаю в стерилізовані гарячі банки 0,5 л і закатую. Все
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 7
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, robot Bot, crawl Bot, Yandex Bot, spider Bot, Google AdSense

Останні 20 відвідувачів на сайті: Iruna, vika66, nastusik, Валюша, gretta, РЕДАКТОР, sergikanter, Натонька, ola2007, кинза, джураєва, Наталка Гірняк, Златочка, оксана, marisha22, ginger, chajka, Сакура, nata2406, LiLu

Нове на форумі
 
Всеукраїнський Євромайдан
  Пише chajka (Учора, 14:59)
Що в нас нині на столі - 7
  Пише chajka (Учора, 14:56)
Вітання для Маркіяна - сина Яруськи
  Пише idianka (Учора, 13:24)
Дитячі тортики -6
  Пише Христина) (Учора, 09:41)
Вітаєм з днем народженням Natalyi (Наталію)
  Пише Канарейка (Учора, 09:33)
Весільні торти-2.
  Пише Христина) (Учора, 09:32)
Вітання для ОЛЕСІ
  Пише Darka ()
На кухні у Лариси
  Пише Larisa ()
Торти прикрашені шоколадом
  Пише idianka ()
Для себе коханої.
  Пише gretta ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100