Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок з вишнями та маком
 

Пляцок з вишнями та маком

13 січня, 2009  |  Коментів (29)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з вишнями та маком


Тісто:

1 скл. цукру
250 г маргарину
4 жовтки
3 ст. л. сметани
3 скл. борошна
2 ст. л. розпушувача

Тісто повинно бути м'якше, чим на вареники. Розділити на 3 частини. У одну додати 3 ст. л. какао і поставити в холодильник. Одну частину білого тіста розкласти на деку, на неї викласти макову масу.

Макова маса:

1 скл. маку (запарити)
1 ст. л. вершкового масла
0,5 скл. цукру
1 яйце (жовток цілий, білок збити)
3 ст. л. борошна
1 ч. л. розпушувача

Поверх макової маси натерти чорне тісто.

Пляцок з вишнями та маком


Випекти корж.

Другу частину тіста викласти на деко. На неї вишні і горіхи.

Пляцок з вишнями та маком


Зверху піну з 4 білків і 1 скл. цукру.

Випекти другий корж.

Крем заварний

Рецепт спеціально приготований для відвідувачів http://dreamfood.ua



Клас
 
Оголошення

Схожі рецепти:

 



#1 написав: като (16 березня 2009 22:35)


Група: Гості
Коментарів: 0
дуже смачно. Буду далі експерементувати. Дякую. wink
 



#2 написав: Натонька (18 березня 2009 09:14)


Група: Адміністратор
Коментарів: 422
Рада, шо було смачно smile
Експерементуйте на здоров'ячко))))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: уляночка (15 квітня 2009 18:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Натонька, хочу спекти цей пляцок в четвер, на Паску. дуже сподобалась фотографія. wink
Але в мене є питання:
1. скільки давати горіхів і вишні (в репті не вказано, а на око боюсь переборщити)
2.чи треба пропитувати ці 2 коржі (щоб не були засухі)
3.при якій температурі випікати і скільки потрібно часу ( у мене електродуховка)

Наперед дякую за відповіді
 



#4 написав: Натонька (15 квітня 2009 22:40)


Група: Адміністратор
Коментарів: 422
1)Та то все на око даю. Горіхів так аби файно прикрило корж, а вишні багато точно не буває. От на фото видно, вишні в мене було мало, бо купила заморожену, а вона як розмерзлась, її стало дуже мало...
2) Непропитую ніколи, раз попробувала пропитати лікером торт, то як кусала, лікер тік по бороді))))
По білках не треба лити нічого точно, бо будуть мокрі. Тай взагалі, пропитують ніби хіба бісквіти. Одним словом, я не пропитувала)
3) Ой, точно не пам'ятаю, десь 180 - 25-30 хв. Можу і помилятись...

Бажаю удачі! Шоб вийшов смачний і всіх потішив!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: уляночка (20 квітня 2009 11:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Натонька, вийшов дужецікавий і смачний пляцок!дякую за рецепт! записую в свою кулінарну книгу. wink
 



#6 написав: Натонька (20 квітня 2009 22:14)


Група: Адміністратор
Коментарів: 422
Дуже рада)
А як крем?


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: уляночка (23 квітня 2009 15:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Заварний Крем зробила свій (давно провірений, рецепт бабусі). А ще додала до нього каву розчинену в горілці. Вийшло дуже смачно.....
 



#8 написав: Натонька (23 квітня 2009 16:18)


Група: Адміністратор
Коментарів: 422
А фотки пляцка нема? І де рецепт крему? Чому ще не на форумі? ] smile
Я спеціально тему створила, прошу написати рецепт сюди Креми до тортів, пляцків


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#9 написав: sunnygirl (2 червня 2009 20:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Дуже смачний пляцок пекла і буду ще пекти всім рекомендую приготувати.
 



#10 написав: natashka (21 вересня 2009 18:48)


Група: Гості
Коментарів: 0
пiдкажiть чи можна пляцок пропитати згущонкою?
 



#11 написав: Натонька (22 вересня 2009 09:36)


Група: Адміністратор
Коментарів: 422
Не треба нічого пропитувати, бо воно не пропитається ітак. На одному коржі мак, він не пропустить думаю пропитки, а на другому збиті білки. Він ітак буде солодкий smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#12 написав: okcana (12 листопада 2009 15:56)


Група: Гості
Коментарів: 0
скажіть будь-ласка, а бізе на другому коржі спечеться чи ні? В мене духовка, бізе пече при 100.А корж при 180. як в такому випадку бути? Порадьте!!!!!!!!!!!!!!
 



#13 написав: Натонька (12 листопада 2009 16:20)


Група: Адміністратор
Коментарів: 422
Воно не буде сильно сухим... Подивіться на картинку - я пекла при тій темпераратурі, яку вказала.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#14 написав: okcana (20 листопада 2009 13:51)


Група: Гості
Коментарів: 0
за 10хв.бізе згоріло,(180градусів) вишні я використовувала в своєму соці-корж вийшов на любителя,оскільки вишні кислі.Перш ніж печи добре подумайте, як що ви не маєте навиків кулінарії
 



#15 написав: Натонька (20 листопада 2009 22:00)


Група: Адміністратор
Коментарів: 422
Немогло бізе згоріти... Ні в якому випадку. Дівчата ось пекли і кажуть, що все добре. Є ціла купа пляцків, де йде бізе зверху на корж і ніколи нічого не горить. Бізе навіть не встигає гарно зарум'янитись, не то що згоріти.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#16 написав: ІНЕСА (23 листопада 2009 22:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 25
Пляцок просто суперовий.Смак неперевершений!!!!!!!!Печеться всьо дуже добре і нічого не горить.Дякую НАТОНЬКА!!!!!! smile
 



#17 написав: gutka (23 листопада 2009 22:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
підтримую тебе Наталя в жодному разі мені безе при 180 градусах не згоріло, рецепти всі чудові
 



#18 написав: Mariyka (3 грудня 2009 14:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за чудовий рецепт!!!!!!Все вдалося !!!Мої гості були вражені!!! smile smile smile
 



#19 написав: Натонька (3 грудня 2009 15:12)


Група: Адміністратор
Коментарів: 422
Дякую за відгук! smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#20 написав: dana (3 січня 2010 18:16)


Група: Гості
Коментарів: 0
Завтра буду пекти по вашому рецепту,дуже цікавий пляцок,дякую за рецепт.
 



#21 написав: Лілія (11 лютого 2011 17:37)


Група: Гості
Коментарів: 0
Робила все за рецептом. Вийшло дуже смачно, усій родині сподобалося. Всі були в захваті. Дякую за такий гарний рецепт!
 



#22 написав: Вікторія Сабадаш (3 січня 2012 11:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Дуже люблю пляцки з кислинкою. Складні. Саме такі підходять після ситного застілля. Прощавай фігура. m05002


--------------------
Якщо ви хочете сніданок у ліжко - спіть на кухні.
 



#23 написав: halateja (5 січня 2012 23:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт!
Пляцок дійсно смачний та цікавий!
 



#24 написав: natlis (9 травня 2012 19:31)


Група: Гості
Коментарів: 0
Пекла на Паску.Дуже всім смакував! Дякую!!!
 



#25 написав: Ксенічка (26 лютого 2013 15:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 753
Чудовий пляцочок!!Дякую за смачні рецепти.Їх ніколи не буває досить.А хочеться ще і ще !! love
 



#26 написав: curlyheaded (13 вересня 2013 17:09)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Доброго дня! Скажіть будь ласка для якого розміру форми цей рецепт?
 



#27 написав: Натонька (13 вересня 2013 23:35)


Група: Адміністратор
Коментарів: 422
curlyheaded,
довжина форми 40 см.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#28 написав: Olaola (27 січня 2014 21:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Як правильно класти корж з вишень, бізе має бути зверху? І чи треба змащувати кремом?

Хтось може дати зараз відповідь, я зовсім новачок у випіканні))
 



#29 написав: Натонька (28 січня 2014 08:52)


Група: Адміністратор
Коментарів: 422
Olaola, бізе зверху, а потім помастити його кремом, а можна бізе до низу, одним словом, фантазуйте! Як поставите, так і буде smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в09:30:29

Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в09:27:46

неправильне посилання
Відповісти
Іванка
Іванка
Сьогодні в08:28:42

Я хочу спробувати такий пляцок лимонник рецепт
хтось його пробував пекти ?
Відповісти
Galina_Nedomirko_
Galina_Nedomirko_
Вчора в16:38:44

Цитата: dgirina
Ану поділіться в кого які плани щодо Пляцків на великодні свята?

Оскільки жовтки підуть до паски,то спечу "Кору дуба" і другий думаю."Ейфорія" або "Богач"
Відповісти
Натонька
Натонька
Вчора в14:45:23

Гавайський і "На хмаринці" і певно з маком і вишнями
Відповісти
dgirina
dgirina
Вчора в13:29:45

Привіт дівчата !Ану поділіться в кого які плани щодо Пляцків на великодні свята? Я якраз планую може стану комусь солідарна.А також подумую над "Три бажання "від Каті і "СВАХУ "від Нетік А ВИ ЯКІ ???
Відповісти
Марія Митник
Марія Митник
Вчора в00:02:43

В Друзях, в спільноті Рецепти українською є рецепти Чайки і Лілу...я так зрозуміла,що крадені..
Відповісти
ОЛЕСЯ
ОЛЕСЯ
13 квітня 2014

Тоненьким прутиком з вербовим котиком вітаємо легеньким дотиком… Радісну вістку говоримо, Що день великий не за горами, Що вже за тиждень буде Великдень!
Відповісти
Натонька
Натонька
12 квітня 2014

на зелений хрестик натиснути і так можна додати в закладки.
Відповісти
ira1108
ira1108
12 квітня 2014

дівчатка, як рецепт додати в ізбране? і які пляцки чи торти будете пекти на свята? чи десь ця тема обговорюється ? буду вдячна
за відповідь
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 8
Гостей: 1
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, Mail Ru, spider Bot, Yandex Bot, Google AdSense, MSN Bot, crawl Bot

Останні 20 відвідувачів на сайті: lenusikdamarovichx, Flomordmamma, Darka, Nik261974, HeereMaLNaire, Bal2dnetmb, Virginiatype, Lyubov_68, JohnesMaw, KotlyarevskaM, Машуня, Ydfer3jvbk, медузка, sergikanter, dsoleg, Мусічка, yanis, lilya5000, zaxara75, ro_sa

Нове на форумі
 
Їстівні картинки для тортів. Підложки золото/срібло
  Пише Їстівні картинки (Учора, 22:55)
14 квітня - День народження у G-linka.
  Пише ssaazzoonn (Учора, 21:02)
З Днем народження ! - tanusha158 (Таня)
  Пише ssaazzoonn (Учора, 20:39)
Вітання для Орисі - muzarom
  Пише Svitlana_SV (Учора, 16:31)
Вітаємо Галину (Софія06) з Днем народження! 11 квітня
  Пише Софія06 ()
Квіти (з цукру)
  Пише Olena Ujshag ()
Дитячі тортики -6
  Пише Olena Ujshag ()
Торти з квітами-4
  Пише Olena Ujshag ()
Скуштуйте, не сумуйте!!!
  Пише dgirina ()
Запрошую в гості до Катерини - 3
  Пише dgirina ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100