Рецепти
 
Отримуйте новини першими  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти з фото » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок з вишнями та маком
 

Пляцок з вишнями та маком

13 січня, 2009  |  Коментів (30)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок з вишнями та маком


Тісто:

1 скл. цукру
250 г маргарину
4 жовтки
3 ст. л. сметани
3 скл. борошна
2 ст. л. розпушувача

Тісто повинно бути м'якше, чим на вареники. Розділити на 3 частини. У одну додати 3 ст. л. какао і поставити в холодильник. Одну частину білого тіста розкласти на деку, на неї викласти макову масу.

Макова маса:

1 скл. маку (запарити)
1 ст. л. вершкового масла
0,5 скл. цукру
1 яйце (жовток цілий, білок збити)
3 ст. л. борошна
1 ч. л. розпушувача

Поверх макової маси натерти чорне тісто.

Пляцок з вишнями та маком


Випекти корж.

Другу частину тіста викласти на деко. На неї вишні і горіхи.

Пляцок з вишнями та маком


Зверху піну з 4 білків і 1 скл. цукру.

Випекти другий корж.

Крем заварний

Рецепт спеціально приготований для відвідувачів http://dreamfood.ua



Клас
 

Схожі рецепти:

 



#1 написав: като (16 березня 2009 22:35)


Група: Гості
Коментарів: 0
дуже смачно. Буду далі експерементувати. Дякую. wink
 



#2 написав: Натонька (18 березня 2009 09:14)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Рада, шо було смачно smile
Експерементуйте на здоров'ячко))))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: уляночка (15 квітня 2009 18:38)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Натонька, хочу спекти цей пляцок в четвер, на Паску. дуже сподобалась фотографія. wink
Але в мене є питання:
1. скільки давати горіхів і вишні (в репті не вказано, а на око боюсь переборщити)
2.чи треба пропитувати ці 2 коржі (щоб не були засухі)
3.при якій температурі випікати і скільки потрібно часу ( у мене електродуховка)

Наперед дякую за відповіді
 



#4 написав: Натонька (15 квітня 2009 22:40)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
1)Та то все на око даю. Горіхів так аби файно прикрило корж, а вишні багато точно не буває. От на фото видно, вишні в мене було мало, бо купила заморожену, а вона як розмерзлась, її стало дуже мало...
2) Непропитую ніколи, раз попробувала пропитати лікером торт, то як кусала, лікер тік по бороді))))
По білках не треба лити нічого точно, бо будуть мокрі. Тай взагалі, пропитують ніби хіба бісквіти. Одним словом, я не пропитувала)
3) Ой, точно не пам'ятаю, десь 180 - 25-30 хв. Можу і помилятись...

Бажаю удачі! Шоб вийшов смачний і всіх потішив!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#5 написав: уляночка (20 квітня 2009 11:21)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Натонька, вийшов дужецікавий і смачний пляцок!дякую за рецепт! записую в свою кулінарну книгу. wink
 



#6 написав: Натонька (20 квітня 2009 22:14)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Дуже рада)
А як крем?


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: уляночка (23 квітня 2009 15:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Заварний Крем зробила свій (давно провірений, рецепт бабусі). А ще додала до нього каву розчинену в горілці. Вийшло дуже смачно.....
 



#8 написав: Натонька (23 квітня 2009 16:18)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
А фотки пляцка нема? І де рецепт крему? Чому ще не на форумі? ] smile
Я спеціально тему створила, прошу написати рецепт сюди Креми до тортів, пляцків


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#9 написав: sunnygirl (2 червня 2009 20:22)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Дуже смачний пляцок пекла і буду ще пекти всім рекомендую приготувати.
 



#10 написав: natashka (21 вересня 2009 18:48)


Група: Гості
Коментарів: 0
пiдкажiть чи можна пляцок пропитати згущонкою?
 



#11 написав: Натонька (22 вересня 2009 09:36)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Не треба нічого пропитувати, бо воно не пропитається ітак. На одному коржі мак, він не пропустить думаю пропитки, а на другому збиті білки. Він ітак буде солодкий smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#12 написав: okcana (12 листопада 2009 15:56)


Група: Гості
Коментарів: 0
скажіть будь-ласка, а бізе на другому коржі спечеться чи ні? В мене духовка, бізе пече при 100.А корж при 180. як в такому випадку бути? Порадьте!!!!!!!!!!!!!!
 



#13 написав: Натонька (12 листопада 2009 16:20)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Воно не буде сильно сухим... Подивіться на картинку - я пекла при тій темпераратурі, яку вказала.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#14 написав: okcana (20 листопада 2009 13:51)


Група: Гості
Коментарів: 0
за 10хв.бізе згоріло,(180градусів) вишні я використовувала в своєму соці-корж вийшов на любителя,оскільки вишні кислі.Перш ніж печи добре подумайте, як що ви не маєте навиків кулінарії
 



#15 написав: Натонька (20 листопада 2009 22:00)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Немогло бізе згоріти... Ні в якому випадку. Дівчата ось пекли і кажуть, що все добре. Є ціла купа пляцків, де йде бізе зверху на корж і ніколи нічого не горить. Бізе навіть не встигає гарно зарум'янитись, не то що згоріти.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#16 написав: ІНЕСА (23 листопада 2009 22:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 25
Пляцок просто суперовий.Смак неперевершений!!!!!!!!Печеться всьо дуже добре і нічого не горить.Дякую НАТОНЬКА!!!!!! smile
 



#17 написав: gutka (23 листопада 2009 22:31)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
підтримую тебе Наталя в жодному разі мені безе при 180 градусах не згоріло, рецепти всі чудові
 



#18 написав: Mariyka (3 грудня 2009 14:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за чудовий рецепт!!!!!!Все вдалося !!!Мої гості були вражені!!! smile smile smile
 



#19 написав: Натонька (3 грудня 2009 15:12)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Дякую за відгук! smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#20 написав: dana (3 січня 2010 18:16)


Група: Гості
Коментарів: 0
Завтра буду пекти по вашому рецепту,дуже цікавий пляцок,дякую за рецепт.
 



#21 написав: Лілія (11 лютого 2011 17:37)


Група: Гості
Коментарів: 0
Робила все за рецептом. Вийшло дуже смачно, усій родині сподобалося. Всі були в захваті. Дякую за такий гарний рецепт!
 



#22 написав: Вікторія Сабадаш (3 січня 2012 11:30)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 9
Дуже люблю пляцки з кислинкою. Складні. Саме такі підходять після ситного застілля. Прощавай фігура. m05002


--------------------
Якщо ви хочете сніданок у ліжко - спіть на кухні.
 



#23 написав: halateja (5 січня 2012 23:30)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт!
Пляцок дійсно смачний та цікавий!
 



#24 написав: natlis (9 травня 2012 19:31)


Група: Гості
Коментарів: 0
Пекла на Паску.Дуже всім смакував! Дякую!!!
 



#25 написав: Ксенічка (26 лютого 2013 15:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 756
Чудовий пляцочок!!Дякую за смачні рецепти.Їх ніколи не буває досить.А хочеться ще і ще !! love
 



#26 написав: curlyheaded (13 вересня 2013 17:09)


Група: Гості
Коментарів: 0
Доброго дня! Скажіть будь ласка для якого розміру форми цей рецепт?
 



#27 написав: Натонька (13 вересня 2013 23:35)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
curlyheaded,
довжина форми 40 см.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#28 написав: Olaola (27 січня 2014 21:54)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Як правильно класти корж з вишень, бізе має бути зверху? І чи треба змащувати кремом?

Хтось може дати зараз відповідь, я зовсім новачок у випіканні))
 



#29 написав: Натонька (28 січня 2014 08:52)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Olaola, бізе зверху, а потім помастити його кремом, а можна бізе до низу, одним словом, фантазуйте! Як поставите, так і буде smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#30 написав: Натонька (22 квітня 2014 13:51)


Група: Адміністратор
Коментарів: 441
Пекла свій пляцочок на Великдень.



--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Пісні рецепти
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Міні-радіо Дрімфуд
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Натонька
Натонька
Сьогодні в22:25:52

поставте правильне посилання
Відповісти
ira1108
ira1108
Сьогодні в19:53:10

Привіт, дівчатка, що це за такий тортик назва?http://s017.radikal.ru/i427
/1407/79/effcfe5e6920.jpg
буду вдячна
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в17:29:00

LiLu,
та бо ти супер господиня)) В мене би точно потріскали))
Відповісти
LiLu
LiLu
Сьогодні в17:07:51

Натонька,
представ собі не потріскали!
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в17:00:20

і навіть банки не потріскали?))
Відповісти
LiLu
LiLu
Сьогодні в16:42:05

Натонька,
ніц не є їм, во їла закрутки при лютій зимі і нічо не було.
Відповісти
Натонька
Натонька
Сьогодні в16:34:33

LiLu,
а як мороз?
Відповісти
LiLu
LiLu
Сьогодні в16:19:01

Натонька,
під ліжко нєєєєєє!!!! маю на балкконі тумбу стару і там складаю.
Відповісти
LiLu
LiLu
Сьогодні в16:18:21

Натонька,
я просто не памятаю доки будуть ті сливки, а так закрутила і спокій!
Відповісти
нетік
нетік
Сьогодні в14:51:00

та менш більш нормально, аби не гірше
Відповісти

   
Ми в Соц.Мережах
 
Давайте дружити в соц. мережах!
Наші друзі >>
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 11
Гостей: 1
Користувачі: tanya75, 380965414970, Ludka, snigana
Роботи: Google Bot, Yandex Bot, spider Bot, Mail Ru, crawl Bot, Google AdSense

Останні 20 відвідувачів на сайті: Ludka, tanya75, Soni, jvc63, Витунчик, наталія3105, Lyubov_68, Аргония, yarema, if221181pii, lyudmula, Натонька, Олюся, dinan78, LiLu, Vajnrauh, zhanetka, tanvak, vityska, ялатан

Нове на форумі
 
ІСПАНІЯ
  Пише Кіра (Сьогодні, 14:10)
Капкейки
  Пише chajka (Сьогодні, 12:39)
Святкові пляцки
  Пише chajka (Сьогодні, 12:33)
Торти незвичайних форм - 4
  Пише Nataly Cake (Сьогодні, 09:32)
Вітання для Вікторії - доці ОЛЕСІ
  Пише Тереза (Учора, 21:05)
Подоляночка вітаю з Днем неродження!
  Пише Тереза (Учора, 21:03)
Система харчування мінус 60
  Пише LiLu (Учора, 07:46)
Інтернет магазини з інструментами для тортів
  Пише nata_151292 ()
Інструменти для прикрашання тортів
  Пише nata_151292 ()
Торти з квітами-4
  Пише Soni ()
 
   
  © 2009-2013 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100