|
Тісто:
1 пачка маргарину (250 г) 1 скл. вареної на молоці манки 0,5 скл. цукру 5 жовтків 4 скл. борошна (плюс/мінус 0,5 скл - залежно від борошна) 1 пакетик польського порошку до печива
Сирна маса:
700 г домашнього жирного сиру 2 яйця 0,5 скл. цукру
Кокосово-білкова заливка:
5 білків 0,5 скл. цукру 100 г кокосової стружки
1 л чорниці свіжої
100 г кокосової стружки для посипання тіста
Бритванка розміром 27х37 см
Маргарин потерти на терці, додати варену холодну манку, цукор і жовтки, добре розтерти. Додати муку і порошок до печива і замісити м'якеньке тісто. Руками викласти його у бритванку, зверху посипати 100 г кокосової стружки.
Сир розтерти (не молоти) з цукром і яйцями, викласти на тісто поверх кокосової стружки. На сир викласти чорницю.
Білки збити з цукром, додати кокосову стружку і залити поверх чорниць.
Випікати в розігрітій духовці 40-50 хв.
Смачного!
Джерело: Рецепт власний.
|
|