|
На 1 корж: 7 жовтків 1 скл. цукру 1,5-2 скл. борошна 1 ст. л. порошку до печива 100 г сметани 200 г маргарину
На 2 корж нам потрібно 2 скл. сухого маку 2 яйця 0,5 скл. цукру 2 ст. л. борошна 100 г маргарину 1 ч. л. порошку до печива
7 білків 1 ст. л. крохмалю
Шоколадний бісквіт: 5 яєць 5 ст. л. цукру 2 ст. л. какао 3 ст. л. борошна 1 ч. л. порошку до печива
Для першого коржа нам потрібно збити 7 жовтків з цукром. У великій мисці змішати борошно,порошок до печива, туди додати сметану і маргарину кімнатної температури, а в кінці вимішати із збитими жовтками Пекти на пергаментному папері до готовності.
З другим коржем треба буде трохи побавитись, але воно того варте бо пляцок смачний )))
На другий корж нам потрібно 2 склянки сухого маку перемолоти яйця збити з цукром, додати борошно,порошок до печива,маргарину кімнатної температури та вимішати з маком. Деко застелити пожиреним пергаментним папером, розмастити макове тісто,а зверху розмащуємо білки: 7 білків збити на круто з цукром і легко вимішати з 1 ст.л. крохмалю Зверху на білки виливаємо шоколадний бісквіт: Білки збити в піну,жовтки збити з цукром, додавати какао,борошно, порошку до печива,вкінці легко вимішати з збитими білками. Пекти до готовності. Крем: Варена згущонка з маслом
|
|