Форма 23* 37 см.3 білки збити з одним стаканом цукру
до 3 жовтків додати 8 ст. л. води
З'єднати білки з жовтками і ввести 1 ст. муки і 1 ч. л. амонія (амоний погасити 1 ст. л. молока)
Пропорція на один корж
Другий такий же, лише додати какао або мак.
Маса
200 г різноколірного мармеладу порізати шматочками
200 г зефіру порізати
1 упаковка крекера з какао (~250 гр) поламати шматочками
200 г арахісу
1 банку вареного згущеного молока + 300 г масла перемішати і додати все остальне
Заварний крем
2 великі листові вафлі
Збираєм до купи:
Світлий корж, на нього заварний крем, потім одна велика вафля (щоб покрила весь крем)
на неї маса
потім знову вафля, потім крем заварний і зверху чорний корж або з маком.
Мої коментарі: виходить дуже-дуже великий. Згущене молоко я не доварила тому маса у мене світла.
Із записної книги моєї співробітниці.