Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Пані каблучкова"
 

Пляцок "Пані каблучкова"

12 січня, 2009  |  Коментів (34)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Пані каблучкова"


1 п. маргарину
5 жовтків
200 г цукру
1 ст. л. порошку до печива або розпушувача
4 ст. л. сметани
3 ст. муки

Замісити тісто що липне до рук.

Пляцок "Пані каблучкова"


Розділити його на 2 частини. Одну частину викласти на деко, присипаючи руки мукою, розрівняти рівномірно. Змастити дуже тонко будь-яким негустим кислим варенням.

5 білків збити з 1 ст. цукру і додати пачку киселю, розділити на дві частини.

Викласти збитий білок на варення.

На білок викладати купками мак, родзинки і горіхи.

Пляцок "Пані каблучкова"


Мак: 1 ст. маку запарити, перемолоти, додати 1 яйце, 0,5 ст. цукру, 1 ст. л. крохмалю, 1 ст. л. масла.

Так випекти два коржі. Десь по 45 хвилин при 180-200 градусах.

Пляцок "Пані каблучкова"


Крем масло із згущеним молоком.

Перекладати начинкою всередину.

(Рецепт моєї співробітниці)


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: sunnygirl (2 червня 2009 20:23)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Пекла на 23 лютого дуже смачно дякую з рецепт.
 



#2 написав: natashka (21 вересня 2009 14:03)


Група: Гості
Коментарів: 0
хто ще пiк пляцок,напишiть своi враження,бо дуже хочется спекти хлопцю на день народження щось смачненке!!!!!

пiдкажiть,будь ласка,яке варення Ви використовували,скiльки води потрiбно щоб запарити мак i чи можна його збити в блендерi?i пiдкажiть чи коржi получаються не твердими.наперед дякую
 



#3 написав: Натонька (21 вересня 2009 15:23)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Варення негусте має бути, щоб його легко було розмастити. І не солодке таке як трускавкове чи малинове, треба щось типу смородини або ше шось таке...
Тісто має бути таке як на фото, тобто не густе, тоді і коржі не будуть твердими. Мак збивати в блендері в мене не вийшло, саме краще через мясорубку 3-4 рази пропустити. Мак промий в воді, злий мусор легенько, і налий води щоб на один сантиметр покрило мак. Постав на вогонь, і коли випариться вся вода, то виключай газ.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: natashka (21 вересня 2009 18:41)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже дякую!!!!!У Вас прекрасний сайт!!!!!!!!:))))))))))))))))
 



#5 написав: Натонька (22 вересня 2009 09:34)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
І вам дякую) Заходьте до нас на форум, в нас там там ще багато пляцків є)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: natashka (26 вересня 2009 17:24)


Група: Гості
Коментарів: 0
який мае бути кисiль?
 



#7 написав: Натонька (26 вересня 2009 17:37)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Та нема різниці)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#8 написав: okcana (12 листопада 2009 15:48)


Група: Гості
Коментарів: 0
бізе печеться при 100.с, а корж при 180. або згорить корж, або бізе.Як бути в такому випадку?

може потрібно окремо печи? дайте будь-ласка відповідь
 



#9 написав: Натонька (12 листопада 2009 16:19)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Печіть на 180 градусах, все буде добре!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#10 написав: Olga0609 (30 листопада 2009 22:52)


Група: Гості
Коментарів: 0
Рецепт просто супер, обов"язково спечу feel
 



#11 написав: Ірка-Шкірка (19 січня 2010 14:32)


Група: Модератор
Коментарів: 194
Спечу обовязково! Він має такий смачний вигляд!!! smile
А можна буде забрати рецепт з посиланням на вас собі в щоденник?
 



#12 написав: Натонька (19 січня 2010 20:47)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Ірка-Шкірка,
з активнимм посиланням на рецепт можна smile І нам покажете, як получилось))


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#13 написав: tanya75 (30 січня 2010 15:56)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Напишіть будь ласка,як правильно приготовити крем.
 



#14 написав: Натонька (30 січня 2010 16:43)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Треба щоб було мяке масло, його збити міксером. Потім по одній ложці добавляти згущене молоко, постійно збиваючи. Давати треба по ложці хіба.
Пропорції точно не знаю Напевно десь 300 г масла і баночка згущеного молока.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#15 написав: iruska111 (1 лютого 2010 08:46)


Група: Гості
Коментарів: 0
А яких приблизно розмірів повинна бути форма для такої кількості тіста?
 



#16 написав: Натонька (1 лютого 2010 10:53)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Приблизно 23* 37 см, може бути і більша трошки


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#17 написав: Кіра (13 квітня 2010 17:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
можна взяти абрикосове варення?
 



#18 написав: Натонька (14 квітня 2010 00:52)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
абрикосове солодке... а в пляцку і без того цукру хватає. Хоча можна дати в крем наприклад тоді менше цукру, якшо вже так сталось, шо нема іншого варення.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#19 написав: marynovychss (27 квітня 2010 14:04)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Згущонка має бути варена чи сира?


--------------------
Маринович
 



#20 написав: Натонька (27 квітня 2010 22:28)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
яка більше подобається smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#21 написав: lana (4 травня 2010 16:10)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 45
виглядає неймовірно!!! як я його прозівала?
Взагалі, я на сайт зайшла якось збоку і тільки вчора відкрила для себе головну feel
 



#22 написав: Кіра (9 лютого 2011 09:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Пекла не один раз цей пляцок! смак неймовірний!!!!
але у мене горить білок. і стає коричневим..що робити?
 



#23 написав: Olichka (16 квітня 2011 22:31)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже смачний пляцок,але в мене не було кислого варення і получився дуже солодкий,наступного разу буду шукати кисле варення.
 



#24 написав: Писанка (28 вересня 2011 23:47)


Група: Гості
Коментарів: 0
Давно чула про цей пляцок. Нарешті наважилася спробувати. Так як я противник "хімії" в домашній випічці, тому маю таке запитання: яка функція киселю? чи можна його замінити крохмалем? Якщо таки має бути кисіль то такий в пачках чи в брикетах?
 



#25 написав: Натонька (29 вересня 2011 01:11)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Писанка,
можете взагалі не давати ні киселю, ні крохмалю. Кисіль даю в пачках.


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#26 написав: Кіра (16 жовтня 2011 21:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
Пекла і не раз)))) СМАКОТИ такої ще не куштувала!!!!!! m0554
 



#27 написав: halateja (5 січня 2012 23:31)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт!
Правда замість варення я брала домашній сир!
Вийшло дуже смачно!
 



#28 написав: Галиночка (11 січня 2012 20:22)


Група: Кондитер
Коментарів: 20
На Старий Новий рік буду пекти!!!. На вигляд - око мліє)))
 



#29 написав: ssaazzoonn (31 серпня 2012 13:53)


Група: Кондитер
Коментарів: 160
love belay winked
 



#30 написав: олічка (14 листопада 2012 11:47)


Група: Гості
Коментарів: 0
який за смаком кисіль потрібно до пляцка?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 42
Гостей: 36
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100