Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Пані каблучкова"
 

Пляцок "Пані каблучкова"

12 січня, 2009  |  Коментів (34)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Пані каблучкова"


1 п. маргарину
5 жовтків
200 г цукру
1 ст. л. порошку до печива або розпушувача
4 ст. л. сметани
3 ст. муки

Замісити тісто що липне до рук.

Пляцок "Пані каблучкова"


Розділити його на 2 частини. Одну частину викласти на деко, присипаючи руки мукою, розрівняти рівномірно. Змастити дуже тонко будь-яким негустим кислим варенням.

5 білків збити з 1 ст. цукру і додати пачку киселю, розділити на дві частини.

Викласти збитий білок на варення.

На білок викладати купками мак, родзинки і горіхи.

Пляцок "Пані каблучкова"


Мак: 1 ст. маку запарити, перемолоти, додати 1 яйце, 0,5 ст. цукру, 1 ст. л. крохмалю, 1 ст. л. масла.

Так випекти два коржі. Десь по 45 хвилин при 180-200 градусах.

Пляцок "Пані каблучкова"


Крем масло із згущеним молоком.

Перекладати начинкою всередину.

(Рецепт моєї співробітниці)


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: sunnygirl (2 червня 2009 20:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
Пекла на 23 лютого дуже смачно дякую з рецепт.
 



#2 написав: natashka (21 вересня 2009 14:03)


Група: Гості
Коментарів: 0
хто ще пiк пляцок,напишiть своi враження,бо дуже хочется спекти хлопцю на день народження щось смачненке!!!!!

пiдкажiть,будь ласка,яке варення Ви використовували,скiльки води потрiбно щоб запарити мак i чи можна його збити в блендерi?i пiдкажiть чи коржi получаються не твердими.наперед дякую
 



#3 написав: Натонька (21 вересня 2009 15:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
Варення негусте має бути, щоб його легко було розмастити. І не солодке таке як трускавкове чи малинове, треба щось типу смородини або ше шось таке...
Тісто має бути таке як на фото, тобто не густе, тоді і коржі не будуть твердими. Мак збивати в блендері в мене не вийшло, саме краще через мясорубку 3-4 рази пропустити. Мак промий в воді, злий мусор легенько, і налий води щоб на один сантиметр покрило мак. Постав на вогонь, і коли випариться вся вода, то виключай газ.
 



#4 написав: natashka (21 вересня 2009 18:41)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже дякую!!!!!У Вас прекрасний сайт!!!!!!!!:))))))))))))))))
 



#5 написав: Натонька (22 вересня 2009 09:34)


Група: Гості
Коментарів: 0
І вам дякую) Заходьте до нас на форум, в нас там там ще багато пляцків є)
 



#6 написав: natashka (26 вересня 2009 17:24)


Група: Гості
Коментарів: 0
який мае бути кисiль?
 



#7 написав: Натонька (26 вересня 2009 17:37)


Група: Гості
Коментарів: 0
Та нема різниці)
 



#8 написав: okcana (12 листопада 2009 15:48)


Група: Гості
Коментарів: 0
бізе печеться при 100.с, а корж при 180. або згорить корж, або бізе.Як бути в такому випадку?

може потрібно окремо печи? дайте будь-ласка відповідь
 



#9 написав: Натонька (12 листопада 2009 16:19)


Група: Гості
Коментарів: 0
Печіть на 180 градусах, все буде добре!
 



#10 написав: Olga0609 (30 листопада 2009 22:52)


Група: Гості
Коментарів: 0
Рецепт просто супер, обов"язково спечу feel
 



#11 написав: Ірка-Шкірка (19 січня 2010 14:32)


Група: Гості
Коментарів: 0
Спечу обовязково! Він має такий смачний вигляд!!! smile
А можна буде забрати рецепт з посиланням на вас собі в щоденник?
 



#12 написав: Натонька (19 січня 2010 20:47)


Група: Гості
Коментарів: 0
Ірка-Шкірка,
з активнимм посиланням на рецепт можна smile І нам покажете, як получилось))
 



#13 написав: tanya75 (30 січня 2010 15:56)


Група: Гості
Коментарів: 0
Напишіть будь ласка,як правильно приготовити крем.
 



#14 написав: Натонька (30 січня 2010 16:43)


Група: Гості
Коментарів: 0
Треба щоб було мяке масло, його збити міксером. Потім по одній ложці добавляти згущене молоко, постійно збиваючи. Давати треба по ложці хіба.
Пропорції точно не знаю Напевно десь 300 г масла і баночка згущеного молока.
 



#15 написав: iruska111 (1 лютого 2010 08:46)


Група: Гості
Коментарів: 0
А яких приблизно розмірів повинна бути форма для такої кількості тіста?
 



#16 написав: Натонька (1 лютого 2010 10:53)


Група: Гості
Коментарів: 0
Приблизно 23* 37 см, може бути і більша трошки
 



#17 написав: Кіра (13 квітня 2010 17:17)


Група: Гості
Коментарів: 0
можна взяти абрикосове варення?
 



#18 написав: Натонька (14 квітня 2010 00:52)


Група: Гості
Коментарів: 0
абрикосове солодке... а в пляцку і без того цукру хватає. Хоча можна дати в крем наприклад тоді менше цукру, якшо вже так сталось, шо нема іншого варення.
 



#19 написав: marynovychss (27 квітня 2010 14:04)


Група: Гості
Коментарів: 0
Згущонка має бути варена чи сира?
 



#20 написав: Натонька (27 квітня 2010 22:28)


Група: Гості
Коментарів: 0
яка більше подобається smile
 



#21 написав: lana (4 травня 2010 16:10)


Група: Гості
Коментарів: 0
виглядає неймовірно!!! як я його прозівала?
Взагалі, я на сайт зайшла якось збоку і тільки вчора відкрила для себе головну feel
 



#22 написав: Кіра (9 лютого 2011 09:23)


Група: Гості
Коментарів: 0
Пекла не один раз цей пляцок! смак неймовірний!!!!
але у мене горить білок. і стає коричневим..що робити?
 



#23 написав: Olichka (16 квітня 2011 22:31)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже смачний пляцок,але в мене не було кислого варення і получився дуже солодкий,наступного разу буду шукати кисле варення.
 



#24 написав: Писанка (28 вересня 2011 23:47)


Група: Гості
Коментарів: 0
Давно чула про цей пляцок. Нарешті наважилася спробувати. Так як я противник "хімії" в домашній випічці, тому маю таке запитання: яка функція киселю? чи можна його замінити крохмалем? Якщо таки має бути кисіль то такий в пачках чи в брикетах?
 



#25 написав: Натонька (29 вересня 2011 01:11)


Група: Гості
Коментарів: 0
Писанка,
можете взагалі не давати ні киселю, ні крохмалю. Кисіль даю в пачках.
 



#26 написав: Кіра (16 жовтня 2011 21:14)


Група: Гості
Коментарів: 0
Пекла і не раз)))) СМАКОТИ такої ще не куштувала!!!!!! m0554
 



#27 написав: halateja (5 січня 2012 23:31)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дякую за рецепт!
Правда замість варення я брала домашній сир!
Вийшло дуже смачно!
 



#28 написав: Галиночка (11 січня 2012 20:22)


Група: Гості
Коментарів: 0
На Старий Новий рік буду пекти!!!. На вигляд - око мліє)))
 



#29 написав: ssaazzoonn (31 серпня 2012 13:53)


Група: Гості
Коментарів: 0
love belay winked
 



#30 написав: олічка (14 листопада 2012 11:47)


Група: Гості
Коментарів: 0
який за смаком кисіль потрібно до пляцка?
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (Учора, 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Полина ()
Відпочинок в Трускавці
  Пише Fargo ()
Торт "Ейфорія"
  Пише idianka ()
ХЛІБЕЦЬ
  Пише Darka ()
Наталчина кухня - 2 :), Ласкаво прошу...
  Пише Вікуня ()
Моя киця-доця Лєра
  Пише Chertenok ()
Рецепт: Пухкі оладки
  Пише Chertenok ()
Посиденьки у Олесі
  Пише ОЛЕСЯ ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 83
Гостей: 59
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100