1 п. маргарину
5 жовтків
200 г цукру
1 ст. л. порошку до печива або розпушувача
4 ст. л. сметани
3 ст. муки
Замісити тісто що липне до рук.
Розділити його на 2 частини. Одну частину викласти на деко, присипаючи руки мукою, розрівняти рівномірно. Змастити дуже тонко будь-яким негустим кислим варенням.
5 білків збити з 1 ст. цукру і додати пачку киселю, розділити на дві частини.
Викласти збитий білок на варення.
На білок викладати купками мак, родзинки і горіхи.
Мак: 1 ст. маку запарити, перемолоти, додати 1 яйце, 0,5 ст. цукру, 1 ст. л. крохмалю, 1 ст. л. масла.
Так випекти два коржі. Десь по 45 хвилин при 180-200 градусах.
Крем масло із згущеним молоком.
Перекладати начинкою всередину.
(Рецепт моєї співробітниці)