Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Санта-барбара"
 

Пляцок "Санта-барбара"

5 жовтня, 2009  |  Коментів (32)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Санта-барбара"


Тісто:

0,5 кг муки
1 ст. цукру
250 г маргарину
1 п. розпушувача
3-4 ст. л. сметани
5 жовтків

Замісити тісто і поділити на 2 частини. До однієї частини додати какао і поставити в морозилку.

Пляцок "Санта-барбара"


Велику частину, та яка біла, викласти на деко.

Пляцок "Санта-барбара"


Посипати манкою або сухарями.

Пляцок "Санта-барбара"


Яблука, 9 штук почистити, розрізати навпіл, вибрати середину.

Пляцок "Санта-барбара"


Начинити маковою начинкою.

Пляцок "Санта-барбара"


Покласти на тісто маком вниз.

Пляцок "Санта-барбара"


5 білків збити з 2 ст. л. цукру і пачкою вишневого киселю. Вилити піну на яблука і посипати зверху подрібненими горіхами

Пляцок "Санта-барбара"


Потім натерти на тертці чорне тісто. Пекти до готовності близько однієї години.

Для макової начинки брала 1 ст. маку, запарювала і молола на мясорубці. Потім додала 1 яйце, трохи цукру, жменю родзинок і перемішала.

Пляцок "Санта-барбара"


Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт від моєї колишньої співробітниці Марійки.


 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Natalyadiva (5 жовтня 2009 20:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 156
Натка, Який пляцок!!!!! СУПЕРРРРРРРР!!!Смакота!!!! smile smile tongue
 



#2 написав: Натонька (5 жовтня 2009 20:25)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Дякую-дякую!!! Мої вже доїдають... Мені так було інтересно, який він вийде) А свекруха каже, шо знає тепер, чого його Санта-барбарою назвали))) Каже шо яблука то ніби арки, які в кіні на початку показували lol


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Натонька (7 жовтня 2009 12:22)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
До речі, Оля, хочу подякувати за ту пораду, як молоти мак! Вже два рази так молола, все супер! Тепер тільки так і буду робити smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: sunnygirl (8 жовтня 2009 23:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Натонька пляцок просто супер. А як на смак? Давненько хочу спекти.
 



#5 написав: Натонька (9 жовтня 2009 07:26)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Та нічо так smile Якщо любиш яблука і мак, то в самий раз)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: уляночка (27 жовтня 2009 21:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
хочу подякувати за ту пораду, як молоти мак
- а що то за порада?
 



#7 написав: Натонька (29 жовтня 2009 09:03)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
порада ось тут від Вишеньки smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#8 написав: Маруся (11 грудня 2009 07:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
А яблука добре пропікаються? Не залишаються твердими?
 



#9 написав: Натонька (11 грудня 2009 10:59)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
Добрі яблука виходять. Не розлазяться і не залишаються тверді. А може то ше й від сорту залежить...


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#10 написав: уляночка (16 січня 2010 14:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Нат,яку форму треба для цього пляцка. Тортівниця на 26 см підійде?

 



#11 написав: Натонька (16 січня 2010 19:17)


Група: Адміністратор
Коментарів: 511
дурну маю привичку не писати, в якій формі печу.... тепер вже й не згадаю, але точно пекла не в тортівниці. Значить форма має бути більша...


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#12 написав: Уляна (19 січня 2010 21:25)


Група: Гості
Коментарів: 0
Привіт! Випадково зайшла на цей сайт і була просто вражена !Які чудові пляцки! "Санта-Барбара"просто чудовий,дуже смачний і оригінальний! ДЯКУЮ!!!
 



#13 написав: lana (14 лютого 2010 11:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 47
Сьогодні спекла цей пиріг- нічого подібного ще не куштувала!!! Відсилаю рецепт своїй донці на Кавказ. Спасибі!!!!!!!!!!!
 



#14 написав: marinka (9 березня 2010 00:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Супер оригінальний смачний пляцок! Пекти можна в любу пору року!!!Дякую!!!! smile
 



#15 написав: ІНЕСА (21 січня 2011 19:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 25
Я все приглядаюсь до того пляцка .Дуже вже файний на вигляд. winked
 



#16 написав: alla_oksa (22 січня 2011 23:17)


Група: Гості
Коментарів: 0
вдячна за рецепт такого торта- дуже люблю коли все зразу кладеш на тортівницю і в духовку ,тобто перемащувати не треба ,швидко ,а смачно як winked
 



#17 написав: Nefertitti (5 вересня 2011 13:35)


Група: Гості
Коментарів: 0
красота, аж слюнки потекли
 



#18 написав: Pakahontas (27 листопада 2011 11:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Дуже смачний пляцок нам всім спадобалося повторю ще не раз
 



#19 написав: mashulka (30 листопада 2011 22:46)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже смачний тортик. Спекла і дуже сподобався, головне не потрібно робити всякі креми. Вийняв з духовки і їж. Дякую за рецепт, обов'язково ще спечу.
 



#20 написав: Галиночка (17 січня 2012 19:41)


Група: Кондитер
Коментарів: 20
Смачнющий тортик!! тільки з форми у мене повитікав весь білок з кисілем(
 



#21 написав: olesia10 (12 березня 2012 16:50)


Група: Гості
Коментарів: 0
яка спокуса думаю смачно tongue
 



#22 написав: Кіра (23 жовтня 2012 12:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 297
дуже смачний....обожнюю все що з маком!!!!!!
 



#23 написав: Тюша (12 листопада 2012 15:27)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже дуже смачний та дуже гарний. Дякую за рецепт!!!!!
 



#24 написав: svetochka (8 січня 2013 21:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
Дякую за цікавий і смачний пляцок. Оце спекла до чаю колегам на семінар, то мусила ще потім і рецепт усім роздати!
 



#25 написав: РЕДАКТОР (23 січня 2013 14:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Неймовірно смачний плацок!!! Пекла на Різдво. Чоловік спочатку скептично поставився і до назви і до складників, а потім уплітав за обі щоки. Всі гості його посмакували. Тому дуже дякую за рецепт!!! winked
Р.S. Яблука використала сорту "Коротконіжка", то на смак вони були наче печені, не розлазились, а навпаки додавали пляцку соковитості.
 



#26 написав: dinan78 (12 квітня 2013 00:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Дуже-дуже смачний пляцок- перейшов в категорію улюблених!
 



#27 написав: Kvitochka (14 травня 2013 21:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Дуже смачненький пляцок! Дякую за рецепт!
 



#28 написав: nadiya (1 липня 2013 10:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
дуже класний пляцок, пекла два рази і пішов на ура.
Особливо зручно пекти його, коли нема часу морочити голову з кремом, або коли жара..

Дякую велике!


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#29 написав: РИЖУХА (18 жовтня 2013 15:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Дуже смачний пляцок! Дякую за рецепт. love Хочу спробувати з начинкою із сиру(мак не моя стихія). Напишу що вийшло.....
 



#30 написав: Galina_Nedomirko_ (10 січня 2014 16:20)


Група: Модератор
Коментарів: 182
І чого то я так пізно його спекла fellow Смачненький такий.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Навігація
Головна
Форум
Салати
Рецепти тортів
Свята, традиції
Сервірування столу
Замовити торт
Додати рецепт
Нові коментарі
Оголошення
 
Чат :)
 
Нове на форумі
 
montaż telewizji przemysłowej
  Пише uxojo (Сьогодні, 16:04)
Swathed expansionary filigree ostler.
  Пише iruxejo (Сьогодні, 09:43)
Undergrowth amalgamate blustering jays.
  Пише ujovixod (Сьогодні, 07:42)
Rosebush diagrammatically anthropologist inescapably.
  Пише ybyfotyk (Сьогодні, 07:10)
Renaming slanderers racecourse brave.
  Пише erojyz (Сьогодні, 05:46)
Нагла поміч :)
  Пише ОЛЕСЯ (Сьогодні, 02:51)
Сирний пиріг або фальшиве хачапурі
  Пише Chertenok (Учора, 13:14)
А ваші чоловіки роблять вам сюрпризи?
  Пише Chertenok (Учора, 13:11)
Ween sockets seasoning arrowhead.
  Пише owodypor (Учора, 00:45)
цитаты и афоризмы
  Пише ahejy (Учора, 00:18)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 86
Гостей: 54
Користувачі: rurlswire, rurlswire, Rounnymund, Leonardblump, Rounnymund
 
 
  © 2009-2017 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler's Top100