Рецепти
 
FaceBook | VK | G+ | TW | PIN | RSS  
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Санта-барбара"
 

Пляцок "Санта-барбара"

5 жовтня, 2009  |  Коментів (32)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Санта-барбара"


Тісто:

0,5 кг муки
1 ст. цукру
250 г маргарину
1 п. розпушувача
3-4 ст. л. сметани
5 жовтків

Замісити тісто і поділити на 2 частини. До однієї частини додати какао і поставити в морозилку.

Пляцок "Санта-барбара"


Велику частину, та яка біла, викласти на деко.

Пляцок "Санта-барбара"


Посипати манкою або сухарями.

Пляцок "Санта-барбара"


Яблука, 9 штук почистити, розрізати навпіл, вибрати середину.

Пляцок "Санта-барбара"


Начинити маковою начинкою.

Пляцок "Санта-барбара"


Покласти на тісто маком вниз.

Пляцок "Санта-барбара"


5 білків збити з 2 ст. л. цукру і пачкою вишневого киселю. Вилити піну на яблука і посипати зверху подрібненими горіхами

Пляцок "Санта-барбара"


Потім натерти на тертці чорне тісто. Пекти до готовності близько однієї години.

Для макової начинки брала 1 ст. маку, запарювала і молола на мясорубці. Потім додала 1 яйце, трохи цукру, жменю родзинок і перемішала.

Пляцок "Санта-барбара"


Спеціально для відвідувачів http://dreamfood.ua

Рецепт від моєї колишньої співробітниці Марійки.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Natalyadiva (5 жовтня 2009 20:22)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 153
Натка, Який пляцок!!!!! СУПЕРРРРРРРР!!!Смакота!!!! smile smile tongue
 



#2 написав: Натонька (5 жовтня 2009 20:25)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
Дякую-дякую!!! Мої вже доїдають... Мені так було інтересно, який він вийде) А свекруха каже, шо знає тепер, чого його Санта-барбарою назвали))) Каже шо яблука то ніби арки, які в кіні на початку показували lol


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#3 написав: Натонька (7 жовтня 2009 12:22)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
До речі, Оля, хочу подякувати за ту пораду, як молоти мак! Вже два рази так молола, все супер! Тепер тільки так і буду робити smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: sunnygirl (8 жовтня 2009 23:01)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Натонька пляцок просто супер. А як на смак? Давненько хочу спекти.
 



#5 написав: Натонька (9 жовтня 2009 07:26)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
Та нічо так smile Якщо любиш яблука і мак, то в самий раз)


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#6 написав: уляночка (27 жовтня 2009 21:55)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
хочу подякувати за ту пораду, як молоти мак
- а що то за порада?
 



#7 написав: Натонька (29 жовтня 2009 09:03)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
порада ось тут від Вишеньки smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#8 написав: Маруся (11 грудня 2009 07:08)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 83
А яблука добре пропікаються? Не залишаються твердими?
 



#9 написав: Натонька (11 грудня 2009 10:59)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
Добрі яблука виходять. Не розлазяться і не залишаються тверді. А може то ше й від сорту залежить...


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#10 написав: уляночка (16 січня 2010 14:58)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 41
Нат,яку форму треба для цього пляцка. Тортівниця на 26 см підійде?

 



#11 написав: Натонька (16 січня 2010 19:17)


Група: Адміністратор
Коментарів: 493
дурну маю привичку не писати, в якій формі печу.... тепер вже й не згадаю, але точно пекла не в тортівниці. Значить форма має бути більша...


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#12 написав: Уляна (19 січня 2010 21:25)


Група: Гості
Коментарів: 0
Привіт! Випадково зайшла на цей сайт і була просто вражена !Які чудові пляцки! "Санта-Барбара"просто чудовий,дуже смачний і оригінальний! ДЯКУЮ!!!
 



#13 написав: lana (14 лютого 2010 11:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 47
Сьогодні спекла цей пиріг- нічого подібного ще не куштувала!!! Відсилаю рецепт своїй донці на Кавказ. Спасибі!!!!!!!!!!!
 



#14 написав: marinka (9 березня 2010 00:32)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 236
Супер оригінальний смачний пляцок! Пекти можна в любу пору року!!!Дякую!!!! smile
 



#15 написав: ІНЕСА (21 січня 2011 19:02)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 25
Я все приглядаюсь до того пляцка .Дуже вже файний на вигляд. winked
 



#16 написав: alla_oksa (22 січня 2011 23:17)


Група: Гості
Коментарів: 0
вдячна за рецепт такого торта- дуже люблю коли все зразу кладеш на тортівницю і в духовку ,тобто перемащувати не треба ,швидко ,а смачно як winked
 



#17 написав: Nefertitti (5 вересня 2011 13:35)


Група: Гості
Коментарів: 0
красота, аж слюнки потекли
 



#18 написав: Pakahontas (27 листопада 2011 11:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 3
Дуже смачний пляцок нам всім спадобалося повторю ще не раз
 



#19 написав: mashulka (30 листопада 2011 22:46)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже смачний тортик. Спекла і дуже сподобався, головне не потрібно робити всякі креми. Вийняв з духовки і їж. Дякую за рецепт, обов'язково ще спечу.
 



#20 написав: Галиночка (17 січня 2012 19:41)


Група: Кондитер
Коментарів: 20
Смачнющий тортик!! тільки з форми у мене повитікав весь білок з кисілем(
 



#21 написав: olesia10 (12 березня 2012 16:50)


Група: Гості
Коментарів: 0
яка спокуса думаю смачно tongue
 



#22 написав: Кіра (23 жовтня 2012 12:42)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
дуже смачний....обожнюю все що з маком!!!!!!
 



#23 написав: Тюша (12 листопада 2012 15:27)


Група: Гості
Коментарів: 0
Дуже дуже смачний та дуже гарний. Дякую за рецепт!!!!!
 



#24 написав: svetochka (8 січня 2013 21:20)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 10
Дякую за цікавий і смачний пляцок. Оце спекла до чаю колегам на семінар, то мусила ще потім і рецепт усім роздати!
 



#25 написав: РЕДАКТОР (23 січня 2013 14:34)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 1
Неймовірно смачний плацок!!! Пекла на Різдво. Чоловік спочатку скептично поставився і до назви і до складників, а потім уплітав за обі щоки. Всі гості його посмакували. Тому дуже дякую за рецепт!!! winked
Р.S. Яблука використала сорту "Коротконіжка", то на смак вони були наче печені, не розлазились, а навпаки додавали пляцку соковитості.
 



#26 написав: dinan78 (12 квітня 2013 00:39)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Дуже-дуже смачний пляцок- перейшов в категорію улюблених!
 



#27 написав: Kvitochka (14 травня 2013 21:52)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Дуже смачненький пляцок! Дякую за рецепт!
 



#28 написав: nadiya (1 липня 2013 10:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 28
дуже класний пляцок, пекла два рази і пішов на ура.
Особливо зручно пекти його, коли нема часу морочити голову з кремом, або коли жара..

Дякую велике!


--------------------
Радій життю, бо тільки раз дається..
Цінуй його так невловиму мить.
І поки серце ще у грудях б’ється,
Нехай Господь тебе благословить! :)
 



#29 написав: РИЖУХА (18 жовтня 2013 15:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 4
Дуже смачний пляцок! Дякую за рецепт. love Хочу спробувати з начинкою із сиру(мак не моя стихія). Напишу що вийшло.....
 



#30 написав: Galina_Nedomirko_ (10 січня 2014 16:20)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
І чого то я так пізно його спекла fellow Смачненький такий.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Подорож потягом
  Пише ОЛЕСЯ ()
Пиріг з вишнями
  Пише Irinka ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 20
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2018 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
Реклама на сайті
   
bigmir)net TOP 100 Rambler\'s Top100