Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Від Наталі"
 

Пляцок "Від Наталі"

23 квітня, 2014  |  Коментів (8)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Від Наталі"

Тісто:
225 г маргарину
1.5 скл. цукру
600 г муки
3 ч.л. порошку для печива
1 жовток
4 яйця

Макова маса:
4 скл. маку (перемеленого)
4 яйця
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
1 ст.л. манки
100 г масла
1 ч.л. порошку для печива

Сирна маса:
800 г сиру
4 яйця
1 скл. цукру
1 п. ванільного цукру
1.5 ст.л. крохмалю
100 г масла
цедра лимона

Яблучна маса:
1 кг натертих яблук
1 скл. цукру
1 п. желе

Замісити тісто. З 1/3 частини тіста спекти пустий корж. З тіста, яке залишилося, сформувати корж з бортиками, посипати манкою або сухарями, викласти макову масу, на неї сирну і пекти до готовності. Зверху викласти яблучну масу, накрити пустим коржем. Залити шоколадом.

Макова маса.
Мак зварити, перемолоти. Розтерти з жовтками, цукром, маслом, додати манку, порошок для печива і збиті білки. Все добре перемішати.

Сирна маса.
Сир перемолоти. Розтерти з жовтками, цукром, маслом, додати крохмаль, цедру лимона, збиті білки. Добре перемішати.

Яблучна маса.
Яблука натерти на грубій терці, додати цукор і тушкувати 10-15 хвилин. В гарячу масу додати желе.

Джерело: Рецепт подруги :)

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Натонька (23 квітня 2014 09:07)


Група: Адміністратор
Коментарів: 497
Їла того пляцка в Мар'яни, то дуже смачний був!


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#2 написав: МарянаК (23 квітня 2014 12:14)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 6
Натонька, дякую!))


--------------------
http://maryanakravets.blogspot.com/
 



#3 написав: Тереза (23 квітня 2014 17:01)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
Пляцок-чудовий!!!багатий!!! cd
 



#4 написав: mona liza (23 квітня 2014 17:07)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 2
а який розмір форми?
 



#5 написав: МарянаК (23 квітня 2014 22:23)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 6
Тереза, дякую))
mona liza, 24x40. Але то ще стара радянська форма) Таких вже певно нема))


--------------------
http://maryanakravets.blogspot.com/
 



#6 написав: нетік (24 квітня 2014 20:08)


Група: Модератор
Коментарів: 75
Цитата: МарянаК
Яблука натерти на грубій терці

краще різати кубиками, вони тоді кращі!!!!,і галяретку брати польську, я вже його десь тут на сайті писала.


--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
 



#7 написав: Darka (27 квітня 2014 04:19)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Пляцок супер love


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#8 написав: Іванка (5 травня 2014 14:30)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 139
Люблю випічку з сироммм! Певно дуже смачний попробую і я при нагоді такий спекти )
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 10
Гостей: 6
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100