|
Тісто: 225 г маргарину 1.5 скл. цукру 600 г муки 3 ч.л. порошку для печива 1 жовток 4 яйця
Макова маса: 4 скл. маку (перемеленого) 4 яйця 1 скл. цукру 1 п. ванільного цукру 1 ст.л. манки 100 г масла 1 ч.л. порошку для печива
Сирна маса: 800 г сиру 4 яйця 1 скл. цукру 1 п. ванільного цукру 1.5 ст.л. крохмалю 100 г масла цедра лимона
Яблучна маса: 1 кг натертих яблук 1 скл. цукру 1 п. желе
Замісити тісто. З 1/3 частини тіста спекти пустий корж. З тіста, яке залишилося, сформувати корж з бортиками, посипати манкою або сухарями, викласти макову масу, на неї сирну і пекти до готовності. Зверху викласти яблучну масу, накрити пустим коржем. Залити шоколадом.
Макова маса. Мак зварити, перемолоти. Розтерти з жовтками, цукром, маслом, додати манку, порошок для печива і збиті білки. Все добре перемішати.
Сирна маса. Сир перемолоти. Розтерти з жовтками, цукром, маслом, додати крохмаль, цедру лимона, збиті білки. Добре перемішати.
Яблучна маса. Яблука натерти на грубій терці, додати цукор і тушкувати 10-15 хвилин. В гарячу масу додати желе.
Джерело: Рецепт подруги :)
|
|