Доброго ранку,мої дорогі дівчатка!!Скучаю за всіма Вами і за своєю кухонькою.Так часу не вистачає,щоб поспілкуватися на форумі ,як раніше.Літо-час відпусток,на роботі повний завал,вибачте за подробиці.
Забігаю сюди на хвильку...Вчора готувала
Курячі тегенця,рецептик я писала на Головній.
тутЦікава страва,оригінально на святковому столі.Нещодавно на сайті у Анастасії побачила ідейку приготування "Перепелиних ніжок"-спрощений варіант "стегенець".Я спробувала,-мені сподобалося.Дівчата писали мені в ПП,що при смаженні "стегенець"-соломка-основа іноді ламається.Так -буває.
Тому викладаю декілька фотографій,зроблених телефоном в процесі приготування.Легко і швидко,таж сама страва ,тільки -мініатюрна
Перепелині ніжки1-тоненько розкачати приготовлене тісто,вирізати склянкою кружечки,покласти солодку соломку і столову ложку фаршу
2-защипнути краї
3-розрізати гострим ножем навпіл
4-защипнути акуратно місця розрізу
5-вмочати у збите яйце ,потім у панірувальні сухарі
6-смажити на розігрітій пательні на олії з обох сторін
7-подавати під улюбленим соусом та посипати зеленню
Фото на слідуючій сторінці)
,прошу вибачення у модераторів,що викдадаю декілька фото в одному повідомленні.Моя темка підходить до фінішу і лишилося мало сторіночок
.