Дорогі дівчатонька
!Душевно вдячна всім,хто оцінює мої рецепти,готує за ними і заходить в гості!!!Чекаю Вас ,мої любі завжди!Сподіваюсь,що і надалі буду радувати Вас всім найкращим,що маю,оригінальним і цікавим, щоб Вам смакували мої страви і Ви були завжди на висоті!!!!
Цитата: Soni
А на рах. побачень, то й коханого пригостити і все буде ок
Марієчко!Повністю згідна,...а потім ...солодкий поцілунок ...,і пекучий присмак часнику відчуватися не буде
!
Цитата: нетік
Майя Шутенко,
ох яка смакота.... тільки жаль що немаю зараз того язика, а точно б приготувала, мабуть прийдеться до тебе навідатись...
Наталочко,запрошую!У мене завжди є чим пригостити гарних гостей!І язик в морозилці є ще один
,приготую для Тебе такий салатик з радістю!!!
Цитата: Маруся
З жадності таки з’їм. Нехай краще грішний живіт трісне, як Божий дар має пропасти.
Марусечко!Пригощайся,салатик цей-легкий,Тобі сподобається!Чекаююю!
Цитата: lana
Вишукано!!! Смачно!!! Як завжди, оригінально!!!!
Світланочко!Дякую за гарні відгуки!
NatalyiМайечко, ну і апетиту Ви нагнали тим салатом ! Гарний рецепт !
А оформлення - нема слів, навіть шкода їсти... Наталочко,дякую!Прикраси теж смачненькі!Пригощайся!Заходи частіше до мене!
Цитата: уляночка
Я от сало мариную за Твоїм рецептом
, чекаю на результат!!
Уляночко,приємно,що користуєшся моїми рецептами,а сало буде смачне-успіх гарантую на100%!
Цитата: Олюся
Салатик - кулінарний шедевр
Олечко!Дякуюююююю!
Цитата: muroslava07
Треба записати, а то починаються у мене ДН.
Завжди рада поділитися найкращими переписами!
Цитата: vika
Майя, оформлення понад усяку похвалу. Супер!
Дякую всією душею!
Пиріг яблучний"
Захоплення"від колеги
Тісто1,5 склянки борошна
0,5 склянки сметани
150 гр.розтопленого вершкового масла
0,5 ч.л. соди,погашеної оцтом
1 упаковка ванільного цукру
Тісто м"яке.На дечко викладаємо його і розрівнюємо руками.Нарізати 1 кг почищених яблук тоненькими скибочками і у вигляді черепиці розкласти на тісто.Залити зверху кремом.
Крем: склянка сметани
1,5 склянки цукру
1 яйце
2 ст.л.борошна
цедра лимона0,5 ч.л.(терта на терку верхня жовтенька частина шкірки)
Все добре збити до пухкої,повітряної маси і покрити яблука.Цей крем у духовці збільшується у об"ємі і перетворюється на смачне суфле!
Випікати до легкого зарум"янення.
Пиріг смачний,особливо на другий день.Зберігати в поліетиленовому пакеті,чи коробці
в холодильнику.