Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Страви з птиці » Стегенце куряче смажене
 

Стегенце куряче смажене

16 квітня, 2013  |  Коментів (14)  |  Рубрика: Страви з птиці
 

Стегенце куряче смажене

Начинка
3 курячі стегенця
1 цибулина
солона соломка товстенька -для "кісточки"
Тісто для рум'яної скоринки"
1 скл. нежирної сметани
2 ст. л. майонезу
300 г борошна
сіль
перець
0,5 ч. л. соди

1 скл. олії для смаження

До просіяного борошна додати сметану,майонез,сіль,соду і замісити крутеньке тісто ,- ставимо його в холод на 30 хвилин.
З курячих стегенець зняти шкірку,відділити філе від кісточки,перекрутити його через м'ясорубку.Цибулю дрібно посікти.
До фаршу додати цибулю,сіль,перець.Ретельно перемішати.
Тісто розділити на дві частини, розкачати в тонкий пласт товщиною не більше 1 мм, нарізати на полоски шириною 2-3 см і довжиною до 20 см.
Столовою ложкою набирати фарш, обкачати його в борошні,надаючи форму циліндра .
З однієї сторони "стегенця" втикнути соломинку наполовину, 2-3см."кісточки"повинно бути ззовні) Одержуємо таку собі котлетку на паличці. Обгортаємо її полоскою тіста.
В глибокій посудині у нас кипить олія_ми обсмажуємо в ній наші "стегенця"з обох сторін до рум'яної скоринки.
Подавати на пласкій тарілці і прикрасити гілочками петрушки.
Смачно і оригінально, до святкового столу буде знахідка!
Здивуйте своїх гостей!!!

Джерело: рецептом поділилась сусідка

Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: Ксенічка (16 квітня 2013 12:34)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Майєчко, як завжди здивували цікавою стравою та ще такою смачною!!!Гарна нагода припіднести такого кулінарненького сюрпризу гостям.Дякую, буду пробувати love
 



#2 написав: gutka (16 квітня 2013 16:45)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 163
дуже смачно виглядає m0512
 



#3 написав: Тереза (16 квітня 2013 18:16)


Група: Кондитер
Коментарів: 626
О! яка смакота!!!Так гарно виглядає.Дякую за рецепт!!!
 



#4 написав: sunnygirl (16 квітня 2013 19:24)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Дуже оригінальна страви і прикрасить будь який святковий стіл.
 



#5 написав: Olenochka (16 квітня 2013 19:44)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 60
Маєчко як завжди оригінальні рецепти.Попробую приготувати
 



#6 написав: KASYA (16 квітня 2013 21:39)


Група: Кондитер
Коментарів: 361
Цитата: Olenochka
Маєчко як завжди оригінальні рецепти.Попробую приготувати



Цитата: gutka
дуже смачно виглядає


Цитата: sunnygirl
Дуже оригінальна страви і прикрасить будь який святковий стіл.


Цитата: Тереза
О! яка смакота!!!Так гарно виглядає.Дякую за рецепт!!!


Підтримую усіх! Найближчим часом постараюсь приготувати t0242 ! 86a0


--------------------
Інколи серце бачить те, що не видно очам
 



#7 написав: Darka (16 квітня 2013 21:53)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 677
Рецепт гарний,цікавий.Треба буде дійсно здивувати гостей але то вже після Великодня,бо не зможу попробувати зараз поки піст.Дякую b5a


--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
 



#8 написав: Майя Шутенко (24 квітня 2013 08:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Дівчатка, a0a щиро дякую за коментарі!!!
Спробуйте,смачно і дуже оригінально)
Зможете здивувати гостей love
 



#9 написав: Ксенічка (30 травня 2013 20:48)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Майєчко, дякую за смачненьку страву!! Ви так завше припідносите щось цікавенько смачне, що заглядати в свій записник нагоди так і не знаходиться))) Дякую вам за ваше душевне тепло , за щирість, щедрість , людяність і чудові кулінарні подарунки!!!

 



#10 написав: Майя Шутенко (2 червня 2013 20:16)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
Ксенічка!! a0a
Дуже гарні стегенця,апетитні такі!!Красааа!!Дякую за довіру до рецепту,приємно бачити цю страву у виконанні такої прекрасної Господині!!
Запрошую до себе на кухоньку!!!!
 



#11 написав: galalviv (2 червня 2013 21:17)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 17
Майя Шутенко,робила я колись такі штучки, правда тісто брала слойоне магазинне, розкачувала тоненько і закручувала, так от-все класно, смачно, але,поки воно мені смажилось, то та соломка горіла. Тому більше не роблю такого, хоча воно справді смачно і оригінально виглядає. Ні в кого таких проблем не виникало ???? Може ви якийсь секрет знаєте )))
 



#12 написав: Майя Шутенко (21 червня 2013 23:15)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 177
galalviv,
[quote=galalviv]



Група: Vip-кухар
Коментарів: 5
Майя Шутенко,робила я колись такі штучки, правда тісто брала слойоне магазинне, розкачувала тоненько і закручувала, так от-все класно, смачно, але,поки воно мені смажилось, то та соломка горіла. Тому більше не роблю такого, хоча воно справді смачно і оригінально виглядає. Ні в кого таких проблем не виникало ???? Може ви якийсь секрет знаєте )))[/quote

Галиночко a0a ,секрету особливого немає),у мене також в деяких "стегенцях"було таке.
Соломку беру товстеньку,і не дуже довгий хвостик,смажу по одному,легенько повертаючи на всі сторони.Головне-,щоб була рум"яна скоринка-"шкірка".В тих "стегенцях"-де "кісточка" втратила форму,під час смаження-можна замінити соломку після приготування,)))
Смачного!
 



#13 написав: ОЛЕСЯ (1 серпня 2013 13:54)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 397
спасибі за рецепт winked


--------------------
 



#14 написав: Mira (29 січня 2014 13:50)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 13
Дякую! Занотую в скарбничку рецептiв. belay
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 82
Гостей: 75
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100