Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 В гостях у Майї-2
lana
21 листопада 2010 21:39
Повідомлення #21


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Майя Шутенко,
Салати- та страва, що ніколи не набридає! Дякую за вітамінну насолоду!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
22 листопада 2010 07:31
Повідомлення #22


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Цікаві салати, дякую за рецепти. belay
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
22 листопада 2010 11:02
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Дякую за рецепти чудових салатів. Обовязково приготую декілька з них.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
25 листопада 2010 17:00
Повідомлення #24


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Дякую всім за гарні відгуки і оцінки,дорогі дівчатонька!Я Вас всіх дуже люблю! a0a

Ірка-Шкірка
Олюся
Славочка
Наташка
Lana
Natalyadiva
gutka
oksenia75
Volo-shka
sunnygirl
natka04
нетік
свєтік
Яруська
Іруся
LiLu!!!!!


Сьогодні пекла дуже смачне печиво,для нього потрібні спеціальні насадки...,але спробувала обійтися без них.Вийшло теж -цікаво.
"Печиво через м"ясорубку-2"(№1-у темі "Солодка випічка")
тут
перепис із зошита"Рецепти від співробітників"-
1 яйце
1 жовток
1 склянка цукру
1 пачка масла чи маргарину-200 гр.
3 столові ложки смальцю
1 пачечка ванільного цукру
3,5 склянки борошна
0,5 ч.л. соди,погашеної оцтом

Яйця збити з цукром,масло і смалець розтопити ,додати погашену оцтом соду,всипати борошно,замісити швидко тісто .Брати невеличкі шматочки і пропускати їх порційно через м"сорубку із спеціальними формочками-насадками.Якщо такі відсутні,то можна пропустити тісто через звичайні отвори,зрізуючи ножем спіральки і викласти їх на застелене пергаментом дечко.Випікати 15 хв.,не рум"янити!!!!
Готове печиво посипати цукровою пудрою
Смачного!
Печиво хрумке і розсипчасте!



Можна сформувати у вигляді кілець і готові вироби скласти попарно кремом:200гр.вершкового масла і 100гр.сирої згущенки,збити, з додаванням соку цитрини 1 ч.л. або розчинної кави, (осередочок заповнити горіхами з варенням,перед випіканням печива)


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 20 січня 2011 12:18
Перейти на початок сторінки
Solka
26 листопада 2010 21:50
Повідомлення #25


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Майєчка, сьогодні спекла домашній крекер за твоїм рецептом 1f7 Дуже задоволена belay Спершу злякалась того тіста, бо воно дуже приставало до стільнички, і так як я ще початківець на кухні, не відразу здогадалась ще більше підсипати борошна laughing але все таки я перемогла, і в результаті все вдалося! Ще раз дякую!!! love

Повідомлення відредагував Solka - 26 листопада 2010 21:51
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
11 січня 2011 00:12
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Соломієчко! 3fb Дуже приємно,що печенька сподобалася!Дякую всім,дорогі господиньки, за гарні відгуки і оцінки. a0a
Давненько я не була на своїй улюбленій кухоньці.Сьогодні є трішки часу ,пишу гарний рецептик смачного і дуже легкого салатику.Він простий і ніжний,швидко готується і ...з"їдається непомітно tongue .Рецептів приготування салатів із пекінської капусти є безліч,можливо вони схожі чимось між собою,але кожен з них має свою оригінальність і смак.Це улюблений салат мого чоловіка,готували на Різдво.Переписаний із блокноту знайомого кухаря одного з київських кафе.

Салат з пекінською капустою

1 головка пекінської капусти
200 гр.відварного курячого м"яса
6 варених яєць
сухарики"З червоною ікрою"-2 пачки
1 баночка консервованих ананасів-300 гр.
200 сиру голандського
2 пачки майонезу
1 сира морквина
половинки волоських горіхів
зелень

В глибоку прозору салатницю або на пласку тарілку викладати пошарово
сухарики+майонез
порізане м"ясо курки+майонез
шматочки ананасів+майонез
тертий сир на грубу терку+майонез
потерті варені яйця на грубу терку+майонез
нарізана пекінська капуста+майонез,зверху потерти сиру морквину на дрібній терці і повторити шари.Прикрасити горіхами і зеленню!!!
Смачного!


Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 11 січня 2011 19:51
Перейти на початок сторінки
Irenka
11 січня 2011 10:44
Повідомлення #27


Молода господинька
  • 34

Репутація: 135
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 284
Реєстрація: 7.09.2010

ICQ:--

Бали: 628
Майя дуже смачно виглядає і гарно оформлено! winked Дякую за рецепт!
Перейти на початок сторінки
Славочка
11 січня 2011 11:40
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Майєчко, дякую за новий салат! Якраз запланувала приготувати Твою "Черепашку" і ще хотілося чогось свіженького :) от і знайшла!
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
11 січня 2011 17:36
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Славочка
Irenka
Soni
idianka
нетік
Яруська!

86a0 86a0 86a0 86a0 86a0 86a0 86a0

Від усієї душі дякую Вам і всім дівчаткам ,що заходите до мене на сторіночку,за оцінки,за теплі слова,від яких злітає моя душа !!!За рік спілкування на улюбленому форумі Ви всі стали мені дуже дорогими і близькими.Коли бачу Вас у себе на кухоньці,любі мої господиньки,то безмежно радію і дуже хочу пригостити ..-.по справжньому..чимось смачненьким!
Дуже приємно,коли бачу на Дрімфуді страви приготовлені за моїми рецептами.Впевнена,що таке піднесення відчуває кожна господинька наша.Адже у кожний свій витвір ми вкладаємо частинку себе,частинку свого серця і душі,безкрає море любові і тепла,з яким готуємо і фантазуємо у своїй кулінарній майстерні!Саме любов до нашої творчості робить страви неповторними і надзвичайно смачними!!
Дякую всім і завжди щиро запрошую до себе в гості!
З повагою і букетиком найкращих побажань Майя


Млинчики фірмові від Ольги (рецепт від шеф-кухаря місцевого кафе)

6 яєць збити з 0,5 л.молока
30 гр.цукру
0,3 ч.л. солі(щіпка)
400 гр.борошна
50 гр. олії додати і ще раз гарно збити все .
Додати ще 0,5 л молока (або води),продовжуємо збивати до отримання однорідної маси .В кінці вливаємо 80 гр. розтопленого вершкового масла.Ще раз вимішати.
Смажимо тоненькі млинчики.
Начинка(сирна,макова,м"ясна)
сирна
кисломолочний сир-550 гр.
родзинки-80 гр.(розпарити і дрібно порізати)
курага -100 г(розпарити і дрібно порізати)
цукор-110 гр.
1 жовток
цедра 1лимона
ванілін
Все збити і начинити налисники,загорнути конвертиком,трикутничком або спіралькою.
Якщо готуєте млинчики з м"ясом,то начинивши їх,запаніруйте в яйці і сухариках.Обсмажити і на 5 хв. поставити до розігрітої духовки.
Бажаю смачного!


Макова начинка-одержала найбільше відгуків у клієнтів winked
мак запарити і перетерти до кремоподібної маси-400гр.
0,5 склянки мелених горіхів
додати цукор за смаком
1 почищений апельсин змелений на блендері
цедра з апельсина
3 краплі мигдальної есенції
1 ч.л.вершкового масла
можна додати 200 гр.родзинок,дрібно порізаних-якщо любите,
все вимішати і начинити млинчики.Поставити до розігрітої духовки на 1-2 хвилини ,скропивши їх розтопленим маслом.При подачі покрити збитими вершками з цукром і посипати тертим шоколадомНадзвичайно смачно і неповторний аромат буде манити до себе!

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 18 січня 2011 09:22
Перейти на початок сторінки
Soni
11 січня 2011 17:52
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Маєчко І Вам дякуємо що тішите цікавими рецептами і теплими словами. a0a

Повідомлення відредагував Soni - 11 січня 2011 17:52
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 07:22

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 48
Гостей: 43
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100