СлавочкаIrenka
Soni
idianka
нетік
Яруська! Від усієї душі дякую Вам і всім дівчаткам ,що заходите до мене на сторіночку,за оцінки,за теплі слова,від яких злітає моя душа !!!За рік спілкування на улюбленому форумі Ви всі стали мені дуже дорогими і близькими.Коли бачу Вас у себе на кухоньці,любі мої господиньки,то безмежно радію і дуже хочу пригостити ..-.по справжньому..чимось смачненьким!
Дуже приємно,коли бачу на Дрімфуді страви приготовлені за моїми рецептами.Впевнена,що таке піднесення відчуває кожна господинька наша.Адже у кожний свій витвір ми вкладаємо частинку себе,частинку свого серця і душі,безкрає море любові і тепла,з яким готуємо і фантазуємо у своїй кулінарній майстерні!Саме любов до нашої творчості робить страви неповторними і надзвичайно смачними!!
Дякую всім і завжди щиро запрошую до себе в гості!
З повагою і букетиком найкращих побажань МайяМлинчики фірмові від Ольги (рецепт від шеф-кухаря місцевого кафе)
6 яєць збити з 0,5 л.молока
30 гр.цукру
0,3 ч.л. солі(щіпка)
400 гр.борошна
50 гр. олії додати і ще раз гарно збити все .
Додати ще 0,5 л молока (або води),продовжуємо збивати до отримання однорідної маси .В кінці вливаємо 80 гр. розтопленого вершкового масла.Ще раз вимішати.
Смажимо тоненькі млинчики.
Начинка(сирна,макова,м"ясна)
сирнакисломолочний сир-550 гр.
родзинки-80 гр.(розпарити і дрібно порізати)
курага -100 г(розпарити і дрібно порізати)
цукор-110 гр.
1 жовток
цедра 1лимона
ванілін
Все збити і начинити налисники,загорнути конвертиком,трикутничком або спіралькою.
Якщо готуєте млинчики з м"ясом,то начинивши їх,запаніруйте в яйці і сухариках.Обсмажити і на 5 хв. поставити до розігрітої духовки.
Бажаю смачного!
Макова начинка-одержала найбільше відгуків у клієнтів
мак запарити і перетерти до кремоподібної маси-400гр.
0,5 склянки мелених горіхів
додати цукор за смаком
1 почищений апельсин змелений на блендері
цедра з апельсина
3 краплі мигдальної есенції
1 ч.л.вершкового масла
можна додати 200 гр.родзинок,дрібно порізаних-якщо любите,
все вимішати і начинити млинчики.Поставити до розігрітої духовки на 1-2 хвилини ,скропивши їх розтопленим маслом.При подачі покрити збитими вершками з цукром і посипати тертим шоколадомНадзвичайно смачно і неповторний аромат буде манити до себе!