Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


51 сторінок 1 2 3 ... 49 50 51 Далі >>
Відповісти
 В гостях у Майї-2
idianka
9 лютого 2014 20:54
Повідомлення #501


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Цитата: Майя Шутенко
Бабуля лимонна

а може все-таки "Бабка лимонна"? :smile: Це була б логічніша назва, а "бабулею" , певне, дядько Гугл обізвав :lol:

Повідомлення відредагував idianka - 9 лютого 2014 20:54
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
Darka
9 лютого 2014 21:20
Повідомлення #502


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Ще я своїх 5......... вставлю :feel: Це напевно БАБА ,в Польщі дуже популярні з давніх часів такі різні БАБИ.Пекли на всі свята,після випікання викладали на пухові перини,щоб баби не опадали.
Маїчко чекаю з нетерпінням на рецепт,люблю лимонну випічку,якраз думала щоб таке спечи( привезла коліжанка ціле відро лимонів :lol: ).А назва смаку не міняє,може називатись хоть *бабуся* :lol: ,головне що смачно.

Повідомлення відредагував Darka - 9 лютого 2014 21:52
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
10 лютого 2014 16:49
Повідомлення #503


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Цитата: idianka
а може все-таки "Бабка лимонна"? :smile: Це була б логічніша назва, а "бабулею" , певне, дядько Гугл обізвав :lol:

Діаночко,це точно"Бабка-лимонна",я в перекладачі не змінила назву,вийшов...справжній анекдот)))Але вже хай так лишається"бабусею",бо ж на Головну під таким іменем написала :lol:
Цитата: Darka
Ще я своїх 5......... вставлю :feel: Це напевно БАБА ,в Польщі дуже популярні з давніх часів такі різні БАБИ.Пекли на всі свята,після випікання викладали на пухові перини,щоб баби не опадали.
Маїчко чекаю з нетерпінням на рецепт,люблю лимонну випічку,якраз думала щоб таке спечи( привезла коліжанка ціле відро лимонів :lol: ).А назва смаку не міняє,може називатись хоть *бабуся* :lol: ,головне що смачно

Darka :3fb: ,щиро дякую)))Так,це баба,але й смачна дуже.Я з польсь ких блогів останніми часом багато смакоти занотувала і випробувала ,що з перекладачем, а деякі й сама переклала на українську.Буду писати рецептики найсмачнішої випічки ,які варті уваги)
Сьогодні знову пекла лимонну бабку,тільки додала в тісто щей мак)
волога і м"якенька


тут рецептик

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 16 лютого 2014 16:48
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
11 лютого 2014 23:55
Повідомлення #504


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
"Бараболька від Ластівки",мммм..,!!!Хто не готував,-спробуйте обов"язково,дуже смачно!!
тут рецепт

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 16 лютого 2014 16:43
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
16 лютого 2014 11:53
Повідомлення #505


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Доброго ранку дівчатка))) :a0a: Сьогодні пригощаю Вас знову лимонною бабкою і ранковою кавою)))Дуже сподобалося тісто.Спробувала змінити технологію приготування і вийшло надзвичайно смачно,мені здається,що бабка ще пухкіша вийшла.
Яйця і масло кімнатної температури, тому дістанемо їх з холодильника заздалегідь. Збиваємо масло 5-6 хвилин міксером до побіління
Всипаємо весь цукор , продовжуючи збивати ще 10-12 хвилин
вийде зерниста структура -
всі яйця розіб'ємо в окрему ємкість
і ,ось основне-вливаємо їх буквально по ложечці в масляно -цукрову суміш , продовжуючи збивати. Цей процес вбивання яєць займає хвилин 15-20 , нам потрібно , щоб весь цукор розчинився , готовність суміші можна перевірити , розтерши між пальцями крапельку суміші , якщо цукор не прощупується - суміш готова ) . Масляно -яєчна суміш повинна бути шовковистою , гладкою , дуже ніжною.
Борошно і крохмаль просіюємо разом не менше трьох разів , щоб борошно набрала повітря.
Висипаємо просіяне суміш борошна і крохмалю в нашу масу,додаємо розпушувач,лимонний сік
все ретельно розмішуємо 20-30 секунд , все,- тісто готове !
Форму змащуємо маслом і виливаємо тісто , бабка гарно росте , тому не заповнюємо форму більше, ніж наполовину .
Духовку розігріваємо до 180 гадусов і ставимо бабу на випічку .
Дістаємо нашу бабульку і залишаємо у формі до повного охолодження ,посипаємо цукром пудрою або поливаємо люкером-за смаком.
Це дивно смачно , тане в роті , ніжно дуже .Спробуйте приготувати так будь-яке тісто для кексу чи баби,навіть без розпушувача виходить повітряна випічка.
на головній рецепт

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 16 лютого 2014 21:21
Перейти на початок сторінки
dinan78
16 лютого 2014 18:49
Повідомлення #506


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 7
Реєстрація: 28.08.2011

ICQ:--

Бали: 93
Лимонна бабка -супер смачна ! Ваші рецептики неповторні ,дякую за чудову подачу :3fb:
Перейти на початок сторінки
Darka
17 лютого 2014 22:46
Повідомлення #507


Файна господиня
  • 51

Репутація: 621
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 12.11.2012

ICQ:--

Бали: 712
Маїчко,дякую за чудовий рецепт.Пекла вже три рази,по рецепту з головної.Мали гості,всім дуже сподобалась бабка,(то таки бабка називається,по складниках не може бути *бабою* там набагато все складніше :m05108: ).
Другий раз спечу по оновленому рецепту,дякую :b5a:

Повідомлення відредагував Darka - 17 лютого 2014 22:47
--------------------
Коли береш наповняються руки,коли віддаєш наповняється серце.
Перейти на початок сторінки
ІринаТ
28 вересня 2015 16:20
Повідомлення #508


Маленька господарочка
  • 17

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 16
Реєстрація: 3.02.2015

ICQ:--

Бали: 100
Цитата: Майя Шутенко
Сирник кольоровий (з польського блогу выд Дораті)



Дуже мене приваблює сирник кольоровий. але в сирній масі сирі яйця без термообробки. Боюся цього для дітей. Чим можна їх замінити, підкажіть будь ласка. :winked:
Перейти на початок сторінки
51 сторінок 1 2 3 ... 49 50 51 Далі >>
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 22 листопада 2024 03:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 69
Гостей: 65
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100