(Яєчний лікер і консервовані вишні нададуть особливого смаку)
Для тіста: 3 яйця 125 г цукру 200 г меленого фундука 1 щіпка розпушувача Для начинки: 700 г консервованих вишень 1 ст. л. крохмалю 1 пакетик ванільного цукру Для прикраси: 400 г вершків 1 пакетик ванільного цукру 2 пакетики закріплювача вершків 100 г яєчного лікеру
Порада: для начинки можна використовувати не лише вишню, але і інші консервовані фрукти. До горіхового тіста прекрасно підходять груші і персики.
(Ці поза сумнівом смачні зайчата, принесуть величезне задоволення не лише дітям, але і дорослим)
400 г муки 7 г сухих дріжджів 250 мл теплого молока щіпка солі 4 ст. л. цукрового піску 1 яйце трохи вершкового або олії для змазування форми декілька штук спагетті для вусів
Для 550-600 г печива: 2 ст. вівсяних пластівців 1 ч. л. муки 3/4 ст. цукрового піску 100 г масла 2 яйця 1/2 ст. горіхів 1 г ванільного цукру або цедру 1 лимона або лікеру 1 ст. л.
Для 5-6 батонов загальною вагою 1000-1200 г: звичайне безопарне дріжджове тісто з 4 стаканов муки 1 яйце для змащування 0,5 ст. миндалю або інших горіхів для обсипки
3 білки збити з одним стаканом цукру до 3 жовтків додати 8 ст. л. води З'єднати білки з жовтками і ввести 1 ст. муки і 1 ч. л. амонія (амоний погасити 1 ст. л. молока) Пропорція на один корж Другий такий же, лише додати какао або мак.
Маса 200 г різноколірного мармеладу порізати шматочками 200 г зефіру порізати 1 упаковка крекера з какао (~250 гр) поламати шматочками 200 г арахісу 1 банку вареного згущеного молока + 300 г масла перемішати і додати все остальне