(При випіканні цього пирога, ваш дім наповниться дивовижним запахом кориці)Тісто
звичайне безопарне дріжджове з трьох стаканів муки.
Для пирога вагою біля 1100г: тісто з 3 ст. муки, 1 яйце для змащування, 0,5 ст цукру для обсипання, 0,5 ч. л. кориці меленої для обсипання, 5 ст. л. масла розтопленого.
Розкатати тісто в пласт завтовшки 10-15 мм, покласти його на змащену маслом сковороду або деко, змастити поверхню яйцем і рівномірно посипати цукром, перемішаним з корицею, потім на всій поверхні тіста зробити пальцями ямки і збризнути її розтопленим, але не гарячим маслом. Після повної розстойки (приблизно 20-30 хв.) випікати пиріг 25-30 хвилин при температурі 200-210 градусів, бажано, щоб температура під пирогом була вища, ніж зверху, оскільки цукор від високої температури може побуріти.
Книга "Домашнее приготовление" Р.П. Кенгис (1965 г)