Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти » Випічка » Пляцки (випічка Західної України) » Пляцок "Анастасія"
 

Пляцок "Анастасія"

10 травня, 2008  |  Коментів (14)  |  Рубрика: Випічка » Пляцки (випічка Західної України)
 

Пляцок "Анастасія"


Форма 23* 37 см.

3 білки збити з одним стаканом цукру
до 3 жовтків додати 8 ст. л. води
З'єднати білки з жовтками і ввести 1 ст. муки і 1 ч. л. амонія (амоний погасити 1 ст. л. молока)
Пропорція на один корж
Другий такий же, лише додати какао або мак.

Маса
200 г різноколірного мармеладу порізати шматочками
200 г зефіру порізати
1 упаковка крекера з какао (~250 гр) поламати шматочками
200 г арахісу
1 банку вареного згущеного молока + 300 г масла перемішати і додати все остальне

Пляцок "Анастасія"


Заварний крем
2 великі листові вафлі

Збираєм до купи:

Світлий корж, на нього заварний крем, потім одна велика вафля (щоб покрила весь крем)

Пляцок "Анастасія"


на неї маса

Пляцок "Анастасія"


потім знову вафля, потім крем заварний і зверху чорний корж або з маком.

Мої коментарі: виходить дуже-дуже великий. Згущене молоко я не доварила тому маса у мене світла.

Із записної книги моєї співробітниці.


Сподобався рецепт? Поділись з ближніми:
 

Схожі рецепти:

 

#1 написав: sunnygirl (2 червня 2009 20:28)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 106
Надзвичайно смачний пляцок нажаль не встигла сфотографувати бо пекла на день народження батька спочатку не було коли а коли згадала то вже нічого не залишилось було 2 пляцка і 2 торта цей всім сподобався найбільше.
 



#2 написав: Mary72 (18 жовтня 2009 21:14)


Група: Гості
Коментарів: 0
Я "Анастасію" пекла на Покрови Святої Богородиці,всім дуже сподобабався.Дякую за рецепт.
 



#3 написав: Натонька (18 жовтня 2009 21:29)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
На здоров'я smile


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#4 написав: Славочка (7 лютого 2010 23:41)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 91
Дуже смачний пляцок, вже раз пекла,всім сподобався. Хотіла б до нього додати ще якоїсь кисленької нотки.
 



#5 написав: Кіра (15 вересня 2010 23:50)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 289
А що дає амоній?????
 



#6 написав: Натонька (16 вересня 2010 21:16)


Група: Адміністратор
Коментарів: 496
розпушує корж


--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
 



#7 написав: Oksana_sx (15 грудня 2011 12:24)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 12
а скільки маку сюди давати?
 



#8 написав: ізольда (23 травня 2012 13:04)


Група: Гості
Коментарів: 0
Кухарочки!Я пекла цей смачнючий пляцок на Великдень. Дуже смачний! всі смакували з радістю.
 



#9 написав: Ксенічка (23 лютого 2013 00:35)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 839
Смачний пляцок. love
 



#10 написав: МарянаК (22 квітня 2014 20:37)


Група: Vip-кухар
Коментарів: 6
Дуже смачно!


--------------------
http://maryanakravets.blogspot.com/
 



#11 написав: Ірця (14 червня 2014 17:42)


Група: Відвідувачі
Коментарів: 65
Дякую Натоньці за рецепт, пляцок дуже смачний. Пекла на Зелені свята.
 



Інформація
"Гості" не можуть коментувати дану новину.



НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька ()
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ ()
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka ()
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ ()
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ ()
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська ()
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka ()
Запитання.
  Пише Натонька ()
Східниця
  Пише Чуня ()
Поможете голосами?
  Пише galalviv ()
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 29
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100